Daha önce hiç saçımı boyamadım böyle bir şeylere boyatmak istiyorum. Kuaföre önceden bildirmem gerekiyor mu renk konusunda yoksa gidersem direk yaparlar mı? Peki fiyatları ne kadardır? Kuaaför isimlerini isim-semt şeklinde yazarsanız sevinirim teşekkürler :))
Saçımı boyamak istiyorum. İstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz güzel kuaförler nelerdir?
Istanbul'da saç tasarımı konusunda yok yok arkadaşlar yeterki doğru eli bulun. Gri de var , beyaz da fakat bu renkler çok ileri tonlar geri dönüşü olmadığını biliyorsunuzdur umarım?
Cadde kuaför var. Bagdat caddesinde. Istedigin herseyi birebir yapiyorlar. Özellikle taner bey süper. Sonucu begendirene kadar ugrasiyor. Ama fiyatlar baya yüksek orda
Sacin hangi renk? En pahali sey rengi actirma islemi oluyor. Benim sacim koyu kahveydi. Istedim rengi tutturmak icin boyadi, iki defa acti ve sonra bir islem daha yapti. Bakim ve kesimlede birlikte 500lira ödedim. Yani cidden ucuk fiyatlar ama tam istedim sekilde oldu. Ve ilk defa 100% memnun ayrildim bir kuaförden.
En İyi Cevaplar