Uçlu kalem alacağım rahat yazan kaliteli birşey istiyorum sizce ne almalıyım ?
Bu konuda fikiriniz nedir?
Bu konuda fikiriniz nedir?
eline göre tutuşuna göre seç
tutma yerinde lastik şeyler olanlar eli acıtmıyo ama kayganlık yapıyo rahat kullanılmıyo
elastik olmayanlar uzun süreli yazmada acı yapıyo
rotring ve faber castel modellerine bak kaliteli istiyorsan
önemli olan kullandığın uç ama
ben tonbul kalemlerle yazmayı çok seviyorum birde hergün yazı yazan birisi olarak sana bu kalemi öneririm gerçekten çok güzel yazıyor.4 tl. link bende pembesi var :)
Ben sevdiğim kıza almıştım hediye olarak üzerine isim de yazılıyor çok süper birşey altın kaplamalı falan ama ben başı ve ucu altın kaplamalı almıştım çok hoştu elime aldığımda vermesem ben mi kullansam demiştim :) İşte linki çok güzel bir kalem
link
Cevap
3Cevap
soruya bak :D rotring al faber castellin renkli kalemleri var 1.50 liraya uygun ama kaliteli birde faberin kalemi var ilk başta siyah yeşil ve mavi renkleri vardı şimdi her rengi var 7.yl falan ondan alabilirsin ama yok ben paraya kıycam diyorsan gripp al 20tl
Ortaokul 5. sınıftan beri Serve Deep kullanıyorum. çok yazı yazan bir öğrenciyim ve elin terlediğinde kayma yok çok yumuşak yazıyor silikonu sayesinde tutuşu çok güzel ama biraz pahalı ben her sene alırım sende almalısın. Ben Faber Castell'in her kalemini kullandım buna diğer markalarda dahil ama en iyisi Serve Deep...
üçgen griplerin özellikle sedefli beyaz olanı nefis bence. malesef çaldılar benimkini :/
faber castell kullandım liseden beri hala kullanıyorum.
KS'den "bu soru"da geldi geçti.. Vay be soruya bak..
Faber iyidir hocam :D
faber castell grıp 1347 kırmızı favorim
:)
Faber Castell Grip çok kullanışlı ve kaliteli.
uçlu kalem kullanmayalı nerdeyse 20 yıl oldu :S
rotring tabiki
rotring al sen..
rotringg iyidir.
Faber castel iyidir.
grip tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar