Moda & Stil Kartal ve civarı bayan kuaförü ebrukaa Takip Et Xper 5 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor selam arkadaşlar , Kartal ve civarında iyi boya ve kesim yapan bayan kuaför önerileriniz var mı ? Kartal ve civarı bayan kuaförü Cevapla Kredi Kartı Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aşk2012 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl cevizlide var çınarda 0 7 Yorumla ebrukaa +1 yıl isim vs yok mu ? Yorumla aşk2012 +1 yıl valla tanıdıklar gidiyor ama ismini hatırlamıyorum çınardan yukarı en sona çıkmadan sağda arada,birde en sona çıkınca solda var ayakkabıcının yanından giriyosun Yorumla ebrukaa +1 yıl tamam sağolasın , Yorumla aşk2012 +1 yıl ayakkabıcının ordan girince sağda muhteşem biryer zaten,saçların ne renk olcak bende oraya yakınımda:))) Yorumla ebrukaa +1 yıl saçlarım kızıl kahve , yine öyle olacak , yeni taşındım bu tarafa , o yüzden yeni bir yer arıyorum Yorumla aşk2012 +1 yıl orası güzeldir ama dediğim diğer yerde var eğer gerekten önemliyse telini alayım Yorumla aşk2012 +1 yıl fiyatta biraz pahalıdır ama sorarsın hangisi uyarsa sana oraya gidersin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cevizlide var çınarda
isim vs yok mu ?
valla tanıdıklar gidiyor ama ismini hatırlamıyorum çınardan yukarı en sona çıkmadan sağda arada,birde en sona çıkınca solda var ayakkabıcının yanından giriyosun
tamam sağolasın ,
ayakkabıcının ordan girince sağda muhteşem biryer zaten,saçların ne renk olcak bende oraya yakınımda:)))
saçlarım kızıl kahve , yine öyle olacak , yeni taşındım bu tarafa , o yüzden yeni bir yer arıyorum
orası güzeldir ama dediğim diğer yerde var eğer gerekten önemliyse telini alayım
fiyatta biraz pahalıdır ama sorarsın hangisi uyarsa sana oraya gidersin
kartal carsıda olması lazım sanrım