Hindistan anketlerinde acik ara önde, diger ulkelerdede begeniliyor. Sizce türkiyede bundan daha guzeli varmidir cikar mi yani? Sen ne diyorsun @eda127969 ?

@majkaa
Hsh be sonunda benle aynı duşımen birisi :D yeni oyuncu diye tepemize çıkardılar ya neymiş aishwaryadan priyankadan da güzelmiş filan abarttılar iyice ya deepika çekici olumune bu kızda o ışık hiç yok baba torpiliyle
Türkiyede daha güzeli olmazmı ya güneşin kızları dizsiindeki tüm kızlar güzel bu kızdan.
shopla teni açılmış çok esmer bu kız normalde. Artı deepika padukone gibi çekicilik aishwarya rai lkadar güzellikde yok.
türkiyedeki çoğu kizin eline su dökemez... oynadiği çok güzel bir film vardi benim adim kahan die muhtemelen filmin etkisi vardir
çok çok üst düzey diil
Cevap
4Cevap
İlk kez kendimi başka birinden güzel hissettim. Bu fotoğraf iyi geldi bana , sağolun :)
Ahahahahaj :D
tabi ki türkiyede bundan kat kat güzelleri var -ünlü olarak diyorum- burnu çok çirkin.
Mesela kimler?
Ondan daha guzeli de vardir ama :D
Yolda bile bundan çok daha güzel kızlar görüyorum, aynaya bakınca bide :D
Çirkin bu bir priyanka chopra değil bir deep ika padoKone değil ne bu be
çooooook güzel çok seviyorum 😍
Var bir guzelligi evet :D
abartı. sen bu modelden daha modelsin ;)
Bir Aishwarya Rai değil.
Evet. Depika Padukone da vardı. Kimisi sevmez ama ben Kajol'e de bayılıyorum. Hem çok güzel hemde güzel oynuyor.
Belki oyunculuğu çok çok iyidir yoksa ondan güzelleri var.
zaten bir Kapoor'lar var birde Khan'lar. Gerisi isitisna. Sülalecek oyuncu bunlar.
Çok güzel değil.
Daha iyisini arıyoruz zaten hatta en iyisini :D
Bulunur inş.
Daha güzel kadinlar var..
o kadar abartısı yok
o kdar da degıl
güzel işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar