Arkadaşlar bu saç kaç ayda uzar ben normalde her ay kesitrim çabuk uzar uzatmayı düşünpyırm her ay sadece yanları kestiricem ne kadarda uzar tahmini bu saç ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Özenmeyin arkadaslar böyle adamlara. pardon adam demisim..
ne yanlışını gördün hemen adam demişim diyorsun?
yakışıklı olup tarz olanlar adam olmuyor mu
1 yıl
ne yaptın usta ya
Saclarini hic kestirmezsen 6 ayda uzar fakat cok bakimsiz uzar sac uzatmayi ne zannediyorsun bilmiyorum ama 2 yildir anca çene hızama geldi. Sac uzatirken mutlaka her hafta uclarindaki catallaşmışlari temizlwtmwn gerekir. Erkeğin saçı bayanlarınkine benzemiyor kolayda uzamiyor uzayinca bakimi kolay da olmuyor.
ne yapmam lazım uzatırken yani berbere ne deemem lazım
Oncelikle her gördüğün adama degil bir kisi sececeksim kendine kuaför herhafta gideceksin eger bu resimdeki modeli istiyorsan bunu göster ya da normal bir şekilde uzat daha sonra bu sekle getirirler. Mutlaka kırıkları aldir her hafta diyemesende 2 haftada bir kesinlikle gitmelisin. Hergün saçlarını yıka ayrica sac kremi kullanmayi ihmal etme.
saç kremi önerir misin? düz saçlar için
Elidor kullanıyorum ben saç tipine göre alabilirsin. Kuru yağlı neyse.
Şampuan Head&Shoulders kullaniyorum
hergün yıkayıp kremle bakım yapınca böyle gür olabilir mi
daha canlı dururlar bakımlı.
usta müsait isen birşey daha sorucam bu saçı uzattıktan sonra nasıl şekil vericez wax ile mi
Sacinin tipini bilemiyorum o yuzden gormeden birsey diyemem ama sprey en etkili çözüm
şimdi birde benim saçım düz ama 1 1,5 ay uzayınca yıkadıktan 1 saat sonra kurulaşıyor bu kremler etki eder mi birde şimdi her iki hafta'da bir kırıkları aldırdıktan sonra yanları kestireyim mi
krem kuruluğu alır nemlendirir. kırıkları aldırdıktan sonra yanları kazıtma o en son iş olsun sen uzatmana bak
Cevap
3Cevap
Tip böyleyse uzat.2-3 ayda uzar
Bu kız mı erkek mi?
erkek
4 ay kafadan
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar