Sarisin erkek kadın gibi erkektir cocuk gibidir yanindaki insanlar seni 12 13 yasinda sanabilir sarisinligin çok kusuru var ve dunya genelindede sarisin erkekler begenilmiyo çogu ülkenin kadinlari neredeyse hepsi sarisin erkekten bıkmıs esmer fantazileri var ve esmerligi erkegin tanimi olarak algiliyolar yani şu civciv kafalari begendiysen zevkin hiç yokmus zevkler renkler tartisilir ama bununda sınırlari var insanlari lekeleme çamur atmadan yap işini
11 Yorumla- +1 yıl
Böyle dezavantaj olacaksa olsun be
En İyi Cevaplar
+1 yılaynı adaya koy beni bunlarla
ben bunları fesatlıktan yerim hacı!24 Yorumla
Soran+1 yılHahahah kanka ya. :D
- +1 yıl
Gerizekali esmerleri herkes sever kirli mirlide degiller kendini ne saniyon yazdiklarimida silme esmerler erkek gibidir sarisinlar karı gibidir sarisin erkeklerin poouleriligi dunya genelinde neredeyse hic yok hic kimse kadin gibi erkek sevmez sevse bile en fazla ergen bir kızdîr yasi büyük olupta esmer sevmeyen kız çok az üstelik milletede yalan söyleme sarisin marisinda degilsindir gercek sarisinlar ve guzel kadinlar esmer sever davul bile dengi dengine
- +1 yıl
Bu arada buraya yazmam dogru degil ama hatta bu sayfaya yazmam dogru degil halbuki bradd pitt 1.76 boyunda sıradan bike degil tıfıl bir adam sarisin kari gibi surati var şu bir gercekki abdli brad pitt bizim abd medyamizda şisirilmesi hiç saçma degil bu yüzden bile -10 sun yerden bitme civciv suratli yahudi köpegini begenen umarim yoktur
- +1 yıl
Bu yorumun altına cahiller dolmuş
Ya saçmalama bunlar yakışıklı değil bildiğin güzel. Erkek dediğin esmer olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz. Kirli gibi.
+1 yılSarışın mavi gözlü erkek candır :D
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyledir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
yok sarısınmış yok mavi gözlüymüş en süper erkek dediğin adam gibi adam ve delikanlı olanıdır bunların alayı zibidi :D ha ama ben bilmem isteyen istedigini sevebilir ona karışamam yani :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKarisma o zaman
Kendim esmer olduğum için söylemiyorum ama cidden esmer erkekler sarışınlardan daha iyiler bence. Erkekte sarı nedense bana itici geliyor. Kadın konusundaysa kesinlikle sarışınlar ağır basıyor. Tabi zevkler ve renkler... :))
09 Yorumla
Soran+1 yılBence değiller. Sarışınım ve sarışın erkek seviyorum.
- +1 yıl
Zaten seviyor olabilirsin. Ben zenci erkekleri de çok karizmatik bulurum mesela. Dolayısıyla zevklerimiz çok farklı olabilir. :))
Ayrıca yabancıları bilemeyeceğim ama bu ülkede ne kadar doğal sarışın kız arkadaşım olduysa genelde hep esmer seviyorlardı. Sarışınları beğenen bayanlar açıkcası daha az oluyor. Kumral ve esmer olanlar hep ağır basıyor. Tabi bizim ülkemiz adına öyle diyebilirim.
Soran+1 yılBen doğal sarışınım.
Soran+1 yılBenim bildiğmi sarışuıbn kızlar da sarışın erkek terciyh ediyolar. Geçen bir tanesi ıyy kıllı pis gibi esmer erkekler dedi opun için sarışınlçar.
- +1 yıl
Esmer olanında kendine bakmayı bilmesi lazım zaten. Her esmer de kesinlikle güzel değil fakat esmer ve yüzüne yakışacak tipte sakal, güzel bir vücut birde kılları olmazsa vücudunda çok erkeksi bir görüntü oluşuyor. Sarışınlar nedense bana biraz daha çocuksu ve kadınsı geliyor. Erkek dediğinin bakışları, duruşu her şeyinin erkeksi olması lazım bence ve nedense esmer olanlar bunu daha iyi verebiliyormuş gibime geliyor. Tabi erkeksi tavırlardan kastım kesinlikle hanzoluk değil. :)
Birde bu ülkede genel olarak insanlar esmerdir ve açıkcası ülkedeki bayanlar da baylar da genelde çok kaba kişilikler oluyor. Dolayısıyla esmerinde iyisini bulmak kolay değil kesinlikle. Bundan dolayı esmerlerden bir iğrelme geliyor olabilir sana. Özellikle bu zamana kadar tanıştığın insanlar hep sorunlu tiplerse normaldir. Türk'ün erkekliğini Avrupa'nın kibarlığını alabilecek bir erkek olması lazım. Bizim insanımız erkeklik kısmını çok yanlış anlıyor. :))
Soran+1 yılSevmiyorum esmer kirli gibi.
Sarışın kızların sarışın, kumral erkek sevdiğini biliyorum. Ama hep yanlarında esmer erkek görüyorum. Bunun nedenini sarışın erkeklerin az olmasına bağlıyorum. Bunu defalarca gördüm yüzde doksanı mecburiyetten ve alternatif olmadığından hiç sevmediği erkeklerle sevgili olduklarını söylüyorlardı. Bende sarışın kızları çok beğeniyorum. Ama etrafımda çok az var. Ben yanlış yerde doğduğumu düşünüyorum. Bilmem anlatabildim mi
00 YorumlaNe esmer ne sarışın, erkek dediğin sakallı kumral olmalı, ama sakal varsa hepsine razıyım.😄
12 Yorumla
Soran+1 yılsakal iğreçn. Onun içinde dışkıda bulunan bakteriler oluyormuş.
Çakma sarisinsin ya da kendini sarisin saniyosundur hicbir dogal sarisin kadin sarisin erkek sevmez guzel zevkli kadinlar esmer sever
07 Yorumla- +1 yıl
Dunyaca ünlü modellerin hepsi erkek icin italyan ispanyol kadin icinse beezilyan ve venezuellali bunlarin ortak özellikleride hepsinin esmer olmasi sarısin erkekler karı gibiler daha önce böyle tipleri çok sopaladim hele bir tanesi vardı saçınida kari gibi uzatmis yeminle bu sarısin erkekler sırf sarisinligindan dolayi bile karı gibi gözukyo toplumda böyle tipler deger görmez sarisin erkekleri en fazla ergen kizlar ya da max 1.55 lik zevksiz kezbanlar sever ha 1.55 olmasin 1.70 olsa bile acayip çirkin kızlar bu tarz erkekleri seviyo dunya genelindede erkek için yakisiklilik unsuru esmerlik uzun boy ve zayiflik olarak tabir edilyo yani kime göre neye göre zevksiz kızlar sarisin erkegi veya steroid ignesiyle 15 dk antremanla kendini şisiren erkege bakar zaten çogu ülkede gücun sembollerinden biri zayiflik cünkü zayiflik çevikliktir lan steroid yapan abd bile obez halkini zayiflatmak icin adim sayar verdi ve koşu mesafesine göre para alcaklar
- +1 yıl
Mesela kıvanc tatlitugda karı gibi bir tipi var tip olarak acayip leş bir adam zaten 2002demi ne best model oldu bu model yarismalarini yahudiler düzenliyo kazananlarda yahudi, mason çocuklari ya da yahudilerle ciddi baglantilari olan kisiler tipsiz tipsiz adamlar sırf filmlerde oynatilip dikkat çekmek için best model 1. oluyo mesela kıvancin ölu gibi ruh gibi sagliksiz ezik gücsuz bembeyaz teni ve agzinin kocaman oldugu zamanda best model 1. olmasi sizide şüphelendirmedimi evet süphelendirmeli tabikide ben bu konuyu arastirip analiz ettim vi bu adam sırf tipsizligini karı gibi suratini ve tenini karartmak için sakal bırakti hayir ergen kızlar bu tarz tipleri seviyo ya da zevksiz 1.50 lik kezbanlar 1.70 lik kezbanlarda seviyodu onlarinda yüzü cok çirkindi yani bakim yapsa bile cirkin olan özguvensiz olan insanlar sarisin erkekleri begeniyo
- +1 yıl
Şunu farkettim youtubeda botçu bölücü köpekler acayip esmer kürtleri ayristirmis sanki esmerler yani kürtler bu devlete yük ve toplumda degersiz hayir amaclari kürtler siktirip gitsin büyük kürdistan kurulsun türklerle kürtler bir arada bir devletde bulunmasin bunun icinde kürtlere ve esmerlere her türlu kirli iftiralar assagilamalar yapilyo hem adanalilar hemde esmerler acayip aşsagilanmis ve lekelenmis her türlü çamuru atmaya kalkmislar bu botcu youtuberlarin arkasinda kesinlikle derin devlet ve hukumetde yetkili insanlar var bu yotuberlar sırf insanlara istediklerini dedirtmek icin konusmacilara para bile veriyolar ve gene hep kürtler assagilanmis emin olun kürtler beyaz veya sarisin olsaydi sarisinlarin kabak gibi orta olan tipinin icinden gecerlerdi sokaga çıkcak yüzünuz kalmazdi sizi öyle yerden vururlardiki ustelik size hic bir iftira atmayada gerek yok zaten kimin ne oldugu ortada
- +1 yıl
Kardesim aslinda o olay youtubeda youtuberlarin çogu sahtekar yorumculara istediklerini dedirtmek icin youtuberlar parada veriyo ama nasil bir niyetle yaptiklarini bilemeyiz belki kendileri neyse onun gibi şeyler de dedirtmeye çalisyo olabilirler o derin devlet kısminda dogru diyosun ülkenin her tarafini sızmislar her türlu sikilyoz bunuda yapmis olabilirler belkide yaptilar
- +1 yıl
Sen galiba çok kıskanıyon sarışın erkekleri. Sarışın olmaktan gurur duyuyorum.
Moda & Stil konusunda 586 cevap paylaştı. Bana nedense itici geliyorlar ya 😕
Kumral ela gözlü ya da esmer 😉
Gerci zevkler tartışılmaz.06 Yorumla
Soran+1 yılEsmerler de bana itici geliyor kirli gibi.
Soran+1 yılHamur tatlı işte pişirip yersin.
Soran+1 yıl: :D
Sarışın kumral arası resim 4 deki saç rengi bana benzemiş
Ama ne sarışın ne kumral olabiliyoruz014 Yorumla
Soran+1 yılEvet. :D
Soran+1 yılErkekte mavi göz candır.
Soran+1 yılYoo çok seviyorlar.
Soran+1 yılkezban opnlar ulaşamadıkları için öyle diyorlasr.
Soran+1 yılGerizeksalı onlar boşver. Bir Slav kızı değller.
Soran+1 yılHayır. ben Slavım o yü<zden Slav. erkeklerden de İskandinav.
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. capsizm.com/.../...-erkeklere-bayilirim-capsi.jpeg
Beyleer ölü taklidi yapın..00 YorumlaModa & Stil konusunda 897 cevap paylaştı. Ya neresi bee
Esmer olacak beyaz tisort giyince kaşıkçı elması gibi parlyacak
Birde dövmesi olack oh :D02 Yorumla
Soran+1 yılHayır. esmer sevmiyorum. :D
+1 yılHele şükür sarışın seven bir kız çıktı. Bütün kızlar esmer esmer diye dolaşıyor ortalıkta, bunaldıydım. Bizi seven birine rast gelmek güzel...
04 Yorumla
Soran+1 yılNefret ediyorum esmerlerden :D
- +1 yıl
Esmerler vefasız olur, kandırır, aldatır. Ama sarışınlar öyle mi?
Soran+1 yılEe yani. Çok şekerler yerim onları.
Biraz öncede biri esmer diyordu bence her şeyin ortası iyi yani kumral iyi yani ben iyiyim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Sarışın. :D
Soran+1 yılBen de sarışınım ve sarışın seviyorum erkekte.
- +1 yıl
soran denen şahiş ehehehhehhe bana whatsapp verirmisin hem sen nasil slavsin bizden iyi türkce konusyon yazik lan şu karılara bakarakmi kendini avutyon bari esmerlere iftira atmadan yap işini lan esmerlik modifikasyon nasil pis oluyolar hayir kimsin nesin belli degil insanlarin sinirini bozma etrafdaki guzel kızlarda esmer sever kime göre neye göre bu arada erkeksin slav ulkelerinde moda esmer ten slavlar esmer sever çakma slav erkegi seni ehhehe
kesinlikle sarışınlar ayrıdır ya sondaki benim olsun :D :D
12 Yorumla
Soran+1 yılevet ya. :D Çok şapşik suratı.
Sevelim ve koruyalım ne ya nesli tükenen hayvan mı bunlar? 😁😀
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet. :D Nesilleri az.
Soran+1 yılEsmer mi? öyyk. Kirli gibi.
Soran+1 yılO gelmesin o zaman o saırşın değil kumral.
Soran+1 yılSevimsiz değil hoş ama havalı. :@
Soran+1 yılBy.
hiç kendinizi kandırmayın sarışının adı esmerin tadı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla bana sarışın erkekler kız gibi geliyor kusura bakmayın :)
adam olması sizi cezbetsin bence.01 Yorumla
Soran+1 yılhayır bebek gibiler çok güzel.
+1 yılSarışın zaafım var ama esmer biriyle birlikteyim :) şans işte :D
15 Yorumla
Soran+1 yılSarışın zaafı bende de var ya. :D Şans. Türkiye de sarışın bulamıyorsun ki doğru düzgün.
- +1 yıl
Aynen öyle :D benim vardı bitane, hem sarışın hem yeşil gözlü boylu poslu hemde futbolcu :) tam istediğim erkekti. aynı şehirde olmadığımız için zamanla koptu :) kısmet işte olmayınca olmuyo kanki :D
Soran+1 yılBenim şimdiki öyle koru sarı mavi gözlü alman bir model. :)
- +1 yıl
Wuuu değerini bil tadını çıkar :) ♡
Soran+1 yılAynen öyle. :)
+1 yılesmer yakışıklılar sarışın yakışıklılardan daha iyi diye düşünüyyorum :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil. :D
- +1 yıl
öyleler ama. bu fotodakileri hiç beğenmedim :)
Soran+1 yılBeğenme. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYolda görsem dikkatimi çekmez hiç erkeksilik yok bebek gibi *
03 Yorumla
Soran+1 yılYuhh arıtıok. Sen de onların dikaktini çekmezsin zaten.
Cevap sahibi+1 yılÇekerim bebek gibi kızım. Ama bir erkeğe bebeksilik yakışmıyooorrr
Soran+1 yılHayır değilsin. Yakışır erkeklere bebeksilik.
+1 yılbana gore de tam tersi şoyle kirli sakalli esmer olmasi daha iyi😁
03 Yorumla
Soran+1 yılKirli gibi. öyyk.
- +1 yıl
haha zevk meselesi
+1 yılBir erkek bulamadın gitti sende :)
Esmer ve kumral erkekler > Sarışın erkekler01 Yorumla
Soran+1 yılBuldum ki. Hem de sarışın buz mavisi gözlü.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir ergen daha :-) bu sitenin adi keske ergenler soruyor olsa
01 Yorumla
Soran+1 yılSen karıları beğenince ergen olmuyosun ben beğenince mi oluyorum mkduğum*
- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılRenk önemsiz, erkek erkektir eğer adam ise.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsan ise diyelim. Adam ise değil. Renk önemli ayrıca.
+1 yılSarisinlara sahip cikalim.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle.
Hepsi için geçerli olmasada evet
02 Yorumla
Soran+1 yılSüpersin.
bence en iyi erkekler esmer erkekler
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğil kirli gibi. Pis.
+1 yıl2. çok tatlı ama esmeri begeniyorum :d
01 Yorumla
Soran+1 yılİsmi Hunter Parrish.
Moda & Stil konusunda 349 cevap paylaştı. Evet de bunlar ciroz yav
03 Yorumla
Soran+1 yılOlsun.
Soran+1 yılAynen yapcak bir şey yok.
Bencede öyle ya bayılıyorum sarışın erkeklere
25 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ben de. :D
Soran+1 yılBen de öyleyim. :D
+1 yılBende çok beğeniyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet. :)
Eh yakısıklı oldukları su goturmez bı gercek
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyroum.
+1 yılne bunlar boylee yaa :/
00 Yorumla
+1 yılsarı sevmem ben. Esmer ya da kumral
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğil kirli gibi. Pis.
Evlen artık bea amannn :D
07 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmicerm mk ne evlenmesi?
Soran+1 yılSarışın alman.
Soran+1 yılEvlenmeyi de düşünmyortum mk hayatımı yaşıcam.
Soran+1 yıl:D :D
Sarışın erkek mi olur l*n 😄
08 Yorumla
Soran+1 yılEsmerden nasıl oluyorsa ondan da olur.
Soran+1 yılNickinden belli oluyor. Bir Chris değilsin.
Soran+1 yılChris e hayranım evet.
Soran+1 yılVerdi zaten.
ben esmer seviyorum. tabi zevk meselesi.
00 YorumlaSanırım içlerinde türk yok 😊
06 Yorumla
Soran+1 yılTurk sarisin var mi? kivanc bosnak hatirlatirim
Soran+1 yılMaalesef keşke olsa
Soran+1 yılSlavlık olduğundan zaten sarıyım.
+1 yılEsmerler daha iyi be. :/
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır değil.
+1 yılSarışın erkekler bana çok çocuksu geliyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılOlsun. Bebeksilik iyidir. Kolay yaşlanmaz.
+1 yıl1. de ki lucky bluy değil mi görmüştüm onu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok tatlı.
- +1 yıl
Kişiye göre değişir
Bana mi yakisiklilar sanki..
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye belki görseler seni dipleri düşecek?
Soran+1 yılDoğru biraz ütopya.
Kumsalın canı yok mu #D
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır. :D
+1 yılSenin kafanda sorun var mk
02 Yorumla
Soran+1 yılAy oı profil fotomndki gibi olcak çocuklarım.
- +1 yıl
İnşallah
Yakışıklı olduğumu zaten biliyordum sağol yinede..
03 Yorumla
Soran+1 yılSen esmersin. Gördüm seni. Yalan söylkeme boşuna.
- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunlarin cogu sarisin degil kumral
00 Yorumla Esmer erkek candır. <3
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğildir. Kirli gibi.
- +1 yıl
@ibrahida Evet kirli mk kara adam seni
+1 yılesmerim diye demiyorum esmerler candır
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil. Sevmiyorum sizi. :D
- +1 yıl
eyvllah
Gizli Üye(36-45)+1 yılSarisin kizlar candir. Ozellikle rus
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol Slavım.
Moda & Stil konusunda 381 cevap paylaştı. zevkin kotu sarısınlar genelde iyi degil
11 Yorumla
+1 yılZevkler tartışılmaz bu senin kendi görüşün :)
01 Yorumlazevkler Ve Renkler Tartışılmazmış.
01 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılıyorum, kendimden biliyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
+1 yıl5. müthiş
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok şirin geçrekten.
- +1 yıl
Şirin biraz hafif kalıyor :))
Soran+1 yılKesinlikle. :D
Sonuncunun adı ne bilen var mı yaa?
00 Yorumla
+1 yılSarışın ne arar laa bazarda :D
00 Yorumla
+1 yılEvet öyle olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin de mavi gözün var olsun.
Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Esmer iyidir :))
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğidlir.
Tatlilar evet
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinliklçe.
değil
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle.
+1 yılSevmem sarışın erkek
11 Yorumla
Soran+1 yılO senin sorunun.
evet :)