doğal rengim açık kestaneydi güneşte aralarında sarılıklar vardı canım gibi 1 ay önce saçımı siyah yaptım şu anlık akması için bi yöntem uygulamadım eski rengimi istiyorum ne yapmalıyım acil taktik lütfen bunalıma girdim resmen rüyalarıma giriyor artık
Eğer ilk kez saçlarınızı doğal renginin üstüne siyaha boyuyorsanız birkaç ay içerisinde akabilir. Ama uzun süredir saçlarınızı siyah renge boyatıyorsanız saç artık o boyayı tutar. Siyah saç tuttuktan sonra saçtan kendi kendine silinip gitmesi neredeyse imkansızdır, ancak siyah saçın saç açıcıyla açılması gerekir.
Benim tercihim: Palette Deluxe 1-1 Gece Mavisi Saç Boyası!
Palette Deluxe 1-1 Gece Mavisi
Göz alıcı parlaklıkta siyah saçlara kavuşmak için benim tercihim Palette Deluxe 1-1 Gece Mavisi! 😍Yüksek performanslı renk pigmentleri, saçın yapısına derinlemesine nüfuz eder, 8 haftaya kadar kalıcı ve göz alıcı renk sonucu sağlar. İçeriğindeki marula yağı sayesinde saçlara yoğun bir bakım yapar ve saç boyasının saça verebileceği zararları engeller. ❤️
Kalıcı, parlak ve canlı renkler!
Bugüne kadar denediğim saç boyalarından en kalıcı olanı Palette Deluxe diyebilirim. 8 haftaya kadar kalıcı renkler sunuyor. 40 zengin renk çeşidi sayesinde herkes istediği tonu bulabilir ve kendisi kolayca boyayabilir :) Kutu içerisinden eldiven tüp boya ve oksidan şişesi zaten çıkıyor artı olarak malzeme gerektirmiyor. Zengin bakım maskesi boya sonrasında saç yıkanırken uygulanıyor, 2 dakika bekletildikten sonra iyice durulanıyor. Bu sayede saç boyama sonrasında sertleşmiyor, çok yumuşak ve canlı oluyor :)
siyah her saça tutmuyor aktı mı kızıl gibi her banyoda akar. tuttu mu bir daha akmaz. yani paspal kötü bir görüntü olur parlaklığı gider ama üstüne boya tutacak kadar olmaz. açtırman lazım
Bence gerek yok çünkü siyah boya akar. Zamanında ben de saçımı bakır renge boyadım o da siyah gibidir ama üzerine küllü renk boyadım ve daha bir çok işlem yaptım hiç bir şey olmadı fakat bu saçın kalitesine de bağlı.
ay o kuaförler çok biliyo zaten her şeye bir şey diyolar sonra saçını kaşını mahvediyolar cidden gıcıklar ya, bilmiyosan konuşma işte kardeşim bilmiyosan da neden kuaför oldun, ayrıca öyle bişey yok ben de siyah yaptım sonra sorun yaşamadım üst üste vurmadıysan sorun yok