Sürme çeken erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben uygun görmüyorum doğal olmalı
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyamet Alameti "Erkekler kadınlara benzeyecek, kadınlar erkeklere benzeyecek.
Ölüm-Kıyamet-Ahiret ve Ahirzaman Alametleri, s. 451
Erkekler erkeklerle, kadınlar kadınlarla yetindiklerinde… kıyamet yaklaşmış olacaktır.
Ramuz-El Ehadis, 448/8; Ölüm Kıyamet ve Diriliş, s. 480"410 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHep beraber yanarken güleriz artık
- +1 yıl
bunları yazmışsın ama yarım yanlış bilgiler olduğu için neyin ne olduğunu bilmiyorsun..
peygamber efendimiz de sürme çekerdi gözlerine yani sürme çekmek sünnettir. - +1 yıl
Boş yapma. Bilmediğin şey hakkında da yorum hiç yapmamanı tavsiye ediyorum. Sürme eğer süslenme amaçlı kullanılırsa uygun değildir erkeklerde , kadınlar da süslenmek için kullanırsa eger evinde kullanabilir. Şifa için çok kullanirsan kozmetik olani değil tabi doğal olanı o zaman sünnettir.
- +1 yıl
O zaman niye sürme çekmek sünnet
Açıklar mısın?
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılgenelde rapçimsi birileri suruyor galıba Tr de onlara zaten bırşey yakışmıyor. ve berbat gozukuyorlar.
yakışan erkek yokmu dunyada var tabı kı...00 Yorumla
Surme Kurani kerimde erkekler vaciptir buyurmus
Surme erkeklerde cok guzel durdugunu gordum
genelde sarikli olanlarda gordum surmeyi ama gercekten goz hatlarini ortaya cikarip iyi durmasini sagliyor kizlar nasil bakiyor buna bilemiyorum :))14 Yorumla- +1 yıl
Bu nereden çıktı şimdi. Kur'an-ı Kerim'de sürmeden bahsedilmez, Yalnızca Peygamberimiz, gözlere sağlık ve sıhhat verdiği için ismid denilen taşın tozundan yapılan sürmeği gece yatarken biz ümmetine çekmeği tavsiye etmiş, zaten sabaha kendiliğinden cilt onu çektiği için izi kalmaz ve kalanı yıkarsın.bu süslnmek için değil sadce sağlık için tavsiye edlmiştir. ben denedim gözlerimde çok ama çok faydasını gördüm . ama ismid taşı sürmesi olacak, hac malzemesi satan yerlerdevar.kozmetikçilerdeki değil
- +1 yıl
Peygamberimiz sav sürme sürmüş ve bunu tavsiye etmiştir
Nitekim sevgili Peygamberimiz bu hususta şöyle buyurmaktadır: “Gözlerinize sürme çekin! Çünkü o, gözü kuvvetlendirir, kirpikleri çoğaltıp uzatır.”
tedavi maksadıyla sürme çekmeleri caizdir. Kirpiklerin dökülmemesi, gözlerin kuvvetlenmesi için sürme çekmede dinen bir sakıca yoktur. - +1 yıl
Kuranı kerim diyorsunuz bir de vacip diyorsun ?
Sunnet demelsın buna ve sunnet vacıp degılsır keyfıdır.
bence çok garip duruyor. Bana çok komik geliyor. Sürenin de amacı önemli. Peygamberimizin her gece sürme çektiği bildirilmiştir. Sürmeyi kirpiklerin dökülmemesi, gözlerin kuvvetlenmesi için çekiliyordu. Bu amaçla sürene eyvallah da bana kalırsa erkeklere gitmiyor.
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Sürmeyi severim.Sürmeyi erkeklerde sürebilir .Erkek veya kadının gözlerine sürme çekmesinin hiçbir mahzuru yoktur.Erkeklerin süs, ziynet için sürme çekmeleri caiz değildir. Fakat tedavi maksadıyla sürme çekmeleri caizdir.
10 Yorumladoğallık açısından bakarsan kadında da uygun bulmamalısın. yakışan çekebilir ben normal buluyorum.mesela johny deep ve rahmetli barış akarsu ya çok yakışıyordu.
50 Yorumla
+1 yılsüren kişi kendini daha iyi hissediyosa sorun yok bence, yakışan değil yakıştırdığındır seni mutlu eden..!
20 YorumlaSürmenin bir günahı yok, hatta sünnet.
Ama beceremiyor erkekler ve günümüzün moda anlayışında olmadığı için makyaj yapıyır gibi görünüyorlar10 Yorumlasurme erkekte hos durmaz ama peygamber efendimiz gibi geceleri saglik icin surerse olabilir:) yani sus icin surmek hos degil yakistirmam:(
20 Yorumlametroseksüellik falan ama abartmayalım isterseniz değil mi...gerek yok artık o kadarına ..erkek erkekliğini kadın kadınlığını bilmeli ve gereklerini uygulamalı.
00 Yorumla
+1 yılberbat, yakisan die bisey yok bu durumda...hic bi erkege yaksitiramiorum..ne o yaaaaa kari gibi
10 Yorumla... Aklıma link bu geldi.Müthiş bir oyunculuk sergilemişti.
00 Yorumlayakışana bayılırım :) mesela captain jack sparrow =))
10 YorumlaKaptan Jack Sparrow olmadığı sürece yakışmaz bence...
00 YorumlaBazılarına çok yakışıyor.
Bana da yakışsaydı bende yapardım.
Abartmadıkça çok güzel bir görüntü çıkar bazı tiplerde.10 Yorumlagüzel duran kişiler var. antipatik durmuyor. doğallığına estetik katıyor.
00 YorumlaBir zamanlar sürüyordum ve güzel duruyordu.
Kızlarda öyle söylüyordu yoksa kek değilim yakışmayanı süreyim10 Yorumlaben direk top derim. başka açıklaması yok.
tarabyanın uşakları etilerin yumuşakları... hhahahahhehheehheeh10 Yorumla
+1 yılsürme çekmek sünnettir ama her işi yaptık sünnet kaldı sanki mesela sagopa sürme çekiyo yakıştıgını düşünüyorm yakışmayana yakışmıyo demekki :)
11 Yorumla
+1 yılPeygamberimiz her gece yatmadan önce sürme çekermiş.
12 Yorumla- +1 yıl
evet sağlık amaçlı biliyorum.zaten süs olarak sürenlere bende hoş bakmıyorum.
johny deep'e çok yakışıyodu.bence sarışın değilse vede abartmadan sürecekse(benim gibi süslenecekse kız ardaşım olur zaten) bi mahsuru yok benim için
00 Yorumlaöyleleride mi varmış...fatih ürek tarzı diyorsun yani...
00 Yorumladoğuş dışında sürme çeken görmedim ben erkek adam sürme çekermi ya:S
00 Yorumlavalla bülent ersoya benziyolar bide tırnakları uzatsalar tam olur:))
00 YorumlaSağlık için sürüyorsa sorun yok ama kadınlara bir özenti varsa uygun görmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 702 cevap paylaştı. uzun saçlı erkeklere çok yakıştırıyorum.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaslar konuyla alakasız ama sorularımıza gelen ıstemedıgımız cevapları nasıl sılerız cok acıll sılmem lazım :S
15 Yorumla- +1 yıl
silemezsin :S
Cevap sahibi+1 yıltm :(
Cevap sahibi+1 yılpekı denıcem.. :s
cok kotu... emo gibi:S
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. 300 spartalıdan biriyse çeksin, yoksa beni bozar.
00 Yorumlabence bir erkeğe yakışmıyor
00 Yorumlaıyykk diorum başka da bişi demiorum
00 YorumlaGörmedım yakınımda bakmak lazım
10 Yorumla
+1 yılErkekde abartı duruo bence
00 Yorumla
+1 yıligrencccccccccccccccccccc
10 YorumlaBazi guzel goz sahiplerine yakisiyor.
20 YorumlaEekek çekmemeli ! Yani sürme.
02 Yorumlatek kelimeyle rezzillikkkk...
00 Yorumlabarisa yakisiyordu
40 Yorumlayakışanlar var bence
20 Yorumlafeminen :S
10 Yorumla
+1 yılberbat..
00 Yorumla
+1 yılyakışanı var küpe de aynı şekilde
00 Yorumla
+1 yılsarışın değilse çok güzel duruyo :)
00 Yorumlahiç hoş değil
00 YorumlaErkek mi!...
10 Yorumla
+1 yıltop
22 Yorumla- +1 yıl
:) teşekkür ettim brave.. sevmeyenler de var yalnız 3 eksi almışım :)
genelde top derim: )
00 Yorumlaçok güzel duruyo :)
10 YorumlaKimisine yakışır
00 Yorumlaitici :
00 Yorumla
+1 yılerkek sürmemeli:)
00 Yorumla
+1 yılhiç hoş durmuyor
00 YorumlaSevmiyorum.
00 Yorumlaözenti
00 Yorumlayakışanlar var
10 Yorumla