nicki minajı nasıl buluyorsunuz Onika Tanya Maraj, veya sahne adıyla Nicki Minaj, Trinidad doğumlu Amerikalı rapçi, şarkıcı, söz yazarı ve aktris. 2007 ve 2009 arasında yayımlanan mixtape çalışmalarının başarısının ardından Young Money Entertainment ile anlaşma imzaladı. Vikipedi Doğum: 8 Aralık 1982 (32 yaşında), Saint James Boy: 1,57 m
yüz olarak beğenmiyorum ama minyon ve kalçasının hem iri/dolgun hemde geniş olması çok çekici yapıyor kızı :) bence hakkını vermek lazım iyi bir fizik. ayrıca aynı ölçülerde kalçası olan türk kızıda gördüm hatun bunu diğer özellikleriyle birlikte 2 ye katlar öyle diyeyim :)
itici ya valla her şeyi sahte suratını 55 yerinden çektiriyor makyajsız totoş suratına 3 kilo boya dökmeden adama benzemiyor bir tek totoşu için bir kadına bakmaya değer diyosanız buyrun beğenin ama bunla 5 dakka aynı yerdee durmam.
gunumusde vucut tipi olarak artik buyuk popo populer oldu herkes got buyutme derdinde kendi adima soliyim bunu gorunce bir yuregim hopluyo yani:D ha ama tipi guzelmi dersen bence degil. bunun yuzude guzel hali iggy azalea tam bir bomba benim yorumlamam bukar
En İyi Cevaplar