Taytta mı kalçalar daha belli olur yoksa dar pantolonda mı? Sizce hangisi daha hoş duruyor?
Tayt
Dar pantolon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Dar pantolun zararları
Kadınlarda görülen kısırlık sorunlarının bir kısmının iltihabi hastalıklardan kaynaklandığını anlatan Tavmergen, ‘Dış cinsel organlardan başlayan enfeksiyonlar, rahim ağzında görülebilen enfeksiyonlar, rahim iç tabakasındaki bazı sorunlar, geçirilmiş kürtajlara bağlı sorunlar, tüplerin kapalı olması, aşırı zayıflık ya da aşırı kilolu olma gibi gerekçelerle yumurtlama fonksiyonlarının bozulmuş olması gibi durumlar kadında kısırlığa yol açmaktadır’ diye konuştu.
Tavmergen, her 3-4 kadında bir görülen miyom adı verilen iyi huylu tümörlerin rahim iç tabakasına bası yaptığını ve kısırlığa neden olabildiğine dikkati çekerek, yumurtalık kistlerinin yumurtlama fonksiyonlarını bozabildiğini, halk arasında bilinen şekliyle çikolata kistlerinin de yapışıklıklara neden olabildiğini söyledi. Bu gibi durumlar sonucunda bu dokulardan salgılanan bazı maddelerin yumurtayı ya da spermi olumsuz yönde etkileyebildiğini ifade eden Tavmergen, söz konusu durumda yumurtanın sperm tarafından döllenmesinde sorun yaşanabildiğini bildirdi.
Bazı kızlara tayt. Bazı kızlara dar pantolon. Bazılarına etek. Bazılarına başka bir şey..
Kişiden kişiye, fizikten fiziğe değişiyor yani.
Dar pantolon daha şık. Tayt pantolonlar daha estetik.
hmm :)
Tayt modelleri yazın ince olduğundan pantolon kadar şık değil.:)
Tayt daha seksi özellikle spor yaparken iyi duruyor
ahaha
ikisini de eşime giydirmem sokak da evde giysin ona bişey demem zaten hoşuma bile gider :) tayt daha s*xi bence :)
Taytla daha çok belli olur ama bana dar kot daha seksi geliyor
ıkısınıde yanımdakı kadına gıydırmem..
Tayt kimyasal silahtir
diyosun
Aynen zorda kalmadikca silahi kullanmayin :D
Taytta kalça daha belirgin olur. Tat pantalon da görünüm acisindan daha güzel
Taytla daha çok belli oluyor.
yani :)
Bukadar gotunu piyasaya surmeye niyetliysen niye ugrasiyosun ver birine arkadan gitsin
zaten ramazan ayındayız hala kıçımızı nasıl daha çok belli ederizin peşindesiniz bir ara verin sonra devam edersiniz oranızı buranızı belli etmeye
ramazansa ramazan, bundan banane?
senin kıçından bize ne belli etmek zorundamısın
bakma olsun bitsin
sende tahrik etme olsun bitsin öyle belli edersen kim bakmazki milletin gözüne sokmak için akıl istiyosun bide bakma diyosun
ramazan sadece aç kalmak değil, nefse hakim olmak. sen de nefsine hakim ol bakma.
ben ramazanın ne olduğunu biliyorum sen kıçını belli edip benim önümde gezip benim nefsimi zorlama ozaman
seksilik dersen tabiki tayt, sıkıyor her yer ortada ama dar pantolan daha alımlı ve şık gösteriyor
dar olmayan pantolon
peki
sen beni dinle:)
Pantolon tabiki
hmm :)
tayt candır gerisi heyecandır...
Kalcan varsa ne giysen belli olur :)
İkisi de benim bebeklerim. Ayıramam birbirinden.
Ne meraklısınız tecavüz edilmeye
bıkmadınız mı ya sonra niye hayvan gibi bakıyorlar
Sn giyde ne giyersen giy istersen cuval * .
taytı giy ve fotonu at mazleme gerek bebek
çıplak :p
ahaha
İlla g*t görünecek yanı :D
Bence tayt hatları daha çok güzelleştiriyor.
hepsi olur anam hepsi olur :)
ikiside güel
dar pant
Tayt tayt tayt
Dar pantolon bence.
En iyisi etek
pantolon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar