Çok beğendiğiniz masa ve düzleştirici var mı saçı yakmayan? Seramik ve fiyatı ne kadar ve özellikleri? Bana saç yakmayan düzleştirici önerir misiniz?saç yakmayan düzleştirici
Çok beğendiğiniz maşa ve düzleştirici var mı saçı yakmayan?
Saçlarımızı sürekli ısıya maruz bırakıyoruz. Ben doğuştan düz ya da kıvırcık saçlı olanları çok şanslı buluyorum bu yüzden :) Bazılarının saçları pürüzsüz düzlükte, tabii onlar da sıkılabiliyor ve ısı uygulamasıyla saçlarına farklı şekiller verebiliyorlar. Bu da saçlarımızın yıpranmasına sebebiyet veriyor.
Isı uygulamasının saça verdiği zararlar nelerdir?
Saçtaki nemi tamamen yok edip daha çabuk kurumasına yol açıyor. Kuruyan saçlar da yıpranmaya daha müsait oluyor.
Saçın yapısını bozarak saç dökülmelerine yol açarlar.
Özellikle saç uçları daha güçsüz ve korunmasızdır. Isı uygulaması saç uçlarının yanmasına sebebiyet verir.
Saçın parlaklığını tamamen yok eder. Saçlarınız daha matsız ve cansız görünür.
Saçların elektriklenmesine, kırılmasına ve kabarmasına yol açar. Saçlar zamanla şekil alamaz hale gelir.
Dyson Airwrap saçları aşırı ısı olmadan şekillendiriyor. Yüksek basınçlı hava akımını kullanarak coanda etkisi yaratıyor ve saçları kendine doğru çekerek şekil veriyor. V9 dijital motora sahip güçlü bir saç şekillendirici.
Dyson Airwrap'in kolayca değiştirilebilen, düzleştirici tarak, maşa, hacimlendirme ve kurutma başlıklarıyla istediğiniz saç modelini kolayca yapabiliyorsunuz. Tüm saç şekillendiricileri ayrı ayrı almak yerine, kaliteli ve güçlü bu ürünü yıllarca kullanabilir, her saç modelini kolayca yapabilirsiniz.
Isıyı kontrol altında tutarak saçların yapısını koruyor ve matlaşmaların, elektriklenmelerin, yıpranmaların önüne geçiyor. Saçlar aşırı ısıdan zarar görmesin diye ısıyı saniye başı kontrol ederek 150 derece altında tutuyor. Güçlü hava akımı sayesinde aşırı ısı olmadan saç şekli uzun süre dayanıyor. Ben eski düzleştiricimle 230 derecede de yapsam bozuluyordu, üstelik saçlarım yanıyordu. Resmen her eve lazım bir yenilik.
Güzel şekilde yaptığımız ve şekillendirdiğimiz saçlar bizim için olmazsa olmaz. Ancak bunu yaparken saçlarımızın zarar görmesini de istemeyiz. Benim de en sevdiğim saç modelleri dalgalı saçlardır. Ancak ısılı saç şekillendirme aletleri ile saçlarıma zarar vermek de istemiyorum.
Evde ısısız dalgalı saç yapımı
Benim en sık kullandığım yöntemler arasında saçlarımı örerek şekil vermek yer alıyor. Duştan sonra saçlarımı örüp uyuyorum. Ertesi gün saçlarımı açıyorum, biraz deniz tuzu spreyi sıkıyorum ve çok doğal dalgalı saçlara sahip oluyorum.
Bunun dışında sıklıkla denenen diğer yöntem ise saçları bir saç bandına sıkı sıkı sarıp ertesi gün açmak ama bunu denemedim açıkçası. Biraz uğraştırıcı görünüyor. Aslında artık saça daha az zarar veren şekillendirme aletleri var. İnstagram'da severek takip ettiğim bir influencer var; Rachel Araz. Onun bir videosunu gördüm. Videoda Dyson Airwrap saç şekillendiriciyi kullanıp yorumlamış.
Bu videoyu izleyince bende çok merak ettim açıkçası bu ürünü. Aslında bu ürünü denemek lazım, saça zarar vermeden şekillendiriyor. Hem de bayağı güzel oldu sonunda saçları. Eğer fırsatın olursa belki bunu deneyebilirsin saçlarını zarar vermeden şekillendirmek için. Ben de ilk fırsatta denemek istiyorum :)
Türkiyede var mı bilmem ama remington dan vazgecmem. Fiyati cok uygun 40€ civarinda mükemmel düzlestiriyor ve masasida var. Saclarimi yaptiktan sonra kurutmuyor ve parliyor 😍
ala bilirsen GAMA MARKA duzlestirici var dijitalleri 230 300 tl arası cok iiyidir eminonu tahtakale zaza han da bula bilirsin hatta nebioglu var orada murat abi var benim ( besiktaslı) mavisin selamı var de sana her turlu yardımcı olur
En İyi Cevaplar