Aslında benimde defolarım var ama onları kabul ediyorum ve kendimi cok beğeniyorum. Kendime cok güveniyorum zaten dikkat çekmeyi seven bir insanım zaten en büyük defolarımdan biride bu. Havalı Değilim yani kimseyi güvenimle ezmem. Güzel miyim idare eder zayıfta Değilim fakat insanın kendisine güvenmesi cok önemli vücudunla Barışık olmalısın ben Öyleyim mesela.
120 Yorumla- +1 yıl
Evet bende bunu farkediuorum. Kiz mesela bir mekana giriyor. Oyle guzel falan da degil ama bakimli alimli. Özgüveni o kadar saglam ki dikkat çekiyor. Mesela ben nadir de olsa kendimi güzel hissederek azcik havali sokaga ciktigimda sanki herkes bana ilgiyle bakiyormus gibi hissediyorum :) neden boyle oluyor anlamadim.
- +1 yıl
Çunki bir insan kendine Barışık olduğu zaman kendine güvendiği zaman yürüyüşü bile değişir. Zaten genelde erkekler kendine Barışık olan Kızlardan hoşlanır. Mesela toplu ayakkabıyı güvensiz bir şekilde giyersen ne kadar cirkin durur dizlerin aZıcık eyilir ne kadar kötü gözükür fakat onu dizlerini etmeden kendinden emin adımlarla yürürsen ne kadar seksi ve güven verici olur yani bir kadın ne kadar cirkin olursa olsun sokağa kendisiyle Barışık bir şekilde çıkarsa emin ol ki çekici olur bu bir kural
- +1 yıl
Aslında seninki kıskançlık fakat sen kabul edemiyorsun. Seni Anlıyorum mesela benim ablam Zayıf Sarışın Ela gözlü cok güzel bir kız ben ise kahve renkli gözlü kilolu ve kahve renkli saclarım var ablam benden 10 kat guzel her zaman onu cok beğenirler ama işte ben onun yanında ezilmem lazım fakat tersi oluyor bende güzel olan şeyleri öne koyuyorum mesela Güler yüzdüğümü samimiyetimi olgun olmamı bir kadının heryeri cirkin olamaz ilaha ki bir şeyi Güzeldir bu sadece fizik değil akılda güzel ola bilir sende kendindeki güzelliği koy ve emin ol sende samimimiuet göreceksin
- +1 yıl
ben senin tüm vucut resimlerini gördüm vucudun yağ kütlesi gibi ama sen benm vucudumu görmediğin için eleştirmende cevabında çok saçma ayrıca açık bir platformda tüm düşüncemi sunmakta özgürüm defosunu montajla gizlemeye calısan ama montajın bile yetersiz kaldıgı bayana saygılarımla.
- +1 yıl
Hahah baya bir güldüm zaten konuşmalarımı okuduysan söyledim şişman olduğumu fakat siz bilip bilmeden konuşan ayrıca saygısız birisiniz. Zaten kardeşim beni beğenen beğendi sizin görüşünüz beni tınlamaz. Evet kabul fotolarımda renk Değişikliği var bende herşeyimi kabul ediyorum fakat size söz etmesi düşmez. Saygılar ve hürmetler beyfendi @barmennn
- +1 yıl
Ve ayrıca ben sizin vücüdünüzü eleştirmedim eminim vücüdünüz iyidir fakat yüz ve beyin yok hadi yüzü boşverelim herkezin kendi Tarzı var ama beyini boşveremeyiz ya. Ben cirkin Olmayı tercih ederim ama beyinsiz Olmayı tercih etmem. Bir bayanla konuşmayı Öğren kardeşim sonra gel :) @barmennn
En İyi Cevaplar
Begenmıyorum ve burdakı nasılım kategorısını kapatmayı dusunuyorum l*n butun kızlar mı güzel olur fızıgı düzgün olur be
01 Yorumla
+1 yılyaşım baya ilerledi haliyle tipimde biraz değişti gençliğimdeki yakışıklılığım azaldı ama hala giderim var çevremdekiler öyle söylüyor ama söylemeselerde kendime aşığım zaten aşırı beğeniyorum kendimi ama ego delisi değilim alçak gönüllü biriyimdir :)
00 Yorumla
+1 yılEvet beğeniyorum bir şu aralar göbek yaptım malum havalar ısındı bira göbeği falan da eritiriz. Onun dışında gayet kendimle barışık biriyimdir.
04 Yorumla- +1 yıl
Bende size de tavsiye ediyorum.
- +1 yıl
Herkeste vardır o malzeme. Hiç merak etme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Valla aşırı megalomanım hani göbeğimde olmasa küçük dağları ben yarattım diyeceğim.
02 Yorumla
+1 yılDışarda öyle kızlar görüyorum ki bunlar insansa ben neyim diyorum be 😂😂😂 (burnum dışında evet brğenirim:)
00 Yorumla
+1 yılBen insan mıyım l*n ile başlar ruh halime göre sonunu getiririm
02 Yorumla- +1 yıl
Allahtan kız kardeşim yok ama erkek kardeşim benden güzel olabilir
Bazen oluyo beğeniyorum bazen depresyona girecek kadar oluyorum hiç belli olmuyo
05 Yorumla
+1 yılbeğeniyorum.
Vücut yapımı detaylarını çok beğenirim02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler, kitap gibi maşallah ama herkes anlayamaz sanırım
İnsan önce kendini beğenmeli ama bu ego vari değil bir özgüven gibi. Siz kendinizi beğenmezseniz kimse sizi beğenmez.
06 YorumlaTabiikide beğeniyorum. Mesela benden daha karizmatiği toprak altında gerisini sen düşün
00 Yorumla
+1 yılTabiki begeniyorum. Allahin yarattigi bir varligi begenmemek ne haddimize?
00 YorumlaValla bende aynaya bakinca lazar angelov a gicik oluyorum
00 YorumlaBen sadece kendimle barisigim kendimi begenmis ve kustah degilim :)
00 Yorumla"Yok yahu" kelamıyla mütevazi moda girip aslında harika olduğumu düşünüyorum..
00 Yorumla184 sarısın mavi gözlü adonisliyim diye kendimi beğenecek degilim ya 🙈🙈🙈
01 Yorumla
+1 yılBaazen evet , baazen hayirr :)
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekurler
Ama boyum 156 cm
Yüzum guzel olsa daa bu boylaa... pffff
+1 yılBurnumu beğenmiyorum 😀
01 Yorumla
+1 yılAsıl soru şu kendimi beğenmek için ne yapmaliyim?
03 Yorumla- +1 yıl
Aslında kendini olduğun gibi kabul etmek çok zor değil kendini birileriyle kıyaslama ve ben özelim farklıyım bu yeter diyebilmek
aynen bendede o duygu var :D
08 Yorumla- +1 yıl
Kizim doravara sen güzelsinn ;)
- +1 yıl
Tabi evet ama herkez bu fikirde degil maaleseff
Bu devirdee herşey diş görunuşlen oluyor
Sen beni beğenebildiysen demektir ki çok şükür.
00 Yorumlahayır beğenmiyorum :D
01 Yorumla
+1 yılEh şükür elimiz yüzümüz düzgün :)
00 Yorumla
+1 yılBen kendimi begenmem yakisikli erkeklerle aram iyi
00 Yorumla
+1 yılNarsizm derecesinde hem de.
02 Yorumla- +1 yıl
idare eder
+1 yılbeğenmem gerekiyormu gerekmiyor mu çelişkideyim
00 Yorumla
+1 yılpapel dostum , seksi giyinmiyo musun yani
00 YorumlaYok ya beğenmiyorum, ama beğenen çıkar elbet :D
00 YorumlaBazen begeniyorm bazende begenmiyorum
00 YorumlaBeğenmiyorum doğmasaymışım da olurmuş
00 Yorumla
+1 yılevet asigim kendime <3
00 YorumlaEh idare eder diyorum.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılÇok şükür, beğeniyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen nisanlimi begeniorm @Burnunkızıvar
05 Yorumla- +1 yıl
Bende begeniorum kendimi
- +1 yıl
Ozguveni tavan nisanlim 😍
- +1 yıl
Nisanlim benim ya herkes begenior
- +1 yıl
Çok şükür :) düşman değilim kendime.
00 YorumlaNasa'ya fotoğrafımı gönderdim çünkü ben bir Starım
00 Yorumla
+1 yılkendıme aşıgım resmen tapıyorm
00 Yorumla
+1 yılhayır beğenmem kendimi
00 Yorumla
+1 yılFena değilim giderim var yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum
00 Yorumla
+1 yıliyi yapıyosun kendini beğenmişlik iyi bişey değil
00 YorumlaÇok güzelim ulan!
00 YorumlaYerim kendimi
00 Yorumlaevet.
00 Yorumla
+1 yılfazlasıyla
00 Yorumla
+1 yılBeğenirim.
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
01 Yorumla bazen :)
04 YorumlaModa & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Beğeniyorum 8)
00 Yorumla
+1 yılhayr
00 Yorumla
+1 yılEvet cok sukur
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılevetttttt
00 Yorumlakendime aşığım
00 YorumlaBeğenmiyorum.
00 YorumlaBegeniyorum
00 YorumlaBeğenmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılKendimi begeniyorumm
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. tabiki.
03 Yorumlabegenıyorum
00 Yorumla
+1 yılBeğenmiyorum pek
00 Yorumlaara sıra bazı bazı
00 Yorumla
+1 yılAllaha şükür
00 Yorumlahayir...
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri