kapalı değil ama kabul edebilceğiniz şekilde, evet üsturuplu giyinmiş diyeceğiniz tarz nasıl
detaylı anlatır mısınız
detaylı anlatır mısınız
usturuplu gıyınınce sana madalya mı verecekler ya da yılın en hanımcık kızı mı sececekler... bence guzel gıyınmen demek erkeklerın bakıslarını kendınde toplayıp erkeklere sevap kazandırmaktır. guzele bakmak sevaptır teoremı
Ustruplu giyinmek ne zamandan beri hanım hanımcılık oldu ya da madalya mı verecekler? bu nasıl bi düşünce tarzı burdan anladığım kadarıyla müslüman değilsin bilemiyorum ama o kız belki muslumandır ve biraz daha kapalı giyinmek istiyordur tesettüre hazır değildir ya dini geçtim bu nasıl bi düşünce sence bi insanın ustruplu giyinmesi bu nedenlerdenmi ben acık giyinen biri değilim hanım hanımcıkta değilim dikkat ediyorum bazı abaza erkeklerin bakıslarına maruz kalmamak için ve dinimden ötürü ve açık giyinmek bana yakın gelmiyor ne gerek var diyorum mesela ve sevap kazandırmak demişsin atasözünün doğrusunu bilmiyosun daha güzel bakmak sevaptır olucak o senin dediğin şey birde teorem demişsin o bir atasözü yanlış bildiğin bir atasözü herkes bi erkek için güzel giyinmek zorunda değil ve usturuplu giyinmekte kötü giyinmek değildir ayrıca acık giyinmekte güzel giyinmek değildir sadece bi seçimden ibaret insanlara bişey yazarken az mantıklı yaz onu geçtim istediğini yazda bari karşıdakini zedeleyecek şeyler yazma usturuplu giyinmek nedir sizce diye sormuş sizce giyinmelimiyim siz nasıl düşünüyorsunuz dememiş
yani cok acık saçık olmadıktan sonra problem yok bence kot daha rahat olur bir bayan ıcın ama ben etek de seviyorum daha dişi gösteriyor :) bana özel süper minide giyebilir evde :) :)
çok dekolteli giymemek lazım.. bir de vücuda çok yapışan şeyler giymemek lazım..
Normal kısa kollu dekoltesiz bir tişört altına dizde bir kapri ya da pantolon
Cevap
11Cevap
Tayf u giymeyen dekolte giymeyen mini etek giymeyen içini belli eden kiyafetler giymeyen kiz usturupludur bana göre
Vücut hatlarini belli edecek seyler olmasin. Ayrica dizustu etek ve sifir kol tisort vs seyler giymesin
Her sey bol olacak vucudunun hicbir yeri belli olmucak sekilde
Ben mesela öyle giyiniyordum. Uzun kollu tunik, bol pantolon. Sadece saçım açıktı.
Kafa acik geri kalan yerler kapali iste
fazla dar olmayan pantolon tshirt flan
Tunik tarzında arkası uzun giysiler giyilebilir.
tayt veya mini etek giymesinler en azından
Kot pantlon tsihirt üstüne ceket bu kadar
Normal insan giyimi işte
Pantolon tisort jdjdhd
vücudunu sergilemesin yeter
Tisort ve altina giyilen bir kot
Uzun etek uzun kollu tshort
Pantolon tisort.
Deme oyle denmez 😕
Şalvar abiye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar