Renkli yada kot.. İspanyol paça mı dar paça mı daha çok seversiniz?
Dar paça
İspanyol
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ıspanyol kızlarında harıka duruyor da bızım kızlara yakısmıyor ıspanyol paca onların kalca ve basen bolgesı farklı bı yuvarlak
ama ayakları buyukse kı bı kızda hıc sevmedıgım bı ozellıktır dar paca gıymesın gorsel olarak eksı not verıyorum guzel olsada ısı bılsede fark etmez eksı yanı aynaya baktıgında uyumlu duruyorsa boru pacada ıyıdır
ben daha cok etek tercıh etmelerı yonunde baskı yapıyorum kız arkadaslarıma mumkunse otturduklarında mabadı alemı cıhana reklam yapmayacakları gıbı boyutta olursa mumkunse boyuna karısırım halı ıle kadın kadın gıbı gıyınmelı erkek erkek gıbı gıyınmelı dusuncesınde hareket ettıgımden
kesinlikle dar paça ya. one öyle ispanyol paça mı giyilir bu devirde.bence şu kaldırım kenarlarını süpüren belediye araçlarının süpürgesine benziyo :)
boyu uzunsa kesinliklee ispanyol güzel duruyo, kısa ise dar paça ama fiziğide cok önemlii , yani basenler yandan tasıyosa hoşş değil ..
kısa ve basenliyse ne giysin
Düz paçalı pantolonlar ve omuzları basene göre orantılan geniş yakalı, hafif bol ceket ve bluzlar tercih edebilirler.
Gayet sevilesi.. link
Cevap
15Cevap
İspanyollar bildiğin kıro.
paçasıda öyle kötü ve itici.
çok geniş olmadan giyenlere lafım yok ama etek gibi giyenler ne la.
orta ispanyol demiştim ya o kadar bende giyemem:) peki orta ispanyolmu dar paçamı?
Ben beğenmiyorum pek :D yağmurlu havada ıslanyo çamur oluyo
both :) özellkle renkli ispaanyol platformlarla harika duruyoo
İspanyol demek istiyorum
Dar kot vs daima bir erkeği tahrik eder Yalansa bunca erkek var sölesin
bir bayana asla dar kıyafet olmamalı
yada vücut belli olmayacak giyinmesi bence daha hoş
Uzun boylularda hoş duruyor. Birde topuklu giyiyorlar hmm leziz.
Bunla ilgili bir problemim var dur konu açayım hemen :) cevap vereyım ben severim.
Klasik giyimde hoş durabiliyor ama onun haricinde ı ıhh
Kızdan hoşlansam bile, o paça hoşlantımı yeninden değerlendirmeme sebep olacak kadar iticidir.
Çok geniş olmamakla birlikte seviyorum. Ayakkayıbı kapatıyor, sadece önü ve yürürken topuk kısmı görünüyor. Hoş.
Ben severim köpeğim de çok seviyor :D
Çok giydiğim bi model
Sevmiyorum , yakıştırmıyorum
dar paça önceliğimdir.
sevmem
hem paçasına niye bakayım zaten
kısa boylu bayanlarda hiç hoş durmuyor
Dar,her zaman güzeldir.
erkeklere daha çok yakışır ispanyol
Ben sevmim ...
dar kotu severim... beyaz pantolonda çok yakışıyor
çok hoş oluyor..