Saçlarım şu an ilk resimdeki gibi kendi saçım ise koyu küllü kumral ikinci resimdeki gibi. Yaz boyunca boyamayı düşünmüyorum eski rengime dönmek için ama dibi çıkmış saçlada gezemem sizce ne yapmalıyım? Saç rengi aslında çok yakıştı ama sürekli boyamayı alışkanlık edinmemek için kendi saç rengime dönmek istiyorum.
Aynısını ben de yaptım. Koyu renge boyasaydın akma gibi bir durum olur ama açık renk akmaz. Hatta üstüne koyu renk boya. (Benim yaptığım gibi) koyu renk akınca alttan yine o açık sarı çıkar. Şimdi saçların güneşte açıldıkça daha da açılacak. Boya akmayacak. Eğer göze çok çarpmasın istiyorsan. Alix 6.0 ile boya. İlk boyadığında çok koyu kaçar ama bir kaç yıkamada akıyor. Bir süre idare eder seni.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki hiç boyamasam yaz boyunca güneş deniz saç rengimi açar mı? ya boyamadan kendi rengime dönmek istiyorum
Tatlım eig seçtiğin için öncelikle teşekkür ediyorum. Dediğin gibi deniz ve güneş saç rengini açar. Boyaman tek çözüm. İstersen yaz bana özelden. Ben sana fotoğraflarımla anlatayım ve göstereyim nasıl olduğunu. Dikkat edersen bu tonlardaydı benim de saçım.
dip boyası yaptır en az 2 ay daha seni idare eder sonra farklı renkler falan derken kendi saçını unutursun boyadan sonra eski rengine dönmek istiyorsanda saçını kendi saç rengine boyat aktıgında çok farkedilmez zamanla uzar kestirdin derken eski haline döner
En İyi Cevaplar