Herkese tesekkurler yorumlarınız icin
Parfümün kalıcılığı hakkında....
Herkese tesekkurler yorumlarınız icin
tisörtünüzde yumusatıcı kullanın iyi kokması için. parfüm ise temiz ten de kullanılır. 15-50 TL lik parfümlerden kullanmayın. 100 ve üzeri almaya calısın. alamıyorsanız ucuz parfüm asla almayın. temizliğinize dikkat edin yeterli.
parfümün ucuzluğu katiletisini çokda göstermez :) mesela çık parfüm 15 - 20 tl dir ama gayette kalıcıdır.
Yani evet ama dogru parfumu bulamıyorum sanırım ben
Peki tesekkurler ozaman Yarın kitabı almaya gidiyorum ozamn: ))
duş aldıktan sonra direkt olarak vücuduna sık terlediğinde yada bir şekilde o damlacıkları içine çeker gözenekler her türlü devamlı olarak koku verir tişörte sıkma geçici hale getirir e birazda parfümün kalitesine kalmış.
Parfümünün markasını değiştirmen gerek canım...
tişörtün bi önemi yokki :D önemli olan parfümün kalıcılığı. açık parfümleri tavsiye ederim bu konuda al açık parfümü güzellerinden seçip sık tişörtü gayette kalıcı olur.
Tesekkurler
Onerebilecegin karsı tarafıda etkileyn bir parfum varmıdır bildigin acaba?
Benim en çok kullandığım parfüm dp açık parfümünün jelibon kokusudur. bak nereye gidersem gidiyim illa birileri sorar bana pafümünü nerden aldın diye :) + birsürü arkadaşıma da sipariş veriyor bana git nerden aldıysan banada al diye :D tanımadığım market kasiyerine taksiciye kadar birsürü kişi de sormuştu markasını.
Vavv super Tamam yazdım biryere onada bakacam;:))
:)
Tamam onuda Yazdım listeye; ))
Pardon yoru tekrar yolladım: )
Sorun değil :D
streç filmle kapla
:))
Ne alaka: ))
gitmesin kalsın istemiyo musun sen :))) sen de ne istediğini bilmiyosun olmaz ki ama böyle :P
Da gece gece espiriler agır geldi: ))))
benim de uykum geldi yatıyorum zaten :))) küstüm sana
:))) heheh İyi geceler: )
bakınız yine en farklı çözüm önerileri benden çıktı , kaptım en iyi cevabı, teşekkürler Soran ; )))
Cevap
9Cevap
Ağır bi koku olmadığı sürece her türlü uçuyor gidiyor :D Parfüm tene ya da saç uçlarına sıkıldığında kalıcı olabiliyo sadece kaliteli kalitesiz farketmez. Saçların hareketlendikçe koku da yayılıyo filan :D
tenine sıkarsan kokusu daha etkin olur. kalıcılığı ise hiçbi parfüm uzun süre kalmaz zamanla uçar.
tişörtte üstündeyse kalmaz.eğer bitmeye yakın dolaba koyarsan siner
Parfüm cilde sıkılmalı tişörtte kalıcı olsun istiyorsan eau de perfume kullan
kaliteli parfüm almak gerek ayrıca parfüm tene sıkılır insanın teninde güzel kokar
orijinalse parfüm kalıcı olur günlerce.
kaliteli parfüm almak gerek :D
parayı basıp en iyi parfümü almak gerek
T-shirt'ü yer çekimsiz ortamda tut.
Kaliteli parfüm kullanabilirsin
Orjinal al kalir zaten kokusu.
Her orjinal parfum kalıcı degildir bence
kapalı alanda saklanmalı
orjinal parfüm alman lazım
parfümün kaliteli olması gerek.
para gerek :)
açık parfüm kullanma