Guzel popolu erkeklerden cok etkileniyorum yakisikli olmasindan da etkileniyorum ama poposu daha cok etkiliyor mesela poposu guzel duran bir erkek yakisikli olmasa da gidip sıkasım geliyor ister istemez hoslaniyorum size de oluyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıls-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...1548e59673.jpg bunun gibimi :D :D
21 Yorumla
Soran+1 yılHahaha gibi gibi ama düz dursa o sırada çıkık olduğunu görsem daha çekici bulurum😄
En İyi Cevaplar
+1 yılBen vücudum el verdiği için dar paça giyiniyorum. Götüm yusyuvarlak duruyor içinde. İnanın iş yerindeyken kızın birini beni telefonla arkadan çekerken yakaladım. Ama belli etmedim. Başka birgün kız sözde istemsizce yanımdan geçerken, malum iş yeri ya. Ulan sürtünüyordu. Ne sapık kızlar var allaaam 🤣😁🤣😁🤣😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim ki de dediğin gibi yolda yürürken eski sevgilim kıcımı ellmeye çalışırdı bir tane kız var o da elemek istiyorum seni diyor deli ettiniz l*n beni eski sevgilimi ellediği için baya kızardım iteklerdim kaçardım hatta
031 Yorumla
Soran+1 yılNiye kızıyosun ben de olsam ellerdim sevgilin o senin hata yapmıssın o ellemiycrktr elin kızı mı elliycek
Cevap sahibi+1 yıldostum hiç kimse ellemesin ben senelerce otobüs de metrobüs de minibüs de kıcımı duvara yaslamışım istanbulun abazan kişiliklerinden kormuşum sonra okul sıraların da onu çantayla kapatmışım bu yaşıma kadar sürekli koruyup kollamışım onu sonra gelip bir kızın ellemesi çok garip bir şey iğrenç geliyor bana =D
Soran+1 yılOlur mu ya oyle karın ilerde ellemek istese ben yıllardır korudum olmaz mı diycen ya nasıl kocalık yapcan ona valla zorla ellerdim ben seni
Cevap sahibi+1 yılkarıma da eletmem erkeklik göreviyle alakası yok erkeklik görevimiz karıyı zikmek bende haftanın 5-6 günü zikerim hiç acımam ama kıcımı elletmem çok iğrenç bir his
Soran+1 yılHayır cok guzel bir his tabi görevini de yerine getiricen o ayrı bisey valla kadın baska etkek bulur elliycek söyliyim ben sana karın o senin istedigi yerine dokunur
Cevap sahibi+1 yılulan yakında bir gece sen zikceksin bir gece ben diyeceksiniz nasıl bir kafadasınız kız mıncıklanır ellenir erkek değil
Soran+1 yılKadın icgüdüsel olarak erkegi mıncıklamak ister ama ama isi yapmal sizin goreviniz biz yatariz siz calisirsiniz duzen boyle😄
Cevap sahibi+1 yılsiz niye yatıyorsunuz lann biz yatalım zıplayın yata yata hepiniz varil gibi oldunuz kalkın 2 koşu yapın =D
Soran+1 yılSpordan bahsetmiyoruz onu yaparız o ayrı zevke bakmak ayrı siz üstte zıplayacaksınız biz altta keyif olucaz😄 arada biz de cıkarız
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam =D =D asdasdas
Soran+1 yılİyi o zaman madem huylusun popoya dikkat kızlar pesinden kosmasın
Cevap sahibi+1 yıldostum yavşıyan çok oluyor hattta bana sadece kıcım güzel diye veren bir kız oldu
Soran+1 yılTabi güzelse kıçın başını döndürmüşsündür kızcağınızın
Cevap sahibi+1 yılhani benim arkadaşlarıma böyle kızlardan haber gelirdi şu kız senden hoşlanıyor diye bana 10 c sınıfında ki kızlar senin kıcını çok beğeniyor muş diyorlardı :D
Soran+1 yılHiç elleyen oldu mı kızlardan
Cevap sahibi+1 yılellemeye çalışanlar oldu evet ama izin vermedim hep uzaklaştırdım
Soran+1 yılYazık ya bırak ellesinler sizin gibiler yüzünden popo yüzü göremedik
Cevap sahibi+1 yılasdsadsa olum iğrenç bişi bir kızın götünü ellemeye çalışması allahtan orman gibi dee çıplakken elleyemiyorlar kız elini bir dokunduruyor kıllı bir görüyor direkt el çekiyor asdasdsa
Soran+1 yılSogutursun kızı uzun süreli iliskide alman gerek
Cevap sahibi+1 yılbu yüzden almıyorum işte :D alırsam ellersiniz ben ellenmesini istemiyorum
Soran+1 yılO el oraya her türlü gidecek ama o sırada eline tüy gelirse cinsel yasamında senden soguyabilir bunu ciddi olarak söylüyorum
Cevap sahibi+1 yılumrumda değil işim gücüm yok bir de kıcım da ki kıllarımı alıcam manyak mısın nesin g*t elemek nedir abi nasıl kafalar yaşıyorsunuz azgın olan taraf erkektir siz nesiniz kimsiniz nasıl bir azgınlık bu
Soran+1 yılSasırdım😐 kadın milleti olarak gt severiz biz niye bu kadar tepki verdinki
Soran+1 yılSasırdım😐 kadın milleti olarak gt severiz biz niye bu kadar tepki verdinki yoldan gecen 5 kadından 4ü erkeklerin poposuna bakar caktırmadan dikkat et😄
Cevap sahibi+1 yılpopo aldırma ameliyatıyla ilk poopomu ladırıp bağırsaklarımıda ağzıma bağlatıcam ağzımdan sıcıcam bundan sonra
Soran+1 yılBegenilmeyi sevmeyen tek sen varsın heralde hangi erkek arkadasıma soylesem benim popom guzel mi diye soruyor
Soran+1 yılYoldakilerden kacsan evdeki gorevek en sonunda sen popona iyi bak
Cevap sahibi+1 yıldostum beğenilmeyi severim ama götümün ellenmesi mıncıklanmasından nefret ediyorum bir kaç kız denedi çok iğrenç bir his oluyor
Soran+1 yılNasıl iğrenç bir his ya poponun ellenmesinin nesi iğrenç çekici bulunuyosun işte değişik misin nesin anlamadım
Cevap sahibi+1 yıldostum kıcım ellenince kendimi 20 tl ye veren travesti gibi hisediyorum çok iğrenç bir his =D sokayım cekici olmaya =D
Soran+1 yılTuhaf
+1 yılHerkesin farklı bir hoşlanma tipi var gercekten bunu kötü göremeyiz. Kimi ayağından, kimi saçından. Şahsen benim için kollay ve parmaklar çok önemli. Damarlı ve parmaklar çıkıntılı olmucak. Okadar hoşuma gidiyor ki anlatamam.
13 Yorumla
Soran+1 yılHahahha kolların tüysüz hafif kaslı olmasından bende etkileniyorum ama damarsız
- +1 yıl
Ben damarlıda tabi coni sis kadar değil :D
Soran+1 yılYani azıcık olsa olur ama cok olmasın aynen😉
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın valla ben de popomun okşanmasından ve sıkılmasından hoşlanırım ama benim popom küçücük.
16 Yorumla
Soran+1 yılOha en iyisi işte küçük ve çıkık en sevdiğim popo tipi tam avuca sıgacak kadar
Cevap sahibi+1 yılNe güzel keşke birisi elese hiç sesimi çıkarmam bir zamanlar teyzemin kızı elliyordu benim kalçamı.
Soran+1 yılOha kuzenin yani
Cevap sahibi+1 yılevet ve benden yaşça büyüktü şimdi evli tabi yapmıyor artık.
Soran+1 yılİyi tecavüz etmemiş bu hırsla allah allah daha neler duycaz
Cevap sahibi+1 yılhaklısın.
+1 yılbır hız trenıne bınıceksın yalnız bılet kuyrugunda ınsanlar var. kac kısı var kac dakıka beklersın?
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi iyi misin?
+1 yılKızlarda genellikle olur o :D bir kaç kızdanda duymuştum
01 Yorumla
Soran+1 yılNe olur😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşasın yalnız değilmişim :D :D :D :D
13 Yorumla
Soran+1 yılDegilsin ya hastalık gibi bende önümden gecenleri izliyorum sapık gibi durmıyım diye arada etrafa bakıyorum😂
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D :D off ne kadar çok benziyoruz birbirimize :D :D
Soran+1 yılHahah yabancı erkekler bu konuda çok daha iyi de işte...😄
+1 yılGöte pek bakmıyom ben
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şey kaybettin😄
Arda Turan poposu gibi mi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılCıplak görsem daha iyiydi ama evet olabilir
+1 yılCekik gozu duydumda popo nasil kizz hihihi :))
05 Yorumla
Soran+1 yılAa cekik göz mü onu bilmiyorum😄 ya poposu hafif cıkık biraz ufak tüysüz popolara hastayım cok fena hemde😄
- +1 yıl
Hahaha cikik popo he erkeklerde bayilirsa :)))
Soran+1 yılOnlar beni ilgilendirmiyor😄
- +1 yıl
Komik bir zevkmis :))
Soran+1 yılBir izle de popolarını öyle konuşalım çok seviceksin😉
+1 yılevettt
11 Yorumla
Soran+1 yılOh benden biri daha😄
Yerim onları.
12 Yorumla
Soran+1 yılBeraber yiyelim yarısı bana
Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. töbest erkek deme midem kalktı öhggg kova getirin
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılOoo benim popoyu gormleisin bisikletci popsu
012 Yorumla
Soran+1 yılPoponu yolla bana
- +1 yıl
Gizlisin nasil yollucam
Soran+1 yılGercekten cıkık ve tüysüz mü
- +1 yıl
Çıkık ve çok sert. Ama tüylüdür.
Soran+1 yılOlmaz öylr aldır onları ilerde karın rahat eder😄
- +1 yıl
Valla karimin derdi :) benim değil
Soran+1 yılKarın da tuyletini aldırmazsa gorursun😄
- +1 yıl
Haha :)) öyle birşey yapamaz
Soran+1 yılYapabilir intikam olarak😄
- +1 yıl
Poposundan doverim onu :)
Soran+1 yılHahah bunun icin bile aldırmaz😄
- +1 yıl
:)) parçlaarim onu alasiya kadar
Sen erkeklerin popsuna mı bakıyorsun?
038 Yorumla
Soran+1 yılEvet niye anormal gibi sordun
Soran+1 yılKızlarla bu muhabbete gitmediğin için olabilir mi😄
Soran+1 yılYa sizde popo ne etki yapıyor bilmiyorum ama bizdekiyle aynı sekilde olabilir cogu kızda var heralde bu arkadaslarımda var da baska ortamlarda da var mı metak ettim varmıs😄 sen de calıs sıkılastır poponu ama cok sert olmasın ve hiç tüy olmasın bakımına özen göster
Soran+1 yılUğraş ne olacak ya iyi dakikalık iş ölmezsin😄
Soran+1 yılBakımlı erkeklere bayılırız
Soran+1 yılAman benden uzak dur😄
Soran+1 yılNeden popon cok mu cirkin? Evlendigin kiside izleyecek zaten de diyeceksin git izleme mi😂
- +1 yıl
hiç öyle popoma dönüp de pek bakmadım. Ama bir sporcu olarak, tamam eski bir sporcu olarak kötü olmasına imkan yok. Ulan yeaa!! Senin yüzünden poposunu görmek zorunda kaldığım bir hocanın kıllı poposu aklıma geldi. Varya!!! Allah belanı vermesin senin. :))
Evlendiğim kişi popintoma bakabilir. Onu evlenirsek düşünürüz. :D
Soran+1 yılHhahajha popinto ne ya😂 baksın o zaman görcem seni aldırıyor musun aldırmıyor musun!!!
Soran+1 yılBenle evlensen kendi ellerimle hallederdim
Soran+1 yılYoo cok sanslı tertemiz yapıcam sonradaaaaa😏
Soran+1 yılNiyee
Soran+1 yılLazere götürücem ben kökten çözüm çoğu kızın erkekte popo merakı vardır eliyle sıkmak için falan zevkli geliyor sende aldır kurtul
Soran+1 yılYok olur mu oyle sey😐 belki popona😕
Soran+1 yıl22 yasındayım sıkarım!
Soran+1 yılŞimde değil de asıl problem evlenirsem olacak o uzun süreli olacağı için sıktıran birini bulmam gerekir sence nasıl anlarım huylu olmayan birini
Soran+1 yılMesela ne kadar sonra popo sakasına gecmeliiyim?
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılÖylesine bir ilişkimiz yoksa öyle düşündürmez bence en azından evlendikten sonra gerçek yüzümü göateririm 😄
Soran+1 yılÇok merak iyi değil derler :D yok popo sıkmaya geldim benim dünyaya geliş amacım belli :D
+1 yılBende ayni seyi sizin icin dusunuorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAman o beni ilgilendirmez😄
popusu güzel erkek nedir ya :D
01 Yorumla
Soran+1 yılPoposu çıkık ve tüysüz allaah diye bagrırım görsem😄
+1 yılBen çıkık popolu erkek sevmiyorum 😔
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tahta gibi mi seviyosun😕
- +1 yıl
Aynen dümdüz 😕
Soran+1 yılAaa😕
+1 yılTam benim popmdan bahsediyorsun :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNe cevherler varmıs burada cıkıpta poponuz çıkık demiyosunuz
- +1 yıl
gel elle diyorum daha ne diyim :)
Soran+1 yılCok gızel avuclarım
- +1 yıl
Bekliyorum ozelden yazmani
Kizlardali bu popo hastaligi nedir ya :)
014 Yorumla
Soran+1 yılPopo severiz 😋
Soran+1 yılBilmiyorum görünce içimde bir kıpırtımsı bisey olusuyo gidip sıkıp öpmek falan istiyorum😕
Soran+1 yılÖpmek ve baska seyler de var icgüdüsel birsey gibi düsünmeden yapasım geliyor
Soran+1 yılCıkık ve tuysuz elimi dokundugumda yag gibi kayıcak sekilde😐
Soran+1 yılDedim ya zaten
Soran+1 yılNeden ilginc olsun popo seven kızlar sevmeyenlere göre cogunluktaymis
Soran+1 yılSeven cıkar
+1 yılHayir
10 Yorumlaen cok nerelerde dolasiyorsunuz? :)
00 Yorumla
+1 yılDikkat: tacizci kız
01 Yorumla
Soran+1 yılYok estagfurullah
+1 yılOylemiyim?
06 Yorumla
Soran+1 yılPopon nasıl
- +1 yıl
Cikik iste
Soran+1 yılAfferin koru o poponu
- +1 yıl
Sert bide fitnessten dolayi