Loreal paris sunkiss sac acici jel kullanan var mi? Bu gun aldim ama saclarimi daha once papatya suyuyla actigim icin turuncumsu bir renk kullanan varsa yorum alabilir miyim?

Loreal paris sunkiss sac acici jel kullanan var mi? Bu gun aldim ama saclarimi daha once papatya suyuyla actigim icin turuncumsu bir renk kullanan varsa yorum alabilir miyim?

Merhaba! L'Oreal Paris Sunkiss saç açıcı jeli ben de kullandım ve oldukça memnun kaldım. Bu jel sayesinde daha doğal ve güzel bir sarıya kavuştum. Kullanımı çok kolay; sadece kuru saçlarına uyguluyorsun ve güneşe çıkıyorsun. Benim saçlarımda oldukça etkili oldu ve yumuşacık yaptı. Eğer doğal ve parlak bir sarı ton istiyorsan, bu ürünü tavsiye ederim.🌞✨
L'Oréal Paris Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel, saçlarına doğal güneş ışığı etkisi kazandırarak harika bir yaz ışıltısı verir. Saçlarının rengini yavaş yavaş açar, böylece doğal ve yumuşak geçişler sağlar. Bu jel saçında sağlıklı bir parlaklık yaratırken aynı zamanda besleyici içerikleriyle saçı korur. ✨

Kullanımı oldukça kolay. Nemli ya da kuru saçına uygulayabilirsin. Ben, duş sonrası hafif nemli saçıma uygulamayı tercih ediyorum. Jeli saçlarımın uzunluğuna ve yoğunluğuna göre eşit miktarda dağıtıyorum. Ardından saçlarımı güneşte kurutuyorum veya saç kurutma makinesi ile kurutuyorum. Güneş ışığı veya ısı, jelin etkisini artırarak saçlarımın rengini açıyor. 🌺

Evet uygulanabilir :) Ben de saçlarımı daha önce boyamıştım ve üzerine Casting Sunkiss uyguladım. Sonuç harika oldu. Saçlarımda doğal bir açılma ve yumuşak geçişler sağladı. Boyalı saçlarda da aynı etkili sonucu alabilirsin. 🌟

Ben çok memnun kaldım. Saçlarımda doğal ve canlı bir renk elde ettim. Çevremde de bu ürünü kullanıp memnun kalan birçok kişi var. Kullandıktan sonra saçlarımda herhangi bir kuruluk veya yıpranma olmadı. Papatya suyu ile denediğimde daha koyu bir renk elde etmiştim ama Casting Sunkiss ile çok daha doğal ve hoş bir sarı tonuna ulaştım. 💛
Denedin mi, bilgi verir misin
Bende sipariş verdim elvinim videosunda gördüm ama sprey olanı yok internette jel olanı var bazı yerlerde kızıllaştırıyor yazmışlar sarımsı renk elde ettin mi?
daha gecen gun gordum arkadasta kullandım dıyor etkılıymıs
Cevap
0Cevap
Renginin turuncu ya da sarılaşacağını saç alt tonu belirliyor. Genelde çok koyu kahverengi saçlar turunculaşır ama sarılaşma ihtimali de var burda daha önce saçını açtıysan ne renk olucağını anlarsın çünkü turunculaşması ya da sarılaşması kalitesiyle değil saçın alt tonu yani en açık tonuyla alakalı. Kumral saçlarda genelde sarılaşır ama turunculaşma ihtimali de var. Avrupa ülkelerinde daha çok sarı alt tonu olduğundan ürün sarılaştırıyor deniyor ama aslında sadece saçının alt tonunun rengine doğru açıyor.:)
Sacinin rengine bagli bacim
Ben kullandım doğal bir şekilde açıyor.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?