Arkadaslar dun saçimi kestirdim moralim bozuk napicam?
Kalcama kadar di ama simdi gogus hizasinda napicam ben yaa moraller sifir :( 😢
Kalcama kadar di ama simdi gogus hizasinda napicam ben yaa moraller sifir :( 😢
O kadar kırık olana kadar ne yaptın şekerim? Max 3 ayda bir uçlarından kestirilmesi gerekiyo saçların. Ama ne olursa olsun kuaförün senin dediğinden fazla kesmemesi gerekiyor. Ben olsam olay çıkarırdım :D
Ama sen yine de üzülme, sıkma canını, yine uzayacak sonuçta.
İki yil hic kestirmedim bu aralar dugunlerde coktu maşa yap duzlestirtir cok yiprandi
Hala kiriklar cok
Şoyle birsey aklima geldi hala kiriklar varya sacimi tutam tutam alsam kivursam iyice sonra kıriklar disina cikar onlari kessem nasil olur gidermi sence kiriklar oyle
Yok kız yapma öyle şeyler daha da beter olmasın bide şekli falan bozulabilir saçının. Aslında bana kalırsa git kırıkların hepsini aldır sonuçta gitmicek onlar ama istemiyosun sanırım böyle bir şeyi. Olmadı bir süre bakım falan yapmaya çalış toparlansın iyice, zeytinyağı iyi olabilir cidden her zaman doğal olan daha sağlıklı ve daha verimli olur. Sonra yine duruma bakarsın olmazsa kuaför yolu gözükür illa ki.
Kiriklarin tamamini aldirsam omuzuma cikar
Abimin dugunu olabilir o yuzden kestirmedimde biraz uzasin tekrar kestirsem o kiriklar gider mi
tamam tsk
Değişim için doğru zamanı seçmişsiniz, katıldığım tüm trend çalışmalarında bu yaz omuza değen ve daha kısa saçlar var. Üzülmeyin benxe yeni modwlinizin tadını çıkarın...
Gogus hizasina daki omiz da degil
Ya o saçlara kıyılır mi be...
Aglayacaktim artik kuafore o kadar kes demedim kisaldi baya off kac yilin emegi vardi cok kirikti saçlarim hala kırıklar var omuz da kestirsem anca gider kiriklari :(
Olsun yinede güzeldir eminim. Bu sefer uzatırken iyi bak saclarina. Çok kırık oluyorsa da boşver. Kalbinde kırıklar olmasın...
Biraz daha kesecekti izin vermedim doymuyorlar sac kesmeye
Ooo onlara kaldıysan binbir türlü şekil denerler saçında. Sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle yaptır. Çok kırık varsa iyi olmuş bir bakıma aslında. Ama ucundan azcık kestir bir dahakine. Yazık o güzelim saçlara...
Tamam kestirirsem ucundan kestiririm ama uzunnnnn bir sure kuafire gitmek istemiyorum bu durumdan sonra
Evet iyi olur. Baya üzülmüşsün. 😑 saclarina iyi bak...
Naail alisicam ya benn :(
Üzülme ama. İlk başlarda zor gelir biraz ama alışırsın uzar saçların yavaş yavaş. Uzun saç candır...
Aglamaktan yoruldum artikk
Şoyle birsey aklima geldi hala kiriklar varya sacimi tutam tutam alsam kivursam iyice sonra kıriklar disina cikar onlari kessem nasil olur gidermi sence kiriklar oyle
Bilmem ama yapsan bile geçici olarak gider hemde çok uğraşırsın. Saçın neden çok kırılıyor bunu bulmak lazım. Sampuan dan mı yıkama kurulama şeklinden mi. Kırık oluşumunu azaltmak öncelikle yapılması gereken...
denedim de çok zamanımı alacak geri bıraktım hiç uğraşmadım biraz olduğu gibi saçlarımı bu aralar çok düzleştirdim maşa yaptım oyüzden çok kırıldı saç kurutma makinasıylada kurutmuyorum artık
Yapılmayacak iki hatayı yapmışsın. Gereken zamanlarda düzleştirici ve saç kurutma kullan. Sık yapma bu aralar. Saçın biraz kendine gelsin... Saçların çok mu kıvırcık...
Dalgali
Biraz zaman geçsin bakalım. Kendine gelsin. Ayrıca fazla üzülme yine eskisi gibi olur. Biraz dinlensin saçlarda...
Peki tamam
Bir arkadaşım var kız saçlardan anlayan ona bir sorayım senin için. Buraya yazarım...
Ayy cokk iyi olur cok tsk ederim :)
Rica ederim... :)
Teşekkürler eig için. Arkadaşımı aradım işi varmış. Yarın konuscam senin için...
Cok tsk ederimm bekliycem sizii
Cevap
10Cevap
Neden böyle bir şeye ihtiyaç duydunki üzülüyosun şimdi isterek kestirmedinmi
Malesef cok kirikti
Var mesaj attim siz
Kökü sende değil mi uzar bende kökü var ama uzamıyo bide bunu dusun😐
Zaman alir ama
Bende hiç cikmiyo😂
Himm cikar insallah
Bu saatten sonra zor 😂
Yeni saçlarım nasıl fotosu koy Nasılım kısmına 2-3 tane abazan yavşayınca kendini güzel hisseder pişmanlıktan vazgeçersin.
Hayir yapmam oyle bir sey
Kardeşim valla bende kısa kestirmiştim bir keresinde ve aynı senin gibi çok üzülmüştüm inan bana hayatta üzülmesi gereken çok sebep var sağlığın sıhattin yerinde ooduktan sonra zateno saç uzar yaa sıkıntı etme
Kökü sende sıkıntı yok.. Foto atsaydın belki de böyle daha güzeldir.
Kökü snde kanks temiz bak yıka bol bol uzasın tekrar
Tamam kanks
moralini bozacak birşeyi neden yaptın ki?
Dedihmden fazla kesti
yas tutmaya devam
Canim cok sıkiliyor zaten
Kesmeseydin zorla mı kes dediler sana
nye kestirdin nye pişman oldun canım?
Aglayacaktim artik kuafore o kadar kes demedim kisaldi baya off kac yilin emegi vardi cok kirikti saçlarim hala kırıklar var omuz da kestirsem anca gider kiriklari
tamam yeter artık kestrme bakım yap zeytin yagıyla her hafta toplar sac kendini
Zeytin yagi işe yararmi
bire bir çözüm
Tsk ederim :*
aig sec bari :) ilk defa bir insana yardım cı oldum :)
Gören de zorla saçlarını kestiler sanır. :/
Oyle deme ama :(
Tamam ya
Uzar sıkıntı yapma
Gec uzar
Kalaninida kestir
Dalga gecme yaa
Coookkk kirik ti ölü gibiydi uçlari
Napicam bilgin mi
Uzar boşver
kazıt gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?