Meltem Sarkışlalı'ya gerek medyada gerek internet ortamında paylaştığı aldatmaca olan videolardan güvendiğim için çok pişmanım kendisi sözde firma sahibi ama nedense hiç bir zaman ulaşılamayan müşterilerle görüşmeye vakti olmayan sanal ortamda olup reel'de olmayan bir insan kendisi ultra ice liponun liposaction'la aynı etki gösteren bir yöntem ve 14 cm incelme vadeden bir uygulama olduğunu vaad edip faiş fiyatlarla insanları kandırıyor kaybettiğim 3500 tl yemi yanayım bu çağda kandırıldığıma mı? Özellikle Bağdat caddesindeki şubesindeki Simge hanım'ın müşteriyle konuşma uslubü ters giden bir durumda çok kırıcı ve kaba kendilerine 3 defa dosthane bir şekilde yaklaşmama rağmen sorunu çözüm yoluna götürmediler aradan iyi niyetimden dolayı saf yerine koyuldum uygulamaya 11/04/2015 tarihinde gittim ve bana 1.5 ay içerisinde makinanın gerçek etkisini göstereceğini söylediler. şikayet sitesindeki benim gibi diğer madurlar'dan bahsedince bana çok ucuz akla gelebilecek ilk bahaneyle onlarla diğer firmaların uğraştığını davalık olduklarını ileri sürdüler bu çok gülünç kimsenin işi gücü yok sizinlemi uğraşacak onu bırakın diğer şikayetçiler rakip firmaysa neden ekte kendine yapılan uygulamanın resmini paylaşsın bunun kanıtı olarak bende kendime yapılan uygulamanın resmini paylaşacağım sonuç berbat 1cm dahi incelme olmadı ve kilo kaybıda yaşamadım ellerindki mezura ile cm'ler havada uçuşuyor bana sürekli diyet yaptırarak ve su içirterek zayıflatmaya çalışıyorlar ben kilolu değilim sadece bölgesel yağlarım var formumu koruyabilecek bilgili ve sporcu bir şahısım Ben bu makinaya neden bu kadar para verdim
Sayın Meltem hanım bu paralar sizin gibi kolay kazanılmıyor ben yandım başkaları yanmasın
Sayın Meltem hanım bu paralar sizin gibi kolay kazanılmıyor ben yandım başkaları yanmasın
Güncellemeler
+1 yıl
Simge hanımla
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar