son derece mütavazidir dün soru paylaşımı olmadıgı için kaldırılmıştı iyi oldu aslında çünkü isimleride yazdım en alta
Creed Green İrish Tweed Creed Aventus Creed Original Santal Creed Original Vetiver Creed Bois Du Portugal Creed Virgin İsland Water Creed Silver Montain Water Creed Millesime İmperial Creed Spice & Wood Creed Taborome Abercrombie Fierce Bentley Absolute Bentley Azure Bentley İnfinite Bentley İnfinite intense Nuit d'Issey Austral Expedition Viktor Rolf Spice Bomb Kenzo Power Commes Des Garçons 2 Man Lalique Encre Noire Lalique Encre Noir Sport Lalique Pour Homme EDP Van Cleef & Arpels Midnight In Paris EDT Van Cleef & Arpels Pour Homme Yves Saint Laurent Kouros Yves Saint Laurent Body Kouros Yves Saint Laurent M7 Oud Absolu YVES SAINT LAURENT LA NUIT DE LHOMME Caron Pour Un Homme Thierry Mugler Pure Havane Bentley İntense Costume National21 Costume National Costume Natioanal Soul Givenchy Pi Givenchy İnsense Ultramarine Boucheron: - Jaipur EDT Sprey (Limited Edition) Jean Paul Gaultier Le Malle Jean Paul Gaultier Le Malle Terrible Guerlain Lidge Guerlain Homme İntense Guerlain Leau Boisee Polo Sport İssey Miyake L'eau D'issey Tonino Lamborghini İntenso Bulgary Aqva Marine Nikos Sculpture Amouage Jubilation Amouage Epic Amouage Lyric Amouage Honour Amouage İnterlude Amouage Memoire Amouage Journey Amouage Beloved Amouage Opus IV Amouage Opus V Amouage Opus VI Dior Homme İntense Dior Homme İntense (vintage) Dior Homme (vintage) Dior Prive Eau Noire Dior Homme Sport Chanel Allure Homme Sport Chanel Allure Homme Blanche Edition EDP Chanel Allure Sport Extreme Chanel Bleu EDT Chanel Anteus Ferrari Essence Oud Ferrari Silver Essence Ferrari Essence Musk Ferrari Cedar Essence Polo Safari Vintage Hermes Belami Vintage Gucci Envy Vintage Drakkar Noir Vintage Givency İnsense Vintage Charles Jourdan Pour Un Homme Vintage Giorgio Beverly Hills V. İ. P Special Rezerve Vintage Emanuel Ungaro II Pour Homme Christian Dior Fahrenheit Vintage Azzaro PH Vintage Bond No 9 Newyork Amber Aqua di Parma oud İntensa Dsquared2 Royal Black Serge Lutens Chergui Serge Lutens Noir terre d hermes edt
bazı arkadaşlarım merak etmiştir belki bukadar parfümü nasıl saklıyosun bozulmadan efendim kendi şahsım özel bir dolab yaptırdım marangoza bu sayede istediğim şekilde bozulmadan ilk gün gibi korunuyor
hangisini en çok beğendin? benimde parfüm merakım var en az 15-20 parfüm denedim en çok beğendiğim kenzo intense oldu tabi senin dolabına girip teker teker koklayıp en güzelini bulmayı hayal bile ettim. biz ameleyiz öyle parfüme çok para veremiyoruz.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Degisik mis 😄 parfüm cok severim bir kac tane var ama ortamina göre bvlgari hypnotic boss mav vie en sonda scandal günlük kullanimima gecti
fiyatları zaten belli hani avonlara falan benzemezler 1 bin tlde var aralarında 300de yaz aylarınızdayız o yüzden creed aventus creed wirgn ısland water abercrombie chanel alluere homme sport iyi gider
birincisi aldıgın ürün örnek veriyorum dior homme intense bunu çogu yerde 70 tl 100 tl diye görebilirsin ama inanma bu parfüm 250tlden aşagıya alamazsın kokusuna bakıcaksın hemen uçmaz bu tür parfümler en önemlisi koku değişiyor ilk sıkarsın 10 dakika atıyorum acaip bir limon kokusu gelir 1 saat sonra koklarsın busefer çikolata kokusu gelir 2 saat sonra ise koklarsın misk amber portakal kokusu gelir yani notalar değişir aynı kokuyu almazsın
En İyi Cevaplar