En sevdiğiniz Avon ürünleri hangileri mesela, ya da memnun olmadıklarınız?
erkekler de cevap verebilir tabii :)
erkekler de cevap verebilir tabii :)
parümlerine birşey diyemem. ama ablam yüzündeki sivilceler için avonun ürünlerinden kullanmıştı ve yüzü daha da kötüleşti. sonra doktora gittik ve doktor ablamın avonun ürünlerini kullandığını söylediğinde çok kızmıştı. kendi kendinize zarar veriyorsunuz demişti bu ürünler zararlı, herkesin cildi bir olmuyor ve muayne olmadan nasıl kullanabiliyor insanlar anlamıyorum demişti. çevremde de çoğu insanın memnun olmadığını duydum. kremlerinden falan. ama parfümlerinden herkes çok memnun:)
Rezalet ötesi bir ürün. Çok kalitesiz.. Bitkisel olmadığı halde bütün ürünle kısa zamanda bozuluyor. Ve avon bana alerji yapıyor..
Bir kere göz kalemini kullanayım dedim gözlerim öyle yanmaya başladı ki hemen silmek istedim, makyaj temizleme sütü de avon tabi.. Arkadaş 2 gün şiş kırmızı gözlerle kısık kısık bakarak dolaşır mı insan? Rujları kaşıntı yapıyor, farları göz kapaklarımı şişiriyor..
Ne hikmete bir şey var.. Elle satılmamasına şaşırmamak lazım.
Bende avon satan biri olarak kokularını cidden beyeniyorum.Ama avon'da tek bir sorun var bence oda deodorant ve parfümlerin kalıcı olmaması.Bazı günlerde yoğun iş temposunda ne kadar uğraşırsak uğraşalım terliyoruz bu gibi durumlarda avonun bizleri kurtardığını düşünmüyorum.Yeni çıkan ürünlerden biri olan blue EDT deodorant ve roll-on'u da kullanmanızı tavsiye ederim.Kokusu ve kalıcılığı diğer birçok çeşit'e göre daha güzel...
Taş yüzlü olup, güzelliğini ölene kadar korumak isteyenler Avon'a. :))
Cevap
11Cevap
Avon'dan memnun değilim ya :S Parfümleri hariç tabi bazıları gerçekten çok etkileyğici ve güzel kokuyor... Bir göz kalemi almıştım gözüm allak bullak oldu :)ondan sonra avon'a bye bye dedim..
Ama oriflame'in parfümleri olsun ruju olsun güzel bence :)
Avon vasatın bir gıdımın altıdır.
Kötü berbat çöp kovası değildir. Ama kalitesi oldukça düşüktür. Ne yazık ki, Türk kızlarımız da bol spot ışığıyla çekilen ardından photoshoplana ürünleri katalogta görünce, verdikçe verir siparişi.
Nadir olarak bir iki ürünü iyi çıkıyor, ama dikkatleri celbederim, "nadir" kelimesine.
avonun saglık bakanlıgından onayı yok. bir tane acılıp kapanabılen sıyah goz kalemını kullanıyorum gercekten komür gibi siyah baska hıcbır markada o kadar sıyah bulamadım ondan memnunum ama dıger makyaj urunlerını kullanmayı dusunmuyorum.. parfumlerı olabılır
İyi bir ürün olsaydı sağlık bakanlığı tarafından onay alır raflarda yer alırdı. Sadece tarım bakanlığı onaylı bir ürün. Kimseyede tavsiye etmiyorum. Raflarda bulunan en kalitesizler bile onlardan kaliteli.
Avondan I liner kullanmistim resmen su gibi dagiliodu gozumde
Makyaj temizliyiciside gozumu kio kirmizi ediordu.
Parfumleride kalici degil bi kaci haric..
Acikcasi pek hosuma gitmior adi var ama kalitesiz bence...
Avon kullanıyorum ve memnunum. Özellikle Parfümlerini çok beğeniyorum. Anew serisi makyaj için iyi seçim. Yalnız takılarına nedende bir türlü güvenemedim. Katolog aldatıyor diye düşünüyorum..
ojeleri berbat
kalemleri güzel
rujlarını severek kullanıyorum
kişisel bakım ürünleri başarılı
duş jellerinin her çeşidi mevcut
ojeleri dışında beğeniyorum anlicağın
Çok kalitesiz ve sağlıksız bir ürün son kullanma tarihi geçmiş fransadaki ürünler buraya gönderiliyor,bence kesinlikle kullanılmamalı bayanlar kullanılarak satışları artırılıyor.
çok kaliteli bulmuyorum ama rujları ve parlatıcılarını kullanırım ,güzel kokuyor ve kalıcı olabılıyor ayrıca ekonomık
hayır avon yada orıflame kullanmıyorum sahte gelıyor bana ozellıkle bır kere goz kalemını kullandım gozum bulandı resmen bunun yerıne maybellıne,loreal,ve lancome kullanıyorum
Farlarından memnun değilim , parfümleri kalıcı değil , rimelleri idare eder , kalemleri iyi .
ben saç için koruyucu kremini kullanıyorum durulanmayan, kokusunu çok seviyorum bide roll onları güzel
avon ürünlerini sevmiyorum. ne aldıysam memnun kalmadım malesef, 1-2 parfümü dışında.
Hayatımda gördüğüm en dandik kozmetik markası. Gördüğün yerde kaçacaksın.
Rujunu ve parfümünü kullandım sadece.Ruju güzel ama parfümü kalıcı değil.
avonun saatini ve distance gibi bişey tam hatırlamıyorum parfümünü kullanıyorum memnunum. verdiğim paraya deydi
Far Away parfümü kokladığım en değişik kokulardan biri.. Bende yeri büyüktür.. :))
benim arkadaşlarımda çok beğeniyor ama ağır gibi biraz
parfümlerini beğeniyorum sadece...zaten bende parfüm hastalığı var
pek beğenmem açıkçası ama göz kalemleri ve duş jelleri fena değil
Birkaç erkek parfümünün aroması güzel. Bknz : Signature . Traş köpüğü "o ne lan öyle" berbat birşey. Köpürmüyor!
beğenmiyorum, talep ettiği ücreti hak edecek bir kalitesi olmadığını düşünüyorum.
avonun çoğu ürününü kullandım. göz kalemleri iyi değil. arpacık çıkmasına neden oluyor. göz önemli bi organımız ve kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmiyorum.parfümleri kalıcı değil. hemde hiç biri..
ben göz kalemlerini beğenmiyorum ama parfümleri kaliteli ve kalıcı
windscape erkek bayan parfümü..uzun bir süreen sonra aldığım parfümü..yaz kokusu haifif
Tam kazık :)))) Hem dandik hemdee bu kadar kazıkk olamzz
kremleri iyi yüz kremleri..son çıkan saç boyasınıda beğendim..ama şampuanları berbat...en çok kullandığım ojeleri ve oje kurutucusu..çok işe yarıyor..
Avon temsilcisiyim hiçbirşeyini kullanmıyorum artık :) kaliteli ve kalıcı değil maalesef
Benim parfümüm avon (fullspeed) memnunum. kokusunu da beğenir herkes.
hepsi beş para yapmaz aslında utanmadan sıkılmadan insanlara kaliteli ürün diye kakalıyorlar
bır supersock maskarasından mnnundum ama artık mybellıne ye dondum
Kalemleri iyi.
Birde foraway bu parfumunu begeniyorum.
Parfümleri hoşuma gidiyor. Yani hiç yoktan iyidir avon: ) Ojelerini pek beğenmiyorum.
Oriflame in ürünleri avona göre daha iyi diye duymuştum ama ikiside birbirinden beter sanırım
soft musk parfümünü kulanıyodum bir ara güzel kokuyodu gerçekten
bir kac parfümü harıcınde ıc bır ürününü begenmıyrum
beğenmiyorum vasat fondöteni cilt sorunu yapabiliyormuşl
Tavsiye üzerine kil maskesini kullandım ve sevdim. Bunun dışında kullanmıyorum.
tomorrow parfümü güzel.
bazı takıları ve rujları fena değil.
cok kalitesiz gibi geliyor bana
avonun rimellerinden başka bi ürünü işe yaramaz ;)
Berbatttır avon. Amway i tavsiye ederim...
bir halta benzemeyen urunler serisi
ben genelde beğeniyorum ve kullanıyorum memnunum
ben sürekli kullanırım
Göz kalemi hariç kullanmıyorum
öğğğğğğ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar