Kuafore gittigim zaman ombre istemistim ama onun yaptigi sey sacimi sanki sari boyanin icine sokmus cikartmis gibi oldu. Yaklasik 5 aydir bu saci kullaniyorum ve cok sıkıldım ne gibi oneriniz olabilir

5ay iyi dayanmışsın valla güzelim saçını mahvetmiş bu ne ya? Birde kalkıp bununla ovunmuştur gerçekten kusura bakma ama çok kotu olmuş ombre yapmaya çalışmış ama ombreden başka her şeye benziyor saçlarının boyundan bence biraz kestir çok kısaltmadan çünkü boyun fazla uzun değil gibi iyice arkadan bankınca basık göstermesin maalesef resim koyamıyorum ama bakır kızıl ya da çikolata kahve hoş olur
İstanbul'da yaşıyorsan ve biraz para harcayabilirsen kesinlikle Turgay Tepe nin kuaförü ne git sacların berbat gözüküyor o. turuncular o keskin geçiş gerçekten çok kotu ben bile daha iyisini yapardim. İnstagramdan Turgay Tepe ye bak yaptığı saçlara bayilicaksin.
Guzel öneri cok tesekkurler
Bence once duz bir renge boyatmalisn kumral tonlari olabilir bir kac sy beklemelisn sacin toplssn kendini yeni islem gormus yipranir yoksa ve bu sac iyi olmamis daha dogal olmali bu kadar sk degil gölge tarzinda olmali ve katli bir kesim dalgali fon kullanabilirsn ya da düz boya katli bir kesim yap yika jolele sacin biraz dinlensn
Uzun ve düz bir saçın var bu saça en iyi bu şekilde gider fakat balyajlarını biraz daha dağınık yapmalısın. Uçlara doğru değilde ara ara sarımtırak renklar oldukça hoş duracaktır. Bunun yanında kızılı da dene derim
Cevap
2Cevap
sacinin renkleri hic guzel degil.
Biraz kestirip duz kivircik yapip neon turkuaz yapsan guzel olur.
Yüzün güzel kısa saç yapabilirsin yakışır
Geçişler çok fena olmuş tek renk yaptir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar