Saçlarım yok oldu yardım?

15 yaşıma kadar saçlarım çok ca
Saçlarım yok oldu yardım ?

nlı gür ve parlaktı.. uçları aşırı derecede çoktu. hep kuruturdum 2 günde bir yıkardım ama düzleştirmez Maşa yapmazdım.. sadece kuruturdum ama sağlıklı saçlarım vardı biraz kiloluydum tabi baya yemek yerdim. bitkisel olmayan şampuan kullanırdım ve kullandığıma dikkat etmezdim.16 yaşımda ise V kestirdim saçlarım çok gürleşti toplayamıyordum o derece.. bioxin şampuanı kullandım çünkü dökülmeye başlamıştı ama şampuan 6 ay kullanmaya Başladıktan sonra yaramadığını farkettim bıraktım. ısırgan Otlu şampuan sarımsak Özlü şampuan aldım bitkisel maskeler kullandım ama saçlarım hala dökülüyor V şeklinde olan saçlarım azalmaya başlamıştı Oval kestirdim.. ama dökülme durmuyordu saçlarım eskisi gibi değildi ve Oval kestirdiğimden beri kurutmuyorum düzleştirmiyorum bile Maşa da yok artık o cansız saçlarımı uzun olsa bile kestirmem lazımdı kötü görünüyordu uçları Kırıktı en iyi şampuanı kullanmama rağmen eskiden bunlara bile dikkat etmezdim ama Bakım yapmama rağmen hala az ve cansız doktora gittim eczaneden iyi şampuan aldım ama Pahalı diye kullanamadım en fazla 2 ay kullandım biotin hapı aldım ama hala faydası yok.. garlex şampuan kullanıyorum,60 TL verdim en iyi saç spreyini aldım ama artık pes ettim bu cansız saçlarla uğraşmaktan ve ombre yaptırdım. bundan sonrada uğraşmak istemiyorum ve 15 yaşımdan beri 10 kilo verdim.. sizce bu saçlar neden yok oldu?
Saçlarım yok oldu yardım?