Ben çoğu zaman çorap giyerim altından. Bence daha gizemli ve seksi duruyor :) Siz nasıl giyersiniz?
Cevabın nedir?
geçen bir bayan gördüm, mini etek giymiş bembeyaz bacaklar, ama mavi mavi damarlar çıkmış, iğğğrenç. dedim bacağına çorap geçirseydi en azından midem kalkmazdı. bak eğer bacakların sıkı, pürüzsüz, kılsız, damarsız, varissiz, selülitsiz ise bişey giyme. ama mini etek altına çorap olduğu belli olmayacak kadar ince olanlardan deri rengindi çorap giyersen, bacakların aynı yukarıda bahsettiğim gibi görünüyor. sıkı, pürüzsüz, damarsız, varissiz, selülitsiz, aynı filim yıldızlarınınki gibi bakımlı görünür. o zaman çok seksi olur. pudradlı gibi olur. makyajlı gibi olur. yüzüne nasıl makyaj yapıp kırışıklığını, bıyığını vesaireni alıp pudralıyorsan, bacağına aynını daha zahmetsiz yapmış olursun.
bence çok ince şu naylon çoraplardan giy, çorapsız gibi görünürsün ama bacakların seksi ve bakımlı görünür. bacakların zaten bakımlıysa yine giy daha güzel görünür, yumuşacık görünür :) ya39 Yorumla- +1 yıl
vay be :D sende üstün yüzeysel ciktin be adam, dünyadaki hic bir varlik mükemmel degildir bu hayalden kurtul :D:D bacak make up larida var ,hem biz siz erkekler begenin diye mi giyiyoruz sandin ? :D ahahayt diyorum ozaman burdan :D sende kaslarin tas gibi oldugunda T-Shirt giy ok,diger durumda giyme :D allah allah en kötü yorum diyorum kardesim bu kadarda olmaz ayol :D a aa aaayt yani
- +1 yıl
neyi tartışıyorsun ki zaten o mükemmel olamayan bacaklarınızın iğreti yerlerini kapatabilmeniz için giyin diyorum. mükemmel olmadığınızı kabul ediyorum. sen ne niyetle giyersen giy bana ne ben keyifle bakarım etinize budunuza oranıza buranıza. kimse gözümün kahyası değil. şuna bak ya! daha neler! ama eğe şu profile koyduğun fıstık gibiysen ki sanmıyorum, bal dök yala derim o bacakları çoraba da gerek yok hiç bişeye de ama nerde sizde o şans teyyy :)))))))))))))))))))))))))))))))
- +1 yıl
yarası olan gocunur +1
- +1 yıl
heyt bakiyoruma iltifatlara bagliyorsun :D haha ben o profildekinden güzelim ulenn :)))
Haydin gayri sagol yorumun icin yüzeysel kardesim :D yinede sagol - +1 yıl
yüzeysel mi? kötü bir laf ima ediyorsun sanki. neyse. çelişkiye bak "hem biz siz erkekler begenin diye mi giyiniyoruz sandin", "Ben çoğu zaman çorap giyerim altından. Bence daha gizemli ve seksi duruyor" ya kimin için giyiyorsun kendi cinsine gizemli ve seksi görünmek için mi? bana laf yetiştirmek için kendinle çelişkiye düşmüşsün. haberin olsun :) :D hahaha
sen de sagol çelişkili kardeş :) - +1 yıl
celiskiyle ne alaka bebegim :D isine gelirdi ama celiski yok ,seksi olacak tabiki ama benim icin :D ben kendimden hoslanirim ozaman :D aynadan gectigimde -vaybea- diyesim gelir :) bukadarr
- +1 yıl
yoo cokta yeterli :D kocamla beraber yaziyoruz burda cevaplari cok eglenceli :) istedigimle istedigim gibi konusurum hemserim yahu :D sende ne aglak ciktin al saba bebegim bebegim bebegim bebegim
En İyi Cevaplar
henüz etek giyinmedim allah sükür öyle bir düşüncem yok olmazda insallah :)))
10 Yorumla
ben kilotluçorapla giyiyorum etekte.şortta çorap falan giymem.seksi mi falan diye hiç dünmedim yakışanı giyiyorum.
10 Yorumla
ben mini giymiyorum su sekil giyiyorum link corapsiz (:
miniyle rahat edemiyorum02 Yorumla- +1 yıl
buda sirin :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
19Cevap
Tabi ki çıplak olmalı. Ama tabi bakımlı pürüssüz parlak ve bronz bir bacaksa. Ama kötü bacaklar kapatılacaksa varisler falan ya da beyazlık, çorap olabilir.
16 Yorumla- +1 yıl
:D seytan gibisin masallah -1 veriyorum bebegim kirilma ,yüzeysel adam :D
- +1 yıl
:D bilek güresine varmisin hadi hahayyt
- +1 yıl
tamam tamam korktum hadi +1 verdim zaten :D
+1 yılişyerinde bir kız vardı.vakit ve mekan müsait oldukça orgazm yolculuğuna çıkardık.ben hep ona etek altından çorap giyme derdim.hemen eteği kaldırmak ve o muhteşem bacakları okşamak için.ama görüntüye gelince bencede çorap seksi gösteririr.katılıyorum
10 Yorumlaince çoraplar sanki bacağa makyaj yapılmış gibi gösteriyor. Severim çorapla giymeyi
36 Yorumla- +1 yıl
degilmi? bencede öyle :D cok güzel söyledin ama
bencede kesinlikle çorap olmalı özellikle parlak olan ten rengi parlak ve ince siyah parlak muhteşem görünüyor.kışkırtıcı
10 Yorumlaçok kısa ise tatile gittiğim zamanlar giyerim. onun haricinde kilotlu çorap olur mutlaka. ama kilotlu çorap giymeden ne çok kısa ne uzun etek ve elbiseler giymek tercihim.. çorap yazın bi alternatif olmuyor tüm yazda yazlıkta geçmiyor :)
05 Yorumla- +1 yıl
peki kışın üşümüyor musunuz ?
- +1 yıl
yok yaa ben tam olarak sorumu ifade edemedim ondan kaynaklandı. kışın.. çorap olsa bile üşümüyor musun onu diyecektim.
bende herzaman ince külotlu çorapla giyerim.yaz ayı bile olsa.bana göre daha şık ve güzel duruyor
40 Yorumlaçorap gıyıyorum hatta 5 yıldır takıntılı oldugum bır corap markası var onu kullanıyorum gayet guzel duruyor
31 Yorumlamevsim önemli kışın ortasında cııplak bacakla olmaz...
11 Yorumla- +1 yıl
haklisin aga
Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı. kıyafetime göre uygun renkte bir çorapla tercih ederim.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazlık bır yerde gunduz ise çorap gıymek saçma olur..
Gece ise ve özellikle şık birşey giymişsem çorap gıyerım çzellıkle ten rengı ve sıyah ince çorap...20 YorumlaSoruların paso cinsellikten , bence sana giyme deseler bile potansiyel var ;)
14 Yorumla- +1 yıl
:D ne alaka bebegim ya...sizde cok sIkIsmissiniz ,birakinda istedigimi sorayim sana zarar olmuyorya :D hem modan cinsellikle alakali olamazmi? :D ikisi bagli bence
- +1 yıl
:D hee sonra beni yine atsinlar iki cekemeyen havadan sikayet etti diye
mini etek bir düğün bir gece gibi bir yer ise corap giyerim ... seksii iç yakan bir corap, ama dışarı cıkıorsam, gunluk hayattaki gibi altına sadece spor ayakkabılarımı giyerim ...
11 Yorumla- +1 yıl
"seksi, iç yakan bir çorap" ne demek?
+1 yılCorapla Gizemliyi nasıl birbirine bağladın :))) Tamam seksi oldugu zamanlar olurdaa :)) Bacakların kötü ise corap giymen gayet normal ama bacaklarına güvenen birinin corap giymesine gerek yoktur. Yada söle dielim :) Gündüz corapla gece corapsızz... :D
12 Yorumla- +1 yıl
:D sen ne bilcen güzellik anlayisin yok demek ,dövimmi seni? :D benim bacaklar güzel memnunum yani,ama yinede giyiyorum corap :D helde böyle desenli olanlari ooh ooh konustugum erkeklerde sizlerden cok fakrli düsünüyorlar. ama herkesin tercihi farkli :D yoluna devam silent hadi hadi
- +1 yıl
:))) dövmedin kalmış zaten :D
+1 yılHocam sitenin adi kizlar soruyor kizlar cavapliyor degil soruyu kiz kizlara soruyor pozitif ayrimcilik var erkeklerin sozcusu olarak itiraz ediyorum hakim bey...
32 Yorumla- +1 yıl
:D helal olsun
bacaklarına güveniyorsan pürüzsüz bacaklara sahipsen ve sıkıysa çorapsız giy yoksa çoraplı giy. bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazın hiçbir güç çorap giydiremez bana. Zaten bronzlaşıyorum. Pırıl pırıl parlıyor. Çoraba ne gerek var. Hem pişirecek beni bütün gün.
Bunun dışında nylon,opak ya da file çorap giyerim. Eğer olay mahali gibi bir durum varsa jartiyer giyerim.23 Yorumla- +1 yıl
jartiyerrrlerini yerimm :D cok severim yahu! bence yasadigin yere bagli :D fransa yazin okadarda sicak degil ama türkiyede insanin donuyla gezezi geliyor :D giyme bebegim parlat ortaligi parlatt
bem beyaz bacaklarla asla giymem cok kötü duruyo tabi bacaklrm cikolata gibi bronza neden olmasın ama genelde corapla giyerim bende parlak coraplar war hem daha seksi olyo bencede
10 YorumlaAslinda etegine gore degisir ama genelde corapla giyerim
yada cok sicaksa hava corap yerine boxer giyerim.13 Yorumla- +1 yıl
birden rüzgar esiyormus ve herkes eteginin atlindan erkekler icin olan bir boxer shorts giydigini görüyrmus :D ahaha cok tatli olurdu kafana göre takil bebegim kim tutar seni
- +1 yıl
a aaa saka yaptik kiz D:
biz seninle iyi anlaşırız bayılırım çorap giyen kadınlara
00 YorumlaKışın tabiki çorapla yazında spreyler var duymussundur gecelerı genelde spreyle gündüzleri normal giyiyorum.''Çorapsız spreysiz.''
10 Yorumlabnde evde ynlızken gymeye ozen gosterıorum :) beyaz bı mını etek ınce ten rengı ve beyaz tanga :) pembe uuzun kollu bı badı ve pembe bıleklı converse :) eger ayaklar 35 37 ıse super...ama 37 den buyuk ayaq ta gusel durmaz :)
00 YorumlaBacaklarin duzgun puruzssuz ve bronz ise ciplak giymelisin
bronz bacak dikkat ceker00 Yorumlaçorap seksi görünümü daha çok artırır...
12 Yorumla- +1 yıl
bencede :) giyilen corapta güzel olursa tabiki
ben gideceğim yere göre çoraplı veya çıplak tercih ederim
00 Yorumlaben çıplak tercih ediyorum
41 Yorumlabence dırek tangayla cık sen daha sexsı olursun ne bu ya
31 Yorumla- +1 yıl
tamam sagol önerin icin :)
kışın opak külotlu çoraplar yazın çorapsız.
10 YorumlaMen de ich don giymeyrem. Dağa seksi oluyore.
10 Yorumlafileli çorap...sexi...
00 Yorumla
+1 yılÇorap varmış gibi gösteren spreyler tercihimdir :)
02 Yorumla- +1 yıl
Yazın düşündüğüm için açık ayakkabıda çorap nefret ettiğim birşeydir kışın zaten yaşadığım yer soğuk ozaman zaten etek giyilmiyor ama kışın illada giyeceksem ten rengini tercih ederim :)
... Etek iyide,bacaklar ? !
00 Yorumla
+1 yılhavanın durumuna gore
00 YorumlaSeverim çorapla giymeyi
20 Yorumla
+1 yılkadın çorabıysa olabilir
00 Yorumlayazsa corapsız kısınsa coraplı:)
03 Yorumla
+1 yılhic giymiyorum :)
10 Yorumla
+1 yılçorapla daha hoş
21 Yorumla- +1 yıl
renkli çorap mor :)
+1 yılBirde çizme giyersen harika olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılInce çorapla ama ben artık mini giyinmiyorum :)
00 Yorumlacorapla
10 Yorumlacıbıldak iyidir.
20 YorumlaGizeme gerek yok çorapsız giyerim.
32 Yorumla- +1 yıl
sende ayri bir kisilikmissin demekki :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılçoraplar beni çok rahatsız ediyor
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçorap rahatsız birşey
Cevap sahibi+1 yılçorap olması
Cevap sahibi+1 yılbir çorap al test et
çorapla
20 Yorumlaçorapsız daha rahat
10 Yorumlafileli çorap seksi
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Mini etek veya elbiseyi külotlu çorapla mı ya da çıplak bacakla mı giymeyi tercih edersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne