Kisin sicak tutmasi icin değil sekil durmasi için öneri verirseniz daha iyi olur bu arada boy 187 kilo 85 hangisi iyi gider
Siyah kaşe kaban
Siyah deri ceket
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bende ikisi arasında kararsız kalmıştım. Ancak deri mont herkeste var artık., gerçi deri deriye benzemiyor o ayrı. O eski havası kalmadı. Son karar olarak yarım kaşe mont aldım, kotondan. Fiyatıda uygundu, öneririm
Teşekkür ederim
şekil durması için tavsiye veremem .. tarzına bağlı tamamen .. ama bence şekil durmasını boşver seni soğuktan koruyacak şık bir mont al .. link
kaşe kaban soğuk havalar için idealdir sıcak da tutar deri mont daha havalı duruyor ama uzun kaşe montun yerini tutmaz
deri ceket mi giyilir bu soğukta? hem uzun erkeklere yakışır kaşe.
Yeterki sekil dursun don olsa giyerim biraz sekle onem veririmde elimde degil
Don derken soguk olarak dedim yanlis anlasilmasin
Cevap
4Cevap
187 boy 85 kilo.Nasıl bir tesadüf Allah'ım?
Aynı özelliklere sahip olduğun şahsiyete çuval giyse yakıştırırım.Sana her şey yakışıy yani ama derinin ayrı bir karizması var.
Kaşeyi de çok severim ama bence deri olmalı.
Emin ol, adam gibi bir şey bulamayacaksın..
Ortalık naylon gibi derilerden, halıfleks gibi montlardan geçilmiyor.
Kol gibi fiyatları var üstelik..
Keko işi hepsi de.
kesinlikle deri. hatta kahve al. ben çok yakıştırıyorum kızlarada erkeklerede.
Deri diyeceğim de zibilyon tane modeli var deri ceketlerin. Kendine özel diktir, ben öyle yapmıştım. Aksi halde piyasadakiler yakışmıyor hiç.
Boylarımız yakın ben de 192yim. Bütçeni bilmiyorum ama Sarar'dan bi' paltom var. Çok fazla ince, üzerinde yok gibi ama inanılmaz sıcak tutuyor. Tavsiye ederim.
Deri ceket favorim şekli oluyo yaa,bende kaşede var ama vazgeçemiyorum deri ceketten g*tün donuyo o ayrı mesele soğuğa dayanabilirsen deri ceket al
donarken şeklin bozulmuyorsa deri giy madem :D
şal kullan gri ya da siyah
Deri and kaşe?
Deri ceket araba yoksa kışın giyilmez kaşe al..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar