Kağıtsız olan ağdadan alacam. Sürüp kuruyor sonrada çekiyorsun. Renkler sarı siyah bide pembe var. Hangisi daha iyi?
Sarı
Pembe
Siyah
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ağdanın da rengi mi olurmuş demeyin. Son dönemin popüler boncuk ağdalarında gerçekten de farklı ihtiyaçlara ve farklı bölgelere göre geliştirilmiş farklı renkler bulunuyor. Sir ağda renkleri ne anlama gelir sorusunun cevabını araştırdım ve öğrendiklerimi paylaşıyorum.

Klasik sir ve roll-on ağdalar genellikle pembe renkli ve tek çeşittir. Evde yapılan ağdalar da kullanılan malzemeye göre sarı veya turuncu tonlarında olur. Ancak son yıllarda moda olan ve ağda bezi kullanmaya gerek bırakmayan pratik boncuk veya inci ağda çeşidi pek çok farklı renkte üretiliyor. Ağda renkleri ne anlama gelir ve hangi renk ağda nerede kullanılır sorusu da akıllara geliyor haliyle. Her markanın farklı renkleri farklı üretilmiş olabilir; ben İnci ağdanın çeşitlerini yazacağım.

Yeşil ağda: En popüler renk olan yeşil ağda azulen ağda olarak da geçiyor. Hassas ciltler için en uygun renk olan yeşil, diğerlerinden daha nazik bir yapıya sahip.
Pembe ağda: Pek çok insanın sadece rengi için tercih ettiği pembe ağda pudra içeriyor ve aslında özel bölgeler için üretilmiş. Normal ciltten daha nemli olan koltuk altı ve genital bölgede rahatça kullanabilirsiniz. Elbette dilerseniz tüm vücut kullanımına da uygun.
Sarı ağda: Doğal yapısıyla biraz daha güçlü olan sarı ağda sert ve inatçı tüyler için. Örneğin erkeklerin kullanımına en uygun olan ağda bu. Kadınlar da bacak ve bikini bölgesi için tercih edebilir. Tüylere daha iyi yapışıp güçlü şekilde alacaktır.
Siyah ağda: Siyah nokta, batık, ölü deri sorunları olan bölgeler ve cilt tipleri için üretilen siyah ağdayı hem kadınlar, hem de erkekler yüz bölgesinde güvenle kullanabilir. Bu ağdayı da dilediğiniz bölgede kullanabilirsiniz.
Ağda tipleri farklı ihtiyaçlara göre olsa da istediğiniz rengi istediğiniz bölgede kullanmanızda bir sakınca yok. Yine de bilmekten zarar gelmez :)
siyahı hiç görmedim yeşil olan azulen yazıyor o hepsinden daha iyi pembe ve sarı çok geç kuruyor
koyu yeşil olan çeşidinden al en iyisi o siyah olanı hiç görmedim o nasılmış ya :)
ne faydası var rengin prezervatif gibi bununda çeşitlerimi çıktı yahu
Cevap
4Cevap
Yeşil Bocuk Ağda Nerede Kullanılır?
Sert kısa ve yoğun tüylerde kullanılır. Hassas ve alerjik ciltlerde tavsiye edilmez. Bikini bölgesi için uygun değildir. ERKEK VE SPORCULARDA TAVSİYE EDİLİR
Pembe Pudralı Boncuk Nerde Kullanılır?
İnce tüylerde tavsiye edilir. Yüz, koltukaltı, bikini bölgesinde uygundur. İçerdiği pudra sa- yesinde çekim gücü daha azdır. Tüm vücut için ince tüylerde uygundur. Kalın ve kısa tüylerde tavsiye edilmez.
Gold Altın Rengi ve Silver Gümüş Rengi Boncuk Ağda Nerde Kullanılır?
Smoothly markasının geliştirmiş olduğu özel bir formüldür. İçerdiği yoğun penta sayesinde tüm cilt tipleri ve tüm bölgelere yüz koltu alti bikini içinde rahatlıkla kullanılabilir tüm cilt tiplerine uygundur.
Eğer jiletle aldıysan ve siyah&kalın çıkyorsa sarı öneririm. Özel bölgeye pembe derim fakat eğer oraya da jilet uyguladiysan sarı da olabilir. Pembe pudralı; koltuk altı, bikini bölgesi ve yüz bölgesi. Siyah da peeling özelliği olduğu için o da harika derim. Yabancı bir YouTuber bikini bölgesini siyahla alıyordu çünkü hem sağlıklı ve kullanışlı olduğu için. Cidden karmaşık yazdım. Kısacası : siyah, pembe, sarı harika derim sana.
Pembe iyidir pembe :D
Agda yapin oh be kilsiz kollar kilsiz bacaklar oh
Kağıtlı daha iyi her zaman
En iyisi limonla yap doğal olur
Sarı al
Pembe
Pembe al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?