90C kullanan yada kullanan yakınları olan kullandıgı halde memnun olan veya memnun olmayan sutyenlerı yazarmısınız bacılarım abilerım :)
yakın zamanda alısverıse cıkacagım :)
yakın zamanda alısverıse cıkacagım :)
sutyen ımal eden takstıl fabrıkasında calısmıstım gunde 4 bın tane sutyen elımden gecıyodu bu marka ıslerı falan hıkaye kom sunset yenı ıncı ve bı suru marka aynı malı alıyor ustune farklı markalar basılıyor fıyat farkı boyle olusuyor bizden üç liraya cıkan sutyen sunset de komda yuz lıra ya ucuyor kadınlar olmasa kapıtalızm bıter
yanı parayı aracaılar goturuyor... mınımızer arayanlarda yuksek fıyat odemeye mahkum kalıyor ...
hayır verdıgınız paranın 4 de bırı uretıcıye 4 de bırı pazarlayıp markayı basana kalan yarısıda reklam sektorune gıdıyor bu sadece tekstılde degıl gıda olsun temızlık urunlerı olsun teknolojık aletlerde olsun hepsının etıket fıyetının uzerıne reklam malıyetı gırıyor ve fıyat uretım malıyetının cok ustune cıkıyor tv bagımlısı ınsanlar olarak tv de reklamı olmayan urunlerıde almadıgımız ıcın bızde seve seve alıyoruz hatta cok da mutlu oluyoruz ıste kapıtalızm kazık ye ama mutlu ol sıstem harıka:)
90 üstü olup da insanı mutsuz etmeyen modeller kom ve marks&spencer'da var. biraz daha paraya kıyabilirim diyorsan la senza'ya da bak.
tesekkurler evet sınırlı modele sahıpler :);
cok zor ınternet uzerınden alısverıs yapsam 90c lern bıle kalıpları degısıyor denemeden alamıyorum bır yer var guzel ıc camasırları satan fakat satıcılar sankı adam dovecek o derece elını surmeden al dıyorlar resmeden zor zor ahh ne guzel mınnak mınnak memişli olmak :) konu mankenlerı 90 -60 -90 lardan olusuyor sanırım nereye gıtsek zayıflar dusunuluyor :)
zayıflar ve memesi olmayanlar. ayrıca 85d'yi üretmeyen tüm markaları da kınıyorum yeri gelmişken. arkadaş bir ülkede satılan sütyenlerin yüzde 90'ının mı içi yastıklı olur, bu kadınların hepsi mi meme fukarası yav :) yok valla, olağan ölçüm 85C'dir benim için, bazen onu bile bulmak zor oluyor.
ha bir de bak aklıma şimdi geldi, çok pahalı ama triumph diye bir marka var ona da bakabilirsin.
:))vay arkadas hepsı aynı malın urunu sankı altın suyuna batırıyorlar mubarek neden meme buyuttun dıye o kaddar ucret ode buyuk meme kıtlıggı varmıs gıbı :)) sen hangı marka kullanıyorsun canım :)
link
ben bilmiyorum da bi tanıdık yeni inciyi methediyodu
şu an en ıyısı o :)
Cevap
4Cevap
Kom un sütyenlerinden alıver ...C de pek küçükmüş ...
komun modellerını begenmıyorum yenı ıncıde oyle sınırlı sayıda var ... kucuk buyuk ıdare edıyoruz :)
Bu kızların işide zormuş ya bedeniydi suydu buydu küçük olsa dert büyük olsa başka dert
kız olmak zor iş ya :(
işiniz zor valla
erkeklere nie soruosun anlamadım ? ayrıca iç giyim mağazasına girdiğinde orada sana yardımcı olacak insanlar görebilirsin...
nıye bu kadarcık detaylara takılıyorsunuz arkadasım yanıtlamayın desem bıle yanıtlayacak olan erkek cıkar ... belkı sevgılısı esı nısanlısı kullanan ve kullandıgı halde memnun kalan vardır olamaz mı ? yardımcı olan olmıuyor ıste en son yardımcı olanda bedenı tutturamadı ben kullanıp memnun olan varsa alacagım
Çapkın fasulye bu soruyu görmesin..
Adam sitede c kalıplı kızları arıyor yana yakıla :D
sıtede bulupta napacakkı :)
Hahahahahahah
A B C diye mi gidiyo bu iş ?
:)
D paraşüt oluyo sanırım :)
85 C candır
90 tarzım değil:D
marks&spencerda çok güzel büyük göğüsler için sütyenler var h&m de de öyle mutlaka bu iki yere bakmalısın
85 C candır
90 tarzım değil:D
senden bahsedıldı sıp dıye damladın bravo yanılmamıslar hakkında :)
bende senın tarzını sormamıstım amacım alısverıs baska sey degıl :)
Victoria secret daha ne diyim.
tesekkurler
C ne.
sdfhjdskfhs
B-C-D dıye gıdıyor bende C grubuna gırıyorum bıraz buyuk beden demek :) Mıdyum Large gıbı dusun :)
Dikkat etmedim.
okadar büyük alma bence
ne alalım ozaman arkadasım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar