Sorum size beyler kalcasi olmayan bacaklari ince kizlarimizin giydigi takma silikon popoyu anliyormusunuz?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan bir resim koyar da bu ne bee yüz güzelliği dedik ölümüne makyaj var vücut güzelliği dedik destekli sütyen vardı bir de bu çıktı:( bizi niye kandırıyonuz
06 Yorumla
Soran+1 yılAhhahahhaha napak sizde oyle beyenin ihtiyac kalmasin arkedeş
Cevap sahibi+1 yılSiz de özgüveninizi toplayıp kendi halinizle sevdiğinizin peşinden koşun her şeyi erkekler mi yapıcak
Soran+1 yılTamam da bu zaman da kalp guzelligine bakan kalmamis ki benim yuzum cok guzel meselafizik yapimda cok iyi goguslerim falan ama popom kucuk hafif basen var popom ama buyuk degil bu yuzden ne bicim sinir oluyorum mal gibi hicbir erkek kalcasi kucuk kiza bakmiyorki
Cevap sahibi+1 yılİçin iyi göğüslerin iyi vücudun iyi tek kusurun popon kızım senin gibisi çıkaın karşıma bırakmam ki dediğin gibi biriysen popon önemli değil
Soran+1 yılAma insanin ozguveni olmuyor iste popo olmayinca 😢😢
Cevap sahibi+1 yılYa kızım popona vura vura döverim seni topla kendini
En İyi Cevaplar
Birde bumu çıktı :S Henüz dolgu sütyene bile alışamamıştık :/
010 Yorumla
Soran+1 yılSizde oyle beyenmiyorsunuz bizde alisamiyoruz napak yani valla bende alicam goguslerim cok guzel popomda var biraz ama buyuk degil ondan alicam 😂😂
Soran+1 yılZuhahahhahah yasasin kotulukkkkk snsbjsjs
Soran+1 yılKusura bakmada insanin kalbi guzel olsun git evlen koca gotlu koca memeli bir bayanla ama kalbi temiz olmayan kavgaci bakalim belani nasil buluyorsun sacmaliyorsunuz abi hayati seksten ibaret goruyorsunuz evlenince yaslanincada seks olmayacak unutma o kadin sana bakacak kadin var kadin var sacma sapan konusmayi kesin luften simdi daha fazla morelimi altust etmeyin erkeklerden bu yuzden nefret ediyorum sirf bu yuzden evlenmicem * 👊👊👊
Soran+1 yılArtik guvenim kirildi agladim şu an cok sinirliyim gercekten de evlenmicem 😢😢
Soran+1 yılEvet cok ciddiyim hatta gidip annemle kavga ettim kalca esttiginolucam diye 😢😢😢
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Erkekler Ne Diyor
19
+1 yılbir tanesini yatağa aldım külot çıkıp g*t görününce bırakıp kaçtım.
012 Yorumla
Soran+1 yılYeminlemi 😂😂😂
- +1 yıl
aynen... zaten ilk orada fark ettim böyle bir icad olduğunu... korktum l*n ..
Soran+1 yılYuhh evlendinmi peki ayrica kiz ne dei sana anlat lutfen ya cok merak ettum
- +1 yıl
kız sarhoştu.. ben az işim var gelcem dedim.. çıkış o çıkış.. yok be ne evlenmesi ben de evlenecek göz var mı bak bir :)
Soran+1 yılOha ya allah seni kahretmesin ama kız komikmis yani takip nasil iliskiye giriyorsun anlasilmayacam biseymi mal 😂😂
- +1 yıl
nasıl bir cümle kurdun.. yeminle bir bk anlamadım.. ama ben gtü güzel kızları severim
Soran+1 yılKiz diyorum malmis gidip takiyor bunu goren cocukla seks yapmaya kalkisiyir rezalet be 😂😂
- +1 yıl
ağladı zaten... onu yatakta terk etmemi gururuna yediremedi... Aslında sonradan benimde hoşuma gitmedi bu yaptığım.. sonuçta kadın ve böyle incitmemeliydim diye düşündüm.
Soran+1 yılBak canım kardeşim benim suç sende değil kız ucuzmuş eğer uzun bir ilişki yaşayıp sırf bu yüzden gittiysen adam değilmissin derim ama tek gecelik bir kacgunlugune olan bir iliskide hemen iliskiye giriyirsa bir kız bu onun kaşarligini gosterir bide bari yapicaksin boyle bir ise kalkisacaksin o silikon popo senin neyine zavallim benim ya 😂😂😂
- +1 yıl
bir kaç günlüktü zaten ama lütfen bu kadar prensip sahibi olma sonra üzülürsün..
Soran+1 yılBence asil boyle olursam mutlu olurum ben biseksuelim ve buna ragmen irademe sahip cikip kizlara bakmamaya calisiyorsam oda seksyapmak zorunda degil diymi
- +1 yıl
bisexsüellik ergenlik dönemi sendromudur.. zamanla geçer..
Herşeyin hilesi var yakinda takma vajinada çikar :)
016 Yorumla
Soran+1 yılahhagaggagagga vallahi abicim nedir bu cektiginiz sbjdkdhjd
Soran+1 yılEvet aslinda şekli cok guzel top gibi hafid basen geniş azicik hoş ama kalkik ve buyul degil ele geliyor ama 😢😢
Soran+1 yılOha tahta degil naptin be abi okadarda yapismis degil yani hafif tek ayamin ustunde durunca baya bir cikiyor ama
Soran+1 yılYok gogus 80 😂😂😂
Soran+1 yılAynen ya offf vucudum cok guzel yapisi popom falanda yapisi cok guzel top gibi ama ele avuca geliyor ama kucuk yani 😂😂
Soran+1 yılDimdik ucu pemce cok guzel ama kalca sıkıntı 😢
Soran+1 yılHalkasica pembe ucuda 😊
Soran+1 yılBoyum 162 kilom 52
Elleyince kiziyosunuz. Bizim amacimiz zaten bunu test etmek 😇
04 Yorumla
Soran+1 yılDokunmadan anlasilmiyormu ya bende alicamda 😂😂
Soran+1 yılTabi canimm ✋
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye hayallerimizle oynuyorsunuz :( onların sadece arkaya çıkık geniş kalçaları yoktur.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılanlamıyor mal mal bakıyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılAhhahahhaha
+1 yılOnun da mı sahtesi varmış. sss
015 Yorumla
Soran+1 yılİvitt 😂😂😂
- +1 yıl
Etmeyin, yapmayın öyle şeyler. sss
Soran+1 yılMecburun ganha kimse beyenmiyor yoksa 😢😢😂
- +1 yıl
Göte bakarak beğeniyorsa zaten geceyi düşündüğündendir. Gece soyununca ne olacak?
Soran+1 yılKaraktere bakan yokku sirf buyuzden evlenmicem yalan yok cirkin degilim hatta cok begeniloyorum ama kalca isi bozuyor ama yinede sirf bu niyeti bozuk insanlar yuzunden hayata kustum
- +1 yıl
Senin tercihin de. Yine sana bakan erkek ben olsam akşam kandırılmış olduğumu görmek istemem. Ki bende biraz da sapyoseksüellik olduğundan çok da bakmıyoruz göte falan.
Soran+1 yılBirincisi zaten evlenicegim kisiyle tanistigimda got falan takmam ikicisi sapyo bilmem ney one kanka ya 😂😂
- +1 yıl
Sapyoseksuellik zekayı çekici bulan. Aptal bir kız ne kadar seksi olsa da sevişmek istemem. Çünkü zekilik seksiliğin yeni adı :) Kanka nedir ya. sss ne kadar itici. sss Tamam yavşamıyoruz sana da kanka pek bir itici kızların kullanması
Soran+1 yılSende benden sin yani burada genelde mallar kanka diyor bende yanlarin ezilmiyimdiye mal oliyim dedim hdhhahahhahah 😂😂
- +1 yıl
Laubali bir kelime^^ Silikon işlerini de boş ver bence. Düşündüm öyle bir hayal kırıklığı berbat olur :) Spor falan yapsana
Soran+1 yılYaptim olmuyorki evde spor salonuna gitmem lazim param yok
Soran+1 yılOkul bitsin kendi parami kazanip yaptiricam ondan
- +1 yıl
Hayırlısı be canısı. 25-29 yaş aralığında değilsin galiba sen.
Soran+1 yıl18 yasindayim
- +1 yıl
Hay Allah seni :) Ben diyorum 30 una gelmiş bulamamış heralde birini böyle şeylerle uğraşıyor :) Götün falan büyomür daha senin raad ol. Sonra yazarsın buralara nasıl kilo vermeliyim diye.
+1 yılSlikon kulot mu one yaa :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBildigin gotun takmasi
- +1 yıl
Vay mk sonra erkekler sahtekar. Sen dolgulu sutyen giy. Slikonlu kulot giy 10 ton makyaj yap. Neren gercek mk :)
Soran+1 yılAhhahahhaahah neyaplim sizde diger turlu beyenmiyonuz allah allah 😂😂
- +1 yıl
Haklisin :)
o nasıl bişimişya resim atta bir görek
09 Yorumla
Soran+1 yılYokki ten rengi yumusacik goguse konulanin poposu ama bildigin gercekten farki sifir hic yok😂😂
Soran+1 yılBende yanarim yanarim popa yanarim hertarafim taş popom kucuk genis ama kucuk bende bakireyim evlenince buyur diyip dalga geciyorlar gicik oluyorum
Soran+1 yılEvet buyuyor ve faeketmek icin soyunmasi lazim kizin maalesef 😂😂😂
Soran+1 yılSacmalama be abi ne zevki onu cikartmadan seks yapamazsinis sorun orda tamamen ciolak olmasi lazim 😂😂
Soran+1 yılBakireyim ne zevki ne biliyim git yapana sor
Öyle bişey mi var ilk defa duydum :)
016 Yorumla
Soran+1 yılİvit gercekten farksiz
Soran+1 yılbir tanesi ayni et gibi onu anlamak cok zor ya valla ama sunger gibi olani anlasiliyir 😂😂
Soran+1 yılAma kucuk yani geniş var biraz yani okadarda degil elledinmi ele geliyor ama buyuk ve kalkik olsun istiyorum 😢
Soran+1 yılEvet 18 yasindayim
Soran+1 yılAlmadim daha ya alicam ama heyecanla bekliyorum kankamda almista onunkine bakmistim bir fenaydi 😂😂😂
Soran+1 yılAhhahahhah annem cok begeniyo kalcalarimi olmasi gerektigi gibi diyor ne o oyle kocaman gotu olur evlenince buyur zaten erkekler okadarda buyul istemez cunku evlenince daha cok buyuyor ortasi olsunki evlenince tam olsun dedi ama ne biliyim ven buyuk istiyor bu yuzden bical altina yaticam cerrahi mudahale yaptiricam 😢😢
Soran+1 yılGenişliyor sonuçta penisi aliyor içine ve hormonlarin etkisiyle buyuyor birde dogum yaptiktan sonra kocaman oluyor hdjdhdj 😂😂 genelde yurtdisindaki erkekler o yuzden orta derece buyuklukteki kalcali kizlari cok beğenir göguste kalçada buyuyor yani anliycagin bazi kizlar var mesela kocaman popo kocaman meme evlenince bu yuzden sarkiyor kotu oluyor selülitlebiyor erkekler bilincsiz oldugu için daha dogrusu turk erkekleri bilincsiz oldugu icin akillari fikirleri kalçada bilmiyorki o kalcalar evlenince maf olcak o yuzden orta seviyesi makbulmus herkes boyle anlatiyor bana bende sana anlatiyim dedim 😂😂😂
Soran+1 yılKesin bisey diyemen ama cevremdeki butun kadinlar oyle diyor 😄
+1 yılresim olsa da görsek :D
08 Yorumla
Soran+1 yılYokku vallahi bulamadim anlasilmiyormu ya 😂😂 bende alcam
- +1 yıl
benim gibi tecrübeli bir göz anlar kaçamazsın tatlım benden :D
Soran+1 yılBilmem çok zor yani anlayanlar bile yaptirmis saniyor genelde 😂😂
- +1 yıl
sen giy onu bak nasıl anlıyorum :)
Soran+1 yılSendemi takiyon yoksa 😂😂
- +1 yıl
gerek yok bana yeterince popo da var başka şeyde bende :D :D
Soran+1 yılTakcam 😢
- +1 yıl
bana mı takcan :D
Anlasılmıyor bende gıyıyorum arada sırada
015 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani sen erkesin 😂😂
Soran+1 yılHe off kardesim ya takiyorum ama sirf bu yuzden evlenmek istemiyorum inanki rezillik 😢😢😢
Soran+1 yılDusunsene evleniyosun kocaman gotun var bir soyunuyorsun kucucuk adam kaciyormus bide ibretlik olay dhdjbdjdjjd
Soran+1 yılNasi yani sen niye evlenmiyorsun tatlim 😊😊
Soran+1 yılAnlamadim ya ne tercihi 😄😄
Soran+1 yılHmm biseksüelmisin tatlım yoksa gay mi olabilir bunda kötü birşey yok ben biseksüelim mesela ama korkuyorum ya dusunsene evlenicem evlenmek istemiyorum sirf bu yuzden ya biktim ya boyle hayat olmaz olsun 😢
Soran+1 yılYa ben hic iliskiye girmedim yani sevgilim erkek sadece opusuyoruz bayan arkadaslarim daha cok hosuma gidiyor tabi kime bilmiyor biseksuel oldugumu iradame sahip cikiyorum o nedenle kizlara bakmamaya calisiyorum kendimi kontrol etmek zorundayim 😢 bence sende öyle yap arkadasim turkiye gibi bir ulkede bizim gibiler cok dislaniyor o nedenle biseksuel oldugumu soyleyemiyorum sırf bu cahillerin korkusundan adimi cikartirlar siye 😢😢😢
Soran+1 yılTabikide bunu söylemem ama yanlis yoldasin günah çok buyuk gunah cek elini ayagini o islerdennn iradeni koru allah ta bizi böyle sınıyor sahip çık nefsine aklından cikar psikolojik tedavi gör gerekirse hormon ilacı kullan ve en önemlisi gercekten sevdiğin aşık oldugun bir kızla seks yapmalısın bir abimiz vardı o gaydive bir kıza aşık oldu kızda onu sevdi seks yapmışlar falan çocuk şuanda erkek adamın dibi evlendiler çocuklari bile var dusun ramazan ayındayız bol bol dua et bu durumdan kurtulmak icin oyle yapiyorum eminim allah yuzune gulecektir 😊😊
Yok.
02 Yorumla
SoranVallami ya nasil anlamiyorunuz anlamiyorum ben
İlk defa duyuyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılVallahi gerçek popoyla ayirt edilemwdigi icin genelde anlasilmasi imkansiz ama soriyim dedim 😂😂
Soran+1 yılErkekler yuzunden hep 😢
ilk kez duydum
05 Yorumla
Soran+1 yılGercekten farksiz valla
Soran+1 yılBosver sen bak gitsin sonunda herbaktiginla evlenmicen
Soran+1 yılAynen ganhaa 😂😂😂
Ben anlyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılNeresinden anliyorsun mesela nasil anlasiliyor lutfen soyle
Soran+1 yılAlakasi yok adamim yanlis yoldasin spor yapmiyormusun sen belki sıkılasti benim abim fitness yapiyir mesela o bile anlamadi takma oldugunu dusun sen artik belki cok sıkı sert ondan benim birsuru kiz arkadasim var poposu buyuk sallanmayan 👍👍
Soran+1 yılHayir ya off gogus var popo geniş ama kucuk 😢😢
Soran+1 yılBuyurmu ya aslinda var ele geliyor ama dik kalkik degil düz yani ama var geniş azicik şekli güzel top gibi
+1 yılanlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılo da mı çıktı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😢
- +1 yıl
vay halimize :))
yeni duydum
00 Yorumla
+1 yılAaa oyle sey mi var
011 Yorumla
Soran+1 yılEvey gerçekten farksiz zaten et gibi goguse konulanin popo versiyonu ten rengi falan 😂😂
- +1 yıl
Ahaha tam kizi soymussun bir el atiyosun elinde kaliyo kotu olur be :)
Soran+1 yılHahahhahaha genelde vucudu duzgun zayif sadece poposu olmayanlar aliyor benim gogusler taş popom kucuk var ama cok olsun iaterdim 😂😂
- +1 yıl
Takiyon mi giz sendee :)
Soran+1 yılEvet maalesef 😂😂😂 alicam almadim daha
- +1 yıl
Memislerin yeter senin bee :p
- +1 yıl
Kac bedenler :)
Soran+1 yıl80 😂😂
- +1 yıl
Oh tas uclari var mi :)
Soran+1 yılUcu varda düğme kismi kucuk beyaz bide rengi pembe gibi oyle igrenc kahve degil sirf bu yuzden cok seviyorum goguslerimi 😂😂
- +1 yıl
Ah ah 2 tane gonder bana da oyle :)
Daha fazla(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026