arkadaşlar öncelikle saç yapımı söylemek istiyorum benim saçlarım ince ile kalın arası bişey çözemedim bazı telleri ince bazıları kalın dik bir saç tipi. saçlarım 1,5 - 2 senedir dökülmekte fakat çok bir seyrelme olmadı hafif bir alın çizgisi geriledi. ama son zamanlarda sanki saç tellerim her gün inceliyor gibime geldi ve saçlarımı 3 numara yaptım şimdi uzadı ama öyle şekil verecek kadar değil. benim saçlarımın ışık altında dipleri görünmekte heleki yıkadığım zaman sanki saç telim çok az gibi doktora gittim demir eksikliği çıktı hap kullanmaktayım sizce tedavi olunca saç çıkarmı
Saçları 15 günde bir kazıt her gün yatmadan önce sarımsak ile yumurtayı karıştırıp sür masaj yaparcasina ov sabah ta bir güzel yıka yalnız kazitma yöntemini 3 kez yapacan yani 45 gün ben öyle atlattim
olum sen bu saça seyrelmiş mi diyosun :S l*n git yat adamın sinirini bozma millet 22 sinde kel kalıyor :D ben kel değilim saçlarım gür tabi yanlış anlaşılmasın :D
olum ışığı tepene vurmuşsun diyorsun ki neden seyrek duruyor e herhalde seyrek durur ışığın altına geçersen sonuçta saç bu aradaki boşluklar aydınlanıyor sen seyrelmiş sanıyorsun. seyrelseydi ışıksız ortamda da seyrek dururdu
En İyi Cevaplar