Erkekler eşinize izin verir misiniz? Ben çok bakımlıyım, yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor. Saçlarımı bile boyayamadım onun yüzünden :( İyice psikolojimi bozdu :(
Cevabın nedir?
- Saç Bakım konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılmakyaj? ne zaman çocuğun geleceği belli olmaz ki. sen sabah kalkıp makyajını yaparsın hazır beklersin o zaman ama şöyle bir şey var ki ağlamaktan çığlıktan makyajın bozulur... bence gerek yok. ayrıca saç boyayıp ne yapacan zararı olabilir. hamilesin çünkü. hamileliğin bitsin boya acelen ne. bebeğinin sağlığı mı önemli senin 2 saatlik süsün mü?
18 Yorumla
Soran+1 yılAkmayanları makyaj malzemeleri var zararsız boyalarda var. Hafif makyaj bir şey olmaz inşallah :)
- +1 yıl
yaa ama bak ne zaman sancının geleceği belli olmaz sen hafif makyajı yap öyle bekle son aylarında :D ayrıca yanına çanta al gitmeden hazırla makyaj ve temizleyici koy belki akar falan doğumdan sonra temizler düzenlersin tabii bunu doğumdan sonra düşünebilecek halde olursan :D hamile misin bu arada :) ?
Soran+1 yılBen kendim yapamam belki kız kardeşim kuzenlerim eşimin kardeşi de var tamamdır :) Hamileyim 2 ay sonra doğum olacak inşallah :(
- +1 yıl
ayy hayırlı olsun canım, sağ salim bebeğini kucağınıza alırısınız inşaAllah , Allah analı babalı büyütsün maşaAllah yaa :)
sen şimdi makyajı falan geç yaparsın elbette dua et bebeğin için :) erkek mi kız mı bak merak ettim :D?
Soran+1 yılAmin canım sağol inşallah :) Erkek ismi de Barış :)
- +1 yıl
maşaAllah canım hayırlı olsun tekrar , ömrü uzun olur inşaAllah :) ismi de güzelmiş :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah darısı senin başına :)
- +1 yıl
amin canım inşaAllah birgün :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna neymiş ya allah allah. En güzel gününde olacaksın yavrun doğacak neden o gün bakımsız gözükesin ki. okadar kişi karşılayacak bir de seni.
31 Yorumla
Soran+1 yılTek derdi bebek canım ondan böyle yapıyor :(
Bence yapman gerekli artık Herşey Değişti saçına güzel bir bandana kırmızı ayrıca senin uygun gördüğün hafif makyaj sonuçta doğum her zaman sürekli olan bişey değil hem birde bebek fotoğrafçısı tutarsan anne ile bebeğinin ilk kavuşması ölümsüzleşir Çokta hoş olur
38 Yorumla
Soran+1 yılAynen tam istediğim de bu
Soran+1 yılSorma ya yanlışlıkla eight seçtim geri de alamıyorum
Soran+1 yılEig :)
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılHayır gerek yok istemiyorum
Saç Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. o kadar süslü kadınla evlenmem
235 Yorumla
Soran+1 yılİyi evlenme :D
Soran+1 yılİlk defa yanlışlıkla eig seçtim :( Geri alabiliyor muyuz ?
- +1 yıl
Alamiyosun ama bence güzel görüs:)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
149
Cevap
100Cevap
+1 yılSezaryan olacaksın galiba... Öncesinde makyaj yapmana gerek yok, nihayetinde ameliyata gireceksin. Çıktıktan sonra annen/kardeşin saçlarını tarayıp, hafif bir makyaj yapabilir.
Normal doğum yapacaksan makyajı düşünecek zamanın da halin de olmayacak; o yüzden eşini de kendini de üzme boşuna ;)11 Yorumla
Soran+1 yılDoktor şu anlık normal doğum gibi gözüküyor dedi ama belli olmaz son dk bir şey olmazsa diye. Kendim yapamasam bile kardeşim kuzenlerim eşimin kardeşi var
+1 yılsaç boyanmasını önermiyorlar ama sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap :) bakımlı olmak güzeldir ki ; insanların bakış açıları hemen deişiyor şöyleki temiz, güzel bakımlı insana hep bir özen gösterilir bu tür durumlarda :)
rabbim bir çırpıda kurtarsn senii :)11 Yorumla
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman canım kocana neymiş yap gitsin o ne karışıyor? Seni ziyarete gelicekler dağınık saçla yorgun yüzle mi karşılayacaksın insanları? Dedikodunu bile yaparlar "şuna bak bir çocuk yaptı kendinden geçti" derler. İstediğini yap kocana da karışmaması gerektiğini söyle.
17 Yorumla
Soran+1 yılOnun tek derdi bebek canım. Beni düşündüğü yok. Abartılı makyaj zaten yapmıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılYapsan ne olur sanki niye izin vermiyor? Makyajın bebeğe ne zararı var sana ne zararı var? Kocana ne ya çok sinirlendim şu an ! Sen yap yinede istediğini ablacım sen doğuracaksın sen acı çekeceksin bir rimel bir allık yeter tatlı sevimli gözükmen için başına kırmızı ya da beyaz kurdela taktın mı en güzel lousa olursun :)
Soran+1 yılOnun yüzünden depresyona gireceğim ya :( Sağol çok teşekkür ederim. Ben bebeği sevmiyormuşum falan öyle söylüyor. Ben kendimi iyi hissetmek istiyorum. Iyice moralimi bozuyor
Cevap sahibi+1 yılAmann boş ver hiç takma kafana ona de ki "farkındaysan benim içimde bebek beni hissediyor seni değil." Hem gizli makyaj yaparsan kocan anlamaz erkekler detaycı değildir fark etmez bile heycandan
Soran+1 yılDedim onu da ; kendi başına yapmadın onu diyor. Sen kendi başına karar veremezsin benimde çocuğum diyor. Makyaj yapacağım ne derse desin
Cevap sahibi+1 yılHayır ya ondan çok sen hissediyorsun çocuğu tabi sen daha cok düşüneceksin. Aynen yap gitsin, üzme kendini de. Allah bir nefeste kurtarsın. Doğum için hurma ve zemzem suyu iç dogumu kolaylaştırıyor.
Soran+1 yılAy Sağol canım yerim :)
+1 yılHahaahha du makyajimi yapim sonra dogururum acelesi yok ahhaha
183 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar gereksiz bit yorum Ahaha :D
- +1 yıl
O yuzden mi millet + liyor skjdjdjdh
Soran+1 yıl+ alınan her görüş doğru mu :) sürü psikolojisi bence ahahah :D
Can savasinda ne makyajı ya hem ter oluyormuş bir sürü akar suya dayanıklılar var yapan yapar valla ben sadece bebeğim ile kendi canımı düşünürdüm ne makyaji
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki siz bilirsiniz
Saç Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saçlarını boyaman zaten yasak değil mi.. hamilelere yasak çünkü? Az biraz yap bence.. sak suk foto çekip duracakları sonra.. Sakil çıkma fırınlarda bebek kucağında kim bu sakil demesinler :D
11 Yorumla
Soran+1 yılZararsız boyalar var
+1 yılbahsettiğin şeyler hep kimyasal ve bebek için çok zararlı. mümkünse hamilelik ve emzirme döneminde uzak durulmalı. bebeğin için tabi bu. eşin izin vermiyor diye değil...
11 Yorumla
Soran+1 yılBebeğimi düşünüyorum ama doktorum makyaj ile ilgili bir şey demedi
Doğumda ağzım yüzüm yer degistircek üstelik o sandığı cekerken en son düşüneceğim sey sac boyası makyaj falan olur heralde
21 Yorumla
Soran+1 yılOff korkuyorum :(
O sanciyla aklina bile gelecegini düsünmüyorum sahsen hem bir de dogumda o kadar terliyeceksin, aglayacaksin makyajin akar yapma bence 😛
21 Yorumla
Soran+1 yılAkmayanları var hem ben yapmayacağım kuzenlerim kardeşim eşimin kardeşi var onlar yapar ":)
+1 yıldoğuma giderken niye makyaj yapasın canınla uğraşcan orda yapsan da dağılcak akacak zaten bebişin seni öcü gibi mi görsün :( Saç boyasına hamilelilkte ben de karşıyım bebeğe zararlıymış
11 Yorumla
Soran+1 yılZararsız boyalar akmayan makyajlar var :) Hafif makyaj bir şey olmaz :)
Bakım makyaj yapmak değildir. Ben yapmam o telaşta makyajla mı uğraşacağım. Doktor bey bekler miini makyajımı tazeleyeyim sonra doğururum? Kusura bakma ama bana gereksiz ve saçma geldi
21 Yorumla
Soran+1 yılMakyajı ben yapmayacağım ki :)
+1 yılbenim kardeşim doğacağında babam üstünü bile giyinmeyi unutmuştu :) bide o sancıyı çeken anne makyaj mı düşünür :)
213 Yorumla
Soran+1 yılBen düşünürüm ya :(
- +1 yıl
Doğum aniyse kesinlikle düşünemezsin... o sıra mühim olan bebek senin güzelliğin değil.. ha ama önceden planlamışsındır şöyle hafif bir makyaj olabilir belki...
- +1 yıl
Bazı sezeryanlar önceden vakti saati belli rahat rahat sağ selamet gider ve gelirlerr belki böyle bir durum varsa oda yani
Soran+1 yılDoktor şimdilik normal doğum gibi gözüküyor dedi ama belli de olmaz dedi böyle şeyler .
- +1 yıl
doğuma giderken makyajını falan yapmak aklına gelirse yaz o halde :)
Soran+1 yılPeki yazarım :)
- +1 yıl
doğum ne zaman inşallah...
Soran+1 yıl2 ay sonra :)
- +1 yıl
az kalmış :) rabbim hayırlısıyla kucağına allayı nasip etsin
Soran+1 yılAmin sagol canım :) Darısı başına inşallah :)
- +1 yıl
Bakalım nasipp... önce bir evlenelim de :)
Soran+1 yılHayırlısı olsun acele etme iyi düşün öyle karar ver bence :)
- +1 yıl
Bencede :) :) :)
sen doğumu yapıp odana gittikten sonra meleğinle birlikte dünyanın en güzel kadını olacaksın zaten... makyaja gerek var mı sence?
23 Yorumla
Soran+1 yıl:( Bilmiyorum ben
- +1 yıl
O heyecanla aklina bile gelmeyecektir emin ol. Ne kadınlar gördüm doğum öncesi hastanede yatarken parfümler makyajlar giyimler. bir doğuma geldiler heyecandan çorabını bile giymeyi unutmuş -15 derece soğukta :) eminim bakımlı ve güzel birisin. Tabiki dogumdada öyle olmak isteyeceksin ama önceliğin bebeğinin sağlıklı dünyaya gelmesi olsun sonrasında aklına bile gelmeyecek :)
Soran+1 yılInşallah sağol teşekkür ederim
+1 yılDoğuma giderken napcan bebeğe mi güzel gözükceksin? o halin bile olmıcaksın. Ayrıca ameliyathane ortamına giriceksin onlar hep madde enfeksiyon oluşmasını istemiyorsan sürme derim ben
13 Yorumla
Soran+1 yılBir sürü insan gelecek resim de çekiliriz .
- +1 yıl
Çıktıktan sonra yap
Soran+1 yılO ayrı :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemel doğumda doğum fotografcısı tutmuşsunuzdur. Eğer böyle bir durum varsa makyaj yapmayı istemen normal. Bana makyajlı halleriniz çok sacma ve yapmacık geliyor. ama yinede kadının en özel günü onun keyfine bırakmak gerek
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Teşekkürler :)
Hamileyken sac mi boyanir ya. Bir gunlugune makyajsiz gidiverin nolcak. Doktorlar aaa bu anne cok bakimsiz mi diyecekler
11 Yorumla
Soran+1 yılZararsız boyalar var hem motive olmak lazım
+1 yılMakyajı bilmem ama oje sürmeyin kızıyorlar ve kocanızı aseton almaya gönderiyorlar. Tırnakların morarıp morarmadığını görmek için.
11 Yorumla
Soran+1 yılBunu doktorum söylemişti biliyorum
O sancidan insanin aklina makyaj mi gelir yavrum neyin kafasini yasiyorsun? Ayrica bakimli demek makyaj yapmak anlamina mi geliyor 😆😆😆
13 Yorumla
Soran+1 yılHepsi bir bütün bana göre :)
Soran+1 yılKorkuyorum öyle deme ya :(
+1 yılBir yandan ıkınırım öteki yandan allığımı sürerim kimene ki hamile kadının üstüne bu kadar gidilmez yahuu
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi ama ;)
+1 yılBen erkek olsam böyle bir şeye karışmam. Zaten sonrasında çok yapamayabillirsin inanki çocuk doğduğunda rujlu dudaklarla öpmemeyi tercih edeceksin
11 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermiyor işte :(
+1 yılDüşünmem tek derdim bebeğimin sağlıklı doğması olur.. Temizlik şartta makyaj bence alakasız..
31 Yorumla
Soran+1 yılHepsi bir bütün bence :)
+1 yılPsikolojini bozacak gerçekten birsey yok çünkü sen doğumda felaket şekilde terleyeceksin. O yüzden makyajını akacak . Ve seni odaya aldıklarında misafirlerin gelecek. kendine gelmeyi dusuneceksin yoksa makyajını silmeyi mi
11 Yorumla
Soran+1 yılAkmayan makyaj var hem doğumdan sonra da olacak zaten inşallah; )
+1 yılCumhurbaşkanı karşılıyor sanki. O sırada makyajdan eser kalmayacak daha kötü maymuna benzeyecek.
61 Yorumla
Soran+1 yılSiz ne anlarsınız
- Saç Bakım konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde makyaj yapmayan ben doğuma giderken niye yapiyim
51 Yorumla
Soran+1 yılSiz bilirsiniz; )
Su geldiğinde makyaja fırsat bulabiliyorsanız yapın.
21 Yorumla
Soran+1 yılBen kendim belki yapamam ama yapılabilir
Saç Bakım konusunda 332 cevap paylaştı. 2 Dogumda da yapmadim gerek duymadim... O odada makyajli hatuna ihtiyac duyulmuyor... : D insanlar bebeklerini kavusmayi dogumu düsünür sen makyajimi düsünüyorsun peek tuhafmiss.. :D Olmadi yaninda özel kuaför götür. :D
Bir de hamileyken sac boyanmaz önce bebeginizi düsünün derim.. ;)00 Yorumla
+1 yılhehe sen makyaj yap ağlayınca her yerin aksın hatta akan makyaj güzüne ağzına burnuna tekrar girsin
42 Yorumla
Soran+1 yılOff çok iğrençsin
- +1 yıl
kime güzel gözükeceksin o sancı ile kıvranırken doktora mı güzel gözükme çaban var zaten seni o halde görünce sana kimse bakmaz bile. kocan varken ona güzel gözük doktora felan süslenme
şu iğrençliğe bak ne mayajı saçmalıyorsun sen https://www.youtube.com/watch?v=RFLhVE_claE
Sen saf mısın?
Saç boyasınn çocuk üzerinde olumsuz etkisi var53 Yorumla
Soran+1 yılHiç boyamadim zararsız boyalar var
Soran+1 yılPeki
yengem dalgalı saçlarını kendisi düzleştirip gitmişti. Doğumdan çıktıktan sonra kırmızı bandana başında güzel dursun diye..
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle yapacağım inşallah :)
Ne makyajı beni beğenmesi gereken görüp almış üstüne üstlük bide bebeğimiz oluyor. O an kime nasıl gözüktüğüm önemli değil eşime kutsal olduğum kesin.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki siz bilirsiniz :)
+1 yılHamilelerin sac boyamasi zaten sagliksiz diye biliyorum ben. ama makyajina karismasi anormal
11 Yorumla
Soran+1 yılZararsız boyalar var diye biliyorum . Onun tek derdi bebek zaten
Kesinlikle yaparım herhalde. En azındam ruj sürerim :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen sağol :)
+1 yılYavrum doğuma gidiyosun yahu bırakbakımı bir güncük
15 Yorumla
Soran+1 yılEn özel günüm olacak ama
- +1 yıl
En güzel gününde bırak doğurdun bebiş seni güzel göstericek zaten
Soran+1 yıl:) Bilmiyorum
- +1 yıl
Ne zaman gelicek bebiş hayırlı olsun
Soran+1 yıl2 ay sonra teşekkür ederim :)
+1 yılHe o acıyla makyaj yapmaya ugraşıcam ben normalde makyaj yapmaya üşenen bir insanım be :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBen değil başkaları yapar :)
ağrıdan canım çıkarken yemişim makyajını bir an önce doğurmak için uğraşırım heralde :D
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
doğumdan hemen sonra ufak bir bakım yapılabilir bence yanında elbet kız arkadaşların olacaktır yardımcı olurlar 2 dakikada makyaj yapılır :)
25 Yorumla
Soran+1 yılO ayrı zaten onu düşündüm :D
Soran+1 yılFazla değil gerektiği kadar :)
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
Yapmam ne gerek var. Sac boyamayi da onermezler zaten kimyasal bos yere boyama
11 Yorumla
Soran+1 yılZararsız olanlar var :)
+1 yıloha bence eşin haklı ne alaka ya :D makyaj yapıcam diye çocuğu makyaj çantasına doğurma da
23 Yorumla
Soran+1 yılO zaten bebeği düşünsün beni değil. Çok saçma bence
- +1 yıl
ne alaka l*n makyaj yapıcam diye çocuğunu düşünmicen mi :/
Soran+1 yılMakyaj ile çocuğun ilgisi yok
+1 yılO sancı ile makyaj yapacaksın, doğum da terleyeceksin ve makyajın akacak çok güzel olur ya
44 Yorumla
Soran+1 yılÖncesi ve sonrası var ama :)
- +1 yıl
Öncesi ve sonrası derken?
Soran+1 yılMakyaj İçin :)
- +1 yıl
Doğal olmak en iyisi bence tabi
+1 yılAh canım ne kadar üzüldüm. Milletin derdine bakın hele
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin derdi kendine :D
- +1 yıl
En büyük derdin bu olsun
Soran+1 yılPeki
- Saç Bakım konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılAma izin vermemesi gayet normal ruj al yanına sende :)
11 Yorumla
Soran+1 yılYanımda ruj her zaman var. Allık ve göz kalemi de olsa yeter :D
+1 yılyani siz makyaj yapsanız cocuğunuz güzel mi doğacak :D
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet onun için :D
+1 yılben veririm. bide izin mi alacak kadın zaten ortadan ikiye bölünecek istediğini yapsın :D kıyamam :D
41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
aynen bende cok bakımlıyım cenaze yerıne gıderken bıle az da olsa yapıyorum da dogumda da yappmam cunku terlıceksın aglıcaksın yuzune gozune bulasıcak daha beter olucaksn
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok hafif abartılı değil. Doğumdan sonra kesin zaten
Soran+1 yılParfüm çok hafif kokulu olanları kullanıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz daha * disini bebiş geldikten sonra istedigini yap. Babasi senden daha çok düşünüyor sanirim
31 Yorumla
Soran+1 yılO çocuğu düşünüyor zaten
+1 yılO agri ile makyaj yapamazsin zaten bosuna dusunme 😁
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kendim suremem zaten :)
+1 yılÇok sacma.. bu tarz bir insanla evlenmem zaten.
101 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Saç Bakım konusunda 579 cevap paylaştı. Tabi canım çok önemli yapmalısın bence yoksa çocuk doğmaz
62 Yorumla- +1 yıl
Afgavshdb :D
Soran+1 yılTamam :D
Sizin psikolojiniz bozuk nasil takintilara ve bos islere sahipsiniz valla normal degilsiniz nasil evlendiniz yasmayin siz
14 Yorumla
Soran+1 yılBence gayet normal bir şey bu
Soran+1 yılO sizin görüşünüz
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmak sacma bence sonuçta doğururken terliceksin ve akacak
21 Yorumla
Soran+1 yılAkmayanları var canım hem hafif makyaj
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktor bey doğum icin bordo ruj mu daha uygun kirmizi mi? Durun durun rimeli mi süreyim suni sanci alirim
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) ..
+1 yıldoğuma giderken makyaj yaparsam muhtemelen doktor beni halime gülmekten bayıltamaz.. ya zaten kimse o an yüzüme bakmicak niye makyaj yapayım
20 YorumlaHayır ya. Düğüne mi gidiyoruz?
Can doğurucaksın. Bakımlı olmak bir yerde temizliktir ayrıca da11 Yorumla
Soran+1 yılHepsi bir bütün bana göre en azından :)
Bence sen manyaksın , kafayı yemişsin :D :D jsjsjsj
31 Yorumla
Soran+1 yılNo no :D
- Saç Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılağdanı yap da makyaj olmasada olur
121 Yorumla
Soran+1 yılHepsini düşündüm ben
Ne olacak yap gitsin neden izin vermemiş ki? Ben yapmam tabi ama kötü bir şey değil ki
11 Yorumla
Soran+1 yılTek derdi bebek çünkü
bir düğün klibinde izlemiştim hastaneye gitmeden kuaföre gidiyorlardı sjsjsj :D
12 Yorumla
Soran+1 yılSorun değil :)
Makyaja ne gerek var ki doğum dan sonra dünyanın engüzel insanı oluyorsun zaten
34 Yorumla
Soran+1 yılKendimi iyi hissetmem için
Soran+1 yıl:) Kafamı karıştırmayın ama
Ne demek? Makyajsız olur mu hiç? Çocuk doğduğunda benim annem ne kadar çirkin diye geri gitmek isterse? :)
10 Yorumla
+1 yılOrada sancilarimi ve bebegimi dusunurken makyaj aklimin ucundan bile gecmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam :)
- Devamını Gör (189)
Devamını Gör(234)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri