Erkek dediğin kıllı olur gibi safsataları tekrarlamayın. Kıza benzemek için tüylerini alan erkelersen bahsetmiyorum. Sadece daha temiz olmak ve görünmek için erkeğin kıllarını alması ülkemizde neden yadırganıyor? Yurtdışında hiç bu tarz şekilcilik yokken, kimse kimseyle ilgilenmeyip kendi kendine takılırken, ülkemizde acayip birşeymiş gibi bakılıyor.
Bir de şu var tabi her ne kadar erkek vücut kıllarını almış olsa bile asla bir kız vücuduna benzemez. az da olsa kaslar bacak ve kol şekillerinden çok farklı zaten. Ülkemizde sadece spor yapan ve vücut geliştiren erkeğin kıllarını alması normalmiş gibi bir algı yaygın.
Sizin görüşleriniz neler. Sonra herkes özgrülükten bahsediyor. Ama bakıp jötülüyorlar. Nasıl olacak öyle özgürlük.
Erkeğin kıllı olması kılsız olması mı daha iyi olur? Fotoğraflı?
bak nerdeyse yorumların yarısını okudumç arkadaşım sen erkekliğini sadece niye penise bağlıyorsun... erkeklik malum organa bağlı değildir. penisi olup ama erkek olmayanlarda var. orman adamı gibisindir. gögüsler alınabilir belki ama ağda yapan hemde hem koluna hem bacaklarına.. yok abi kabul etmiyorum ben... kısaltılabilir ama erkekte ağdaya karşıyım..
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
bir erkeğin kılını kızlara benzemek için alması başka şey, kendi temizliği için alması başka şey. zaten kılını kıza benzemek için alan erkekler zaten hareketlerin tavırların belli olur. temizlik için alanlar da aynı gözle görülüp yaftalanıyor maalesef. kıl insanda çıkar.
Kadına benzer aynı erkek dedigin kıllı olmalı diyenlerin vücudu bidon gibi olduğundan birde kılları aldiklarinda yolunmus kaza döneceklerinden kusurlarını kılla örtmeye çalışır. Vücut yapan kaslı kendine bakan bir erkegin vucudu herzaman daha çekicidir. O yüzden kıllı out 😉
Çok abartılı olmadığı müddetçe alınmamalı, bence kızlardan bir farkımız olsun. Tabi rahat etmek amacıyla bazen göğüs bölgesini alıyorum ama bacak ve kol kıllarını asla almam :)
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
kızlrdan farkımız malum organ. o yeterli. kıl ne alaka.
Yani estetik olarak kılsız ama genetik olarak pek mümkün değil. O yüzden bence kasmamak lazim
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
iyi de kılsız erkek olmazmış falan diye takılmalar. sanki organı kesmiş gibi değerlendirmeler de doğru değil ki. alt tarafı kıl. çıkarsa yine alınır. erkeğin kıllı olması genitik dediğin gibi. kız gibi olur falan yorumları çok saçma değil mi?
Ee sen kıl sevmiyor isen bu yorumlara lulak asma. Toplum dalga geçmeye, kulp takmaya yer arıyor. Bu algıda da gay arkadaşların bu temizlik aşkı etkili tabi ki. Yani insanlara da hak veriyorum bir yerde. Herkes geniş pencereden bakamıyor maalesef
haklısın. kılını kıza benzemek için alan erkekler zaten hareketlerin tavırların belli olur. temizlik için alanlar da aynı gözle görülüp yaftalanıyor maalesef.
Kilsiz erkek mii olur yaaa. Az killi olcak öyle recep İvedik gibi olmasın da. d
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
karşı cins az kıllı veya kılsız isteyebilir. buna birşey demiyorum. kılını aldığında erkekliğinden birşey kaybetmez bunu anlayın yeter. insanları yaftalamayın.
kıza benzemek isteyen yok zaten. sorumda onlardan bahsetmediğimi belirtmiştim. kızlar pembe giyer diye erkeğin pembe renk tşirt giymemesi gibi bir şey senin anlattığın. kıza özenti falan yok benim anlattığımda tamamen temizlik odaklı.
anladım ben seni. neden yadırgandığını sordun ben de fikrimi söyledim. bu benim yadırgadığım anlamına gelmez. ben ağda yaptıran erkeklerden rahatsız olup olmadığımı söylemedim şuana kadar:)
tama m be sana öyle demek istemedim. şu olay kızlara özgü, erkekler yapmasın diye herşeyi söyleyemeyiz. insanda kıl olur zaten kızlarda da var kıl tüy. kılın erkete biraz daha yoğun çıkıyor diye kılları sadece erkeklerle özdeşleştirmek yanlış. çünkü kıl kızlarda da çıkıyor. insanda cins farkı olmaksızın var zaten.
alabilir tabii ki. ama hala erkekliği kıla tüye bağlayanlar var. sanki kızları erkeğin kılı hamile bırakıyor. kılı alınca erkekliğin gittiğini zannediyorlar.
bir kız da öyle erkek isteyebilir. ayrıca evli bir erkek eşi istediği için de tüm kıllarını alabilir. bu da normal. iki kişi anlaşınca da üçüncü kişilere ne yemek düşer bilir herkes. şidi kıllarını alan bu evli adam top mu oldu gay mi oldu. tabii ki hayır.
bir kız da öyle erkek isteyebilir. ayrıca evli bir erkek eşi istediği için de tüm kıllarını alabilir. bu da normal. iki kişi anlaşınca da üçüncü kişilere ne yemek düşer bilir herkes. şidi kıllarını alan bu evli adam top mu oldu gay mi oldu. tabii ki hayır.
insanda kıl olur. erkek kılını alsa bile asla bir kız vücuduna benzemez. şekil farklı, kas oranı farklı. sen onu kılını alıp kız gibi konuşup davranan erkeklere söyle.
En İyi Cevaplar