Saten siyah mini elbisenin altına hangi renk ayakkabı giyilmeli?
Siyah renk demeyin...fikirleriniz benim için önemli.
Siyah renk demeyin...fikirleriniz benim için önemli.
öncelikle etek siyah ise ayakkabı da siyah olmalı ancak siyah istemiyorsanız şöyle bir seceneğiniz de var.
çanta, toka, yüzük, küpe vs gibi aksesuarların hepsinin aynı renk olması halinde ayakkabınızı da bunların renginde giyebilirsiniz. (Mesela kırmızı ayakkabı, kırmızı çanta, kırmızı taşlı bir yüzük ve küpe)
Yoksa çok sırıtır ve inanılmaz göz yorucu olursunuz.
Geleneksel protokol kuralları böyle der.
kırmızı bir çanta ve kırmızı bir yüksek topuk ayakkabı
çantanla uyumlu renkte platform saten bir ayakkabı. bence lacivert, saks mavisi/yeşili, pembe kırmızı.. pek cok renk gider.. birde eğer elbise düz sadece siyahsa, ayakkab veı çanta renginde güzel bir broşlada tamamlayada bilirsin. yalnız, elbise nasıl bir elbise, nereye gitmek için, yani ortamada uymak lazım. Ağır mekanda cırıl cırıl ayakkabılarla parlamanın da bir anlamı yok.
platform siyah saten veya deri de olabilir. ama biraz aykırı isen kırmızı çanta ve ayakkabı çok hoş olur derim:)
Kırmızı ayakkabıyı destekliyoruz.
Cevap
4Cevap
boyle sade bi elbisenin altina keisnlikle sadeligi kapatcak biseyler yapardim. klasik olmayan bi renk ya da uzeri taslarla yada baska sekilde suslu bi ayakkabi canta kombinasyonu super olurdu
kırmızı topuklu ideal bence ya da siyah beyaz bir ayakkabı.
Deme demişsin demiyorum ama bence o renk çok güzel gider :)
Siyah ince uzun topuklu şık bir ayakkabı tercih edebilirsin...
elbise satense çok seksi oluyor, giyme yassıkk çevrendeki erkeklere
takılarınız ve çantanız dore rengi olursa şık platform bir ayakkabı hoş durur,taşlı olması tercihim,ten rengi çorapla mükemmel
kırmızı ceket yada şal kırmızı canta kırmızı ayakkabı ve kırmızı ruj harıka olur...
katılıyorum sessiz sana
kırmızı tabikide merak ettim nerde giymeyi düşünüyorsun bunu aman dikkat yollara çıkma böyle:)
siyah demiyorum gümüşi renk diyorum başka da bir şey demiyorum:)))
bence elektrik mavisi ya da petrol mavisi tercih etmelisin çok şık durur ben olsam öyle yapardım,)
kırmızı, kesinlikle kırmızı, mümkünse en bir gösterişlisinden!
gri parlak topuklu ayakkabı çanta ve gri buğulu bir makyaj :)
Kırmızı topuklu ayakkabı olabilir ama topuk kısmı siyah olmalı. Yada saks mavisiylede güzel olur.
topuklu siyah ya da antreşit rengi ayakabı taşla süslenmiş olursa daha da sık durur
siyaha siyah gider başka renk gitmez o elbiseye :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar