Birşey aldım ama beğenmedim fişi falan var etiketide üstünde daha koparmadım parasını iade ederlermi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Selamlar, LC Waikiki sevdiğim markalardan biri olsa da bazen üstüme yakıştırmadığım parçaları iade etmek zorunda kalıyorum. LC Waikiki ürün iadesi alıyor fakat tabii belirli şartlar doğrultusunda. Birlikte inceleyelim.
LC Waikiki Ürün İadesi Nasıl Yapılır?
Son dönemde online alışverişin artmasıyla birlikte ürün iade/ürün değişimi en çok konuşulan konulardan bazıları. LC Waikiki ürün iadesi aslında oldukça kolay işleyen bir süreç. LCW para iadesi ise bu sürecin sonunda tarafınıza yatırılmış oluyor.
- Tüketici hakları sebebiyle her marka belirli ürün gruplarını yine belirli koşullar çerçevesinde iade almak zorunda. Burada önemli olan ise LCW para iadesi var mı? sorusu. Bu sorunun yanıtı ise yine tüketici haklarında saklı. Ürün iadesi alınan her bir alışveriş için para iadesi de yapılmak zorunda.
- İnternet mağazalarında değişim yapılmaz. Bunun için ürünü, ürünün faturasını veya faturanın ekran görüntüsünü alarak size en yakın mağazaya gitmelisiniz.
- Ürün iadesi için mevcut süreniz, alışverişinizi takip eden 120 gün yani 4 aydır. 4 ay içerisinde ürüne bir zarar gelmediği, kullanılmadığı takdirde ürünün iadesi alınır.
- LC Waikiki ürün iadesi alsa da hijyen koşulları gereği iç giyim ürünlerinde iade kabul edilmez.
- Kişisel bakım ve kozmetik ürünleri yine hijyen koşulları sebebiyle ancak ambalajlı bir şekilde iade edilebilir.
- Ürünü iade etmenizin sebebi ürünün kırı ya da kullanılmaz bir şekilde elinize ulaşması ise, Hasar Tespit Tutanağı tutmanız gerekir.
Tüm bu kurallara uyduğunuzu düşünüyorsanız LC Waikiki ürün iadenizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 🧐
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Lwc hesabina siparis numarasini yazmadan para yatirdim urunum iptal oldu parami geri verirler mii cnku bosuna para yatirmis oldum. Geri istedim. Lwc para olarak yatirilir dediler ama. Sikayet kutusunda yatirilmyanlar varr 75 tl yi hayrina yatirmis olmm dimi
00 Yorumla
hiç iade etmedim ürünü sanırım geri almazlar. defolu olması lazım
30 Yorumla
ederler.ama 8 gün geçmişse iade etmezler.bende gömlek almıştım.sonradan beğenmedim.fişiyle birlikte götürürdüm paramı geri aldım.
01 Yorumla
kartla aldıysan aynı gün paranı teslim ediyolar 2. günde teslim ediyorlar eğer nakit aldıysan başka bir ürünle değiştirebiliyosun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
6Cevap
Genelde para iadesi yapmıyorlar. Başka birşeyle değiştirmeni öneriyorlar ama yinede şansını denemelisin. Ben bir kere para iadesi yaptırmıştım o da nakit alışveriş yaptığım için.
10 YorumlaDeğişim yaparlar ama kavga çıkarırsan baya büyük o zaman bi ihtimal geri verirler paranı :)
00 Yorumla- +1 yıl
fişi varsa iade ediyolar bende mont almıştım hemde kart çekim geri yatırdılar paramı..
00 Yorumla para iadesi olur mu emin değilim ama değişim yaparlar eminim...
00 Yorumlaevet herhangi bir şubesine gidip fiş ile beraber para iadesi alabilirsiniz.
00 Yorumlapara iadesi olmuyorda değişim yapabilirsin her türlü
00 Yorumla- +1 yıl
veripde parasını ceplerine atıcak halleri yok . bazı yerlerde geri ödeyebiliyorlar . yada direk değiştirmeni de sağlayabiliyor
00 Yorumla - +1 yıl
Ücreti iade etmez. onun yerine başka bir şey alabilirsin o tutar miktarında.
00 Yorumla evet ederler fiş ile geri götürdüğün zamam ben 2 kere yaşadım mont altım kafam kadar delik vardı arkasında
00 YorumlaBen bu gün LCW'den 150 Tl lik mont aldım geri iade ettim parasını aldım. :)
00 Yorumla- +1 yıl
iade oluyor evet ama fişini götürmen gerek.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Ürün de bi sorun olursa ederler diye biliyorum
00 Yorumla- +1 yıl
değiştir, başka birşey al yerine.
00 Yorumla - +1 yıl
Fişle gidersen ederler
00 Yorumla waikiki çok kalitesizleşti artık alma
00 Yorumla- +1 yıl
ben olsam etmem ama onlar ediyor
00 Yorumla tabıkı ederler ama vakıt gecırmeden götürmelısınız
00 YorumlaEvet iade edebilirsin ama nedenini soruyorlar.
00 Yorumlagit fişiyle falan verirler vermek zorundalar.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ne aldın merak ettim?
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Kazak
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
iade etmiyolar, ama değişim yapabilirsin.
10 Yorumla iade ederler.
00 Yorumla- +1 yıl
İade ederler.
00 Yorumla hayatta vermezler..
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > LC Waikiki'den bir şey aldım ama geri vermek istiyorum parasını iade ederler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?