ben iranlıları çok beğeniyorum. karşı komşumuz iranlı kadın 40 ama en fazla 30 duruyor.16yaşında bir kızı var bakmaya doyamıyor insan.2 ay sonra abdye taşınacaklar ama. ben yinede onlarla görüşeceğim.çok güzeller ya size bir kaç iranlı göstereyim
Şimdi bunların çogu estetikli başlıcaları burun zaten birde kaşlar maşallah şemmamme çekiyo ama genel güzellerde var tabi bize yabancı olsun yeterki her anlamda güzel ulan Türkiyede bunları misline katlayacak güzel bacılar var ama bunlar yabancı ya fazladan dudak fazladan popo onları yabancı, bizide onlara düşkün yapıyo ilahi adalet
Ben Konyalıyım tipsizim sıkıntı yok ;) bir arkadaşım var bizim köyle Kıvanç halt etmiş yanında o derece... Yani demem şu ki memleket il ilçe ülke değişmiyor kşimisi ALLAH tan torpilli ;) Şükür bende torpilliyim eksiğim yok Elhamdülillah ;) Demem o ki her ülkeden güzel / yakışıklı çıkarken tipsiz / çikin de çıkabilir ;)
evet, genellikle rus kadınlar derler benim hem cinslerim, bu kötü bir ezberdir sadece, ömründe kadın eli tutmamış kimselerdir bazıları, iran kadınları kadar güzeli varmıdır. ayrıca türk kadınıda candır..
En üstteki resim yine iyiydi diğerleri öyle değil. Ben de iran lı bi kızla tanıştım, Acayip Türkçe biliyor. Yani Türküm dese inanırdım. Kız çok güzeldi bebek halt etmiş. Ama Aslan burcuydu işte, var yaaaa çok rahatsız bişeydi. Dünyadan soğudum.
10 gün içinde ayrıldım. Güzellik çok iş görmüyor, huyu güzel olsun.
türk vatandaşı olmak için gelmişler. iki ay sonra abdye göçüyolar. iranlıların abd vatandaşı olması yasakmış. ondan ilk Türkiyeye gelmişler. zaten kızın sevgilisi var. sevgiliside iranlı kuzeni
En İyi Cevaplar