dun bende buna dedimkii bir kas icin ayrilmak istiyorsan ayrilalim ve herseyi bitirdim.
sonra beni aradi hickira hickiraa agladi tlf daa ben senden ayrilirsamm bu dunyada yasiyamam hersey bana zehir olur. baristik ama diyor ne yaparsan yap sill bunu
senin erkek arkadasin gercekten dengesiz sanirim, bir adam icin canini yakmaya degermi? haaa kendin baska bir sebebden dolayi pisman olursun yaptirdigina kendi kararinla sildirirsin, ama baskalari icin asla degisme! cünkü yaptirdigin cok önemsiz birsey ve böyle sacma seylerden sorun cikarirsa ileride evlenmeye kalkarsaniz senden daha cok seyler ister... beni ya böyle kabul edersin ya pasa pasa gidersin demen gerekir!
o kisi dindar degil..dindar olsa senin elinden gelmeyen biseyi istemez ve ayrilik tehditleri savurmaz..sevgiline kizdim vallaaaaaaaaaaaa... nasil cikar bilmiyorum ama seni kasin yuzunden terkedecek birine takma kafayi
oha duruma bak :D ben idaal erkeğim birdaha hiç bi kız laf edemeyecek bana.
şaka bi yana cidden ayrılırım diyor öyle mi :/ gerçi senin abdestinden ona ne durumuda var ama sökmüyor demekki. ölümü göze alıyorsan yarayıda göze alıp lazere başvurmanı öneriyorum.
Cevap
5Cevap
arkadaşım sen çoktan ipleri eline vermişsin kusura bakma .. 2 ay önce yaptırmışsın ama daha yeni farkediyor çok dikkatli ve ilgili bir sevgili bence seni gerçekten seven bir insan ama gerçekten sevdiğini herşeyiyle kabullenir bunu sende iyi biliyorsundur mutlaka ki seviyordur ama bu kadar baskı yapması can sıkıcı birşey bence aynı durum benim başımda olsa en tavrımı koyardım
lazer ile sildirirsen kaslarinda gider bunun farkindamisin canim o zaman ne yapicaksin peki?
bence sen o erkek arkadasini lazere gönderde o beynini silsinler!
degermi be güzelim elin adami icin kendine kiymaya. Senin sevgilinde kafadan normal degil sanirim. Dindarmis, dindar insan sevdiginden olmayacak birsey istemez kurani sanirim dogru düzgün okumamis!
valla ben avrupada yasiyorum ve burda teknik daha ilerlemis durumda, arkadasim lazer ile o kalici dövme kasini aldiracakti doktor kasin kalmaz dedi. Tabiki kaslarin koyusa ki bende lazer ile tecrübeliyim. Özel bir yerde dövmem vardi aldirdim artik ayiptir söylemesi kil da cikmiyor! dövmeyi cikaran lazer genelde kil alinmayada kullaniliyor ve bu yüzde kaslarinda kalmaz... anca türkiye o kadar cok gelismis bir lazer üretti ise o zaman birsey diyemem almanyayada göndersinler bende kullanayim madem!
zor durumdasn ama canına kıymayı gerektırecek bısey yok ortada netten falan arastırn kaslarının tamamen yok olacagını soyle o senı korkutuyosa snde ona korku ver ayrıca bı kere rest cekmıssın ayrılmıssın kı arayan o olms korkma bnce rahat ol ayrılmaz snden o adam
zamanla silinmiyormu ya zaten onlar? öyle olması lazım. ayrıca döme tarzı birşey olduğunu bilmelerine gerek yok kalem dersiniz. bu kadar birbirinizi severken ailesinin senin kaşlarına laf etmeye ne hakkı var. sakın delice birşey yapma yüz bu ya..
Bence şimdiden sevgilini bazı şeylere alıştırmalısın yoksa zamanla çok zorluk çekersiniz özelliklede evlenirseniz sizin için çok zor olur
Ya kızım sen salak mısın böyle bir salakla olmak için ne bu çaba ölürüm falan ne demek hazır bahane varken kurtul o salaktan ya
ya anlat olmuyor de bir dahaki sefere yaptırmam de.bunların belli süresi yok muydu zaten.
demekki sende baya abartı bişe yaptırdınn kii dikkar cekıo keske yapmasydın ayrıca bi makyaj yüzünden ayrılık acaip saçma o kişinin ayrılmaya niyeti war ben sana diyim bugun makyaj yapma diyen yarın ewden cıkma der :D uzak dur derimmm sekerim
kim kimin dinine karışabilir ki? o lafı söylediyse hemen ayrıl bu sebeple ayrılık mı olur bu sevgi mi?
dinimizde baskının yeri neymiş sor ona bakalım cevabı ne olacak.
Bence o adamdan uzak durmalısın bu senin en doğal hakkın buna karışmaya hakkı yok sen onu ailenin karşısına nasil çıkarıyorsan oda seni cikarabilir
Canına niye kıyıyorsun tatlım ya? Bu kadar abartmaya gerek var mı?
Eeee?
Senin Allah'ın verdiği canı almaya hakkın yok. Kaşından önce öğrenmen gereken çok şey var.
dogrusunu yapmıssın bı kaş için ayrılcaksa ayrılsın zaten. o kadar taktıysa memnun degilsen sildir.
lazerden başka çare yok.
Silersen iz kalacağını biliyor mu?
Tek yol fondöten gibi görünüyor...
3 ay daha beklesin ozaman çıkartmak için
Bumu sorun !
Geç kalınmış bir stem ve bahane!
Sana böyle karışan ileride neler neler yapar
İnanılmaz bır durum..
... Ne zaman fark etti?
Mümkün olmiyacağını söyle.
doktor yardımcı olur
Para ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba!
Kalıcı kaş dövmenizden kalıcı olarak kurtulmanız için lazerle sildirme gibi yöntemler mevcut. Bunun için en doğru bilgiyi bu işlemi yapan merkezlerden alabilirsiniz.
Makyaj ile kaşınızdaki ‘dövmeli kaş’ görüntüsünü hafifletmeniz mümkün. Eğer bu görüntüyü geçici olarak ortadan kaldırmak istiyorsanız, ten renginizde bir pudra ile kaşlarınızın üzerinden dikkatlice geçtikten sonra renkli bir kaş jeli ile kaşlarınızı tarayarak üzerine pudra gelen kendi kaş tellerinizi yeniden renklendirip, şeklini sabitleyebilirsiniz.
Benefit Gimme Brow Volumizing Eyebrow Gel ve uygun fiyatlı olarak Pastel Eyebrow Mascara kaşlarınızı renklendirirken şekillendirebileceğiniz seçenekler arasında...
💞Sevgilerimle!
Havva GÜLŞEN