Kusura bakmayonda miranda kerr de cok guzel bir kadin fakat adriana lima bu konuda kabul edilmis ve halk tarafindanda kabul gormus bir otoritedir malesef. spor sonrasini paylasmislar kadininda bide mirandaya bakalim o zaman kick box sonrasi ne hale geliyo. yapicaksaniz adil bir kiyas yapin
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence o fotosu çok güzel neden beğenmiyolar anlamadım :D
Ya zevk meselesi ama adriana lima uzun yillardir o kadar cok guzelligiyle konusulduki. fizigi falan degil victoria's secret modellerinin hepsi tas gibi ama hicbiri adriana lima kadar guzelligiyle konusulmadi. o yuzden artik adriana limayi begenmiyorum dediginde biri cokta ciddiye alamiyorum ben o kisiyi
Adriana hep abartılmıştır. Sadece fiziği ön planda o kadar erkekler fizik özelliklerinden dolayı güzel diyorlar sadece. Bu arada Zürih'te davet edildiğinde vaya rezil olmuştur zekası tartışılmıştır.
Eee güzel işte Daha bir kadın makyajsız nasıl olsun? Miranda kerr e bak asıl Ayrıca zeka meka ne alaka anlamadım milletin zekasına laf edenler önce bir dönüp kendine baksın Çok sempatik bir kadın ve çok güzel withoutmakeup.org/.../Miranda-Kerr-Free-Makeup.jpg
En İyi Cevaplar