Yılbaşı geliyor kızlar. Yılbaşında kızlar neden kırmızı iç çamaşırı giyerler?
Cevabın nedir?
Kırmızı aynı zamanda seksi ve çekici görünmeyi sağlar. Sarı, kızıl, siyah ve kahverengi renklerindeki saçlar ile de uyum sağlar. Herşeye uyum sağlayabilmesi, onu mükemmel kılar. Ayrıca kırmızı iç çamaşır giyenlerin cesur olduğu da söylenmektedir. Saatler 00.00 ı gösterdiğinde yepyeni bir yıla girilir. İnsanlar bunu gelenek haline getirdikleri için, neden kırmızı giydiklerini bilmezler. Sadece kırmızının gücüne inanırlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyılbaşı gecesinin sabahı 1 ocak, yani ayın başı oluyor
aybaşı gelen kızlar regl olunca yeni yıla durumu çaktırmadan girmek için kırmızı giyer
her ayın 1-6 sı arası dünyada tüm kızalr regl olar00 Yorumla
Moda & Stil konusunda 642 cevap paylaştı. Bu sene erkekler giyecekmis öyle acikladi ingiliz bilim adamlari :)
52 Yorumla- +1 yıl
sutyenle beraber dıye hatta:)
+1 yılallah cc hayirli sevismeler nasip etsin diye.
510 Yorumla- +1 yıl
alin bunu burdan.
- +1 yıl
Allahı karıştırma ne halt ediyosan et.
- +1 yıl
Hayir abi kiza kiziyosunuz yazdigi seylerden dolayu Allah yazip yanina kufur yazmak size yaakisir mi ? Ayni cumlede kullanilir mi yaradanla kufur .. Cikcikcik
- +1 yıl
Siz size ait olmayan bi gelenegi konusup onun batil inanclari hakkinda yorum yaparsaniz Sizin gibi dusunmeyen biri de gelir sizin inandiginiz seyle alay eder gibi konusur bu cok dogal siz su an baskalarinin inanclari ile dalga gecmis olmuyor musunuz ?
- +1 yıl
fedric he.
aaallliii8 tamam.
siradakisarkisana <3
ypckbsyyk ):
gokhan3458 ha?
marvel12 hic. - +1 yıl
<7
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
43Cevap
erkekler neden giyiyorsa, kızlar da o yüzden giyer. birtakım batıl inanç çerçevesinde uğur getirdiğine inanır insanlar kızlar erkekler fark etmez
22 Yorumla
+1 yılSadece yılbaşına özel birşey değil , aşkın ve şehvetin rengi olan kırmızı tüm yıl aşk dolu geçmesi umuduyla giyilirmiş , kişiye kalmış inanç meselesi diyelim ...
04 Yorumla- +1 yıl
Ne diyosun umudumu yitirmedim la ben , kıyafetlerimin üstüne bile giyer gezerim süpermen gibi :))
- +1 yıl
Elbet bir gün bıkarlar ruslardan :) inanıyoruz
bacadan sinsice girip insanların namusuna göz diken noel baba şerefsizi mutlu olsun diye .. sevmiyoruz seni noel baba .. adam olsan şirin baba gibi olurdun ..
02 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiz iç çamaşırı satıyoruz. Sebebi yılbaşına özel olarak nedense sadece kırmızı üretmeleri.
Boğalar giyecek herhalde başka açıklaması yok bana göre.. Veya iç çamaşırı konusunda komünizme yenik düştü kadınlar :)00 Yorumla hepsi yalan bi haltın olduğu yok kırmızı giyince uğur falan gelmio bence fantazi olsun die giyiyolar görene de uğur getirio diolar:)
17 Yorumla- +1 yıl
zaten uguru erkek alıyo sıze ne oluyo kırmızı seklde gelıyo erkek ıcın ugur oluyo
+1 yılburda kimse kırmızı iç çamaşırı giymiyor da neden iç çamaşırı fiyatları tavan yaptı :) yapılan bir araştırmaya göre normal çamaşırdan daha çok tanga ve ince dantel iç çamaşırları satılıyormuş ama kimse giymiyor ilginç :)
00 Yorumlakızlar hani pişti olmayı sevmezdi?yılbaşında herkes kırmızı? :)
31 Yorumla
+1 yılo kadar haklısın ki dostum gönül ister ki iç çamaşırı hiç giymesinler ama işte illa giyecekler
ne gerek varsa00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltüm kızlar çok klişe yok efendim önem vermem. tüm bunları söyleyenler daha çok önem veriyordur eminim. genelleme yapmaymış. bir kız diğerlerinden farklı gözükecek ya hiç fırsat kaçırmaz :D
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekler :)
+1 yılBatı’lı ülkelerde kırmızı iç çamaşırı giymek uğurdan, şanstan yana bir anahtar olarak nitelendirilmektedir. Yılbaşında kırmızı iç çamaşırı giymek, Türkiye için de aynı anlamı ifade etmektedir
10 Yorumlakırmızı boxerı bi ben mi giyiyorum. yalanınızı yerim
daha cesur olun lütfen beyler...00 Yorumla
+1 yılSadece kızlar değil, erkekler de yapıyor bunu.
Adetten diye biliyorum.00 Yorumlauğur getirdiğine inanılır ama hiç uğur getirdiği yok :D
11 Yorumlabu kızlara özgü bi durum değil ki herkes için geçerli
00 YorumlaNoel babaya benzememek için bayanlar içine giyiyoo.!
00 YorumlaBen hep siyah giyerim arkedeş, Yılbaşı falan dinlemem kırmızı neymiş, siyah dururken.
33 Yorumla- +1 yıl
ıcınden gelen guzellıksıyah gıy kızım tutanmı var
Babalara gelmek için giyerler. Babalar dediysek işte noel baba canıııııım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonlar istediğini giyiyolar
bahsettiğin yılbaşında oluyorsa açık kızlar için cinsel beraberlik isteği ve eylemidir...02 Yorumla- +1 yıl
Sen madem fasistsin bende sana fasizan tavrımla cevap veriyorum. Otel sahibiyim bunu burda gordumki en buyuk .spular turbanlılardan cıkıyor. Karı evli, akrabası ile sevismeye geliyor. Namus turbanla olmaz. Onemli olan insanın ruhudur. Sen bedenini acmıssın kapatmıssın hic onemli degildir
Cevap sahibi+1 yılbiraden sen neyden bahsediyon ne faşisti türbana bağladın yine olayı ne alakası ve ilgisi var herşeyi böyle genelliyosun ben açık diye başı açık veya kapalıdan bahsetmiyorum
+1 yılErkeklerin '' Kilodun olayım osur osur yırt beni '' demesi için yapılan şeyler bunlar :))
00 Yorumlakırmıızı çok itici geliyo bana hiç ilgimi çekmemiştir çekmez de.. çingene işi gibi..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUğur getirir ve kırmızı giyeriz ama daha önce hiç giyilmemiş bi kırmızı yani ilk defa yılbaşı gecesi giyeriz
30 Yorumla
+1 yılErkeklerden göremediği umudu bi külottan görmek için.Biz kadınlar her zaman umutlu varlıklarız."
23 Yorumla
+1 yılkan tükürüp kızılcık şarabı içtim demek için :)) ergenliği geçtiysen anlarsın ;))
00 Yorumla
+1 yılerkeklerde de giyince şans getiriyor bak. Giyiyorsun sonra bütün yıl boyunca kırmızı iç çamaşırlı hatunlar görüyorsun. Çok değişik bir şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluğur getirdiğine inanırlar ben giymem de inanmamda kilodun ne uguru olur saçmalık :)
20 Yorumlakırmızı dona umut bağladılarsa şans için onlar bitmiş artık :D
00 Yorumlabenim için özel bi nedeni yok. hediye gelir giyerim.
10 Yorumlabiz azgın bir bogalarız onlarda matador oldukları için ;)
00 Yorumla
+1 yılben sadece ama sadece ugur getırdıgı için kırmızı ve tanga
12 Yorumla- +1 yıl
kırmızı gıyon ok ama poponun tamgozukmemesı lazım uguru kacıyo
hiç işim olmadı. daha çok dış giyimimle ilgilendim :)
02 Yorumla- +1 yıl
akıllı kız
şans için genelde ama bana şans getirdiği yok
bu yıl mor mu giysem diyorum00 Yorumla
+1 yılKırmızının cazibesi bi başkadır ondan. 'Bence' Yılbaşıylada özleşmiş bir renk olduğundan dolayı
00 YorumlaManita ile ekşın ekşın için sdgsahdjasjd de illa yılbaşında giyilmez ki heh.
00 Yorumlaaşk ve uğur getirsin diye gıydıklerını söylerler genelde
00 Yorumlaerkekler kadının donunun rengine bakmaz vurucaqı mala bakar
00 YorumlaModa & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. Boğa gibi tahrik etmek, saldırıya uğramak için.
45 Yorumla- +1 yıl
süper cevap :D:D
- +1 yıl
vay azzgın vayy
ben giymiyorum. genellemeye düşme. ;)
12 YorumlaO değilde ben burada 3. levele nasıl gelecem ?
01 YorumlaŞansıma şans katmak için =)
09 Yorumla- +1 yıl
kattımı
+1 yılic camasir giydigimizi kim söyledi :D
06 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
haahhahahahhha sıcakulkedesın cok sıcak
- +1 yıl
yo su an -10 derece Almanyada :D
- +1 yıl
dalga gectik diye hemen sapikliga mana yok
iç çamaşırcı dükkanları para kazansın diye...
02 Yorumla- +1 yıl
bırtane al omur boyu gıy kazanmasınlar ozaman demı
erkeklerde giyer herkes giyer ki :))
04 Yorumla- +1 yıl
erkekler de gıyer hee evet fılelı gıyorlar hemde tıssssssssss
noel baba kırmızıyı sever ;)
01 Yorumla- +1 yıl
noel baba 24 aralikta yilbisinda degil
+1 yılBahane arıyorlar neden olacak.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 302 cevap paylaştı. alışkanlık olmuş, kalıplaşmış
00 Yorumlauğur getiriyor da ondan
11 YorumlaModa & Stil konusunda 349 cevap paylaştı. siyah giysinler daima.
00 Yorumlaşans getirir derler :)
01 Yorumla
+1 yılyok beyaz yok kırmızı onlarlamı uğraşıcam ya :)
11 Yorumlayılbaşında kırmızı iç çamaşırımı giyiyorlarmış :)
02 Yorumla
+1 yılAlış veriş sektörünün oyununa geldikleri için.
00 Yorumlaşans getiriyormuşş muşşşşş
00 Yorumla
+1 yıl21 aralıkta kirmizi giycem
ready for hell <301 Yorumlasexi çağrıştırdığı için herhal:)
00 Yorumla
+1 yılbimem onlara sormak lazım
00 Yorumla
+1 yılAzmış boğalar kırmızı rengi sever de ondan...
00 Yorumla
+1 yılnoel babayı kıskandıkları için
00 Yorumlabence ilişki için bi sebeptir
01 Yorumla- +1 yıl
Sen madem fasistsin bende sana fasizan tavrımla cevap veriyorum. Otel sahibiyim bunu burda gordumki en buyuk .spular turbanlılardan cıkıyor. Karı evli, akrabası ile sevismeye geliyor. Namus turbanla olmaz. Onemli olan insanın ruhudur. Sen bedenini acmıssın kapatmıssın hic onemli degildir
noel baba gelirse uyumlu olsun diye sanırım:)
00 Yorumlahiç görmedim henüz :D
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı