Vücut ölçülerim 85-70-95
yorumlarınızı alabilir miyim? Hafif göbeğim var. Bikini giyicem tereddüt ediyorum. Sizce nasılım?
yorumlarınızı alabilir miyim? Hafif göbeğim var. Bikini giyicem tereddüt ediyorum. Sizce nasılım?
Boyundan 10 kilo aşağı diyolar ama ole değil iste mesela 145 boyda birini düşün 35 kilo olamaz 180 boyda birini düşün 57 falan olabilir yani boy kisalfikca aradaki fark azalıyor ve herkesin kemik yapısı bir degil 160 boya 50 kilo olup çok zayif da olan olur normal olan da
Şöyle söyleyeyim her zaman boydan -10 kilo ideal oluyor. Mesela boy 1.70 60 kilo. Senin de 50 olman ideal olur fakat fena değilsin. Ayrıca kilodan çok vücut sıkılığı önemli.
Dediğim gibi sadece göbek var o da ramazdan belirginleşti ramazandan önce çok sık olmasa da spor yapıyordum. Ölçülere göre nasılım peki?
Aslında gayet iyisin. Biraz mekikle gobek gider bide bel incelirse tadından yenmezsin canım.
İstediğin bikini modelini giyebilirsin. Hafif göbek li olman itici değil. Sadece biraz basenlerin var ama itici olmaz. Ama modeli nasıl olursa olsun zevkine göre bikini oldunda beğenerek zevkle giyersin.
kalça böyle iyi minyona ayrı bir hava katıyor ve yakışıyor geniş, büyük olması :) sadece göbekten kurtulmak için biraz mekik yap. bu boya kalça 100e kadar yakışır.
Cevap
10Cevap
1,2 kilo versen daha iyi olabilir ama bu kilo nd gayet iyi
Neden 1,2? :)
Göğüs ve kalçadan kurtarırsın dert etme rahatça giy
Bana uygun değil cok kisa
Annem babam da kısa maalesef. Sence kaç olmalı?
180 anca olmali bneim icin 189 um ondan ama su an iyi senin kafan takma vucut felan
Teşekkürler :)
giy giy iyisin karın çalış biraz yeter
Bence gayet iyisin. Idealsin
Boyundan 10 kilo az olmalısın yani 50 cancan 😪
normal
Bana da bırakın :P
Supersin
İdeal bence.
gayet iyi
On numara baby
Cok az fazla
Ideal