Moda & Stil Kızlar erkeğin elleri damarlı mı olmalı damarsız mı? Hangisi daha çekici? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Damarlı ElDamarsız elDamarlı eli büyük ve kaba erkek eli mi yoksa damarsız hafif etli yumuşak el mi? Hangisi daha çekici. Damarlı. Damarsız. Kızlar damarlı sever. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar erkeğin elleri damarlı mı olmalı damarsız mı? Hangisi daha çekici? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
adımName Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Peki kızların damarlı hoşuna gidiyorda erkekleri öylemi Mesela benim elim damarlı ilk foto kadar hatta bazen dahada fazla gözüküyor, ve tırsıyorum açıkcası damarlarım patlıyacak gibime geliyor :) (ben biraz korkağımda :P) 0 0 Yorumla
erensari_ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl muhtemelen ıkıncı el senın elın kanka :D senın elın güzel :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok netten buldum istersen görsellere erkek eli yaz orda çıkıyor zaten aynısı :) Yorumla
Nehir61__ Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Biraz olabilir erkeğin elinide çok küçük sevmem.Ama çok damarlı ve aşırı büyük olunca o da kötü. 0 0 Yorumla
sin60costutmus Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl kesinlikle damarlı cok dıkkatımı cekiyor malesef eller cok onemli. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef deme benimkiler damarlı ve bende ellerimi seviyorum :) Yorumla
yaprak313 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl fotoğrafları gördükten sonra DAMARLI DİYORUM :D 1 1 Yorumla bosoazelea +1 yıl :D ayn Yorumla
Azer1boy-313 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 906 cevap paylaştı. Damarsız benimki 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar