Dil piercinginin ne anlamı var sizin için? Böyle müstehcen bir anlamı da varmış... Ben kimseyi takmadım yaptırdım dil piercingi dünden beri ayna karşısındayım. Mutluyuz :)dil piercingi ne anlama gelir?
Erkekler, sizin için dil piercingi ne anlama geliyor?
müstehcen anlamı: oral seks'te erkeğe daha fazla haz veriyor ancak ben çekici bulmuyorum. öpüşürken falan ağzımda hissetmek hoş olmuyor. görünüş olarak da kaş piercing'i ve göbek piercing'ini çekici buluyorum sadece.
Piercing cinsel yakinlasmada normal halinda daha fazla zevk vermesi. Yani dilindeyse artik anlamis olmani umuyorum. Diger yönden dildeki piercing bir sey ifade edecegini düşünmüyorum erkekler icin.
Benim için anlamı böyle basķıcı bir toplumda ön yargilara ragmen yaptirmissa piercingi özgürlukcu, diger insanlarin dediklerini kafaya takmayan , cesur biri gelir aklıma ki bu güzel birsey :)
Soru uzun zaman önce sorulmuş ama piercing denen o zımbırtı ne oral seks için ne estetik güzellik veya çekicilik için kullanılır kökü itibariyle antik çağlarda dile takılması şamanların tanrılarla iletişim kurmayı kolaylaştırması veya konuşmayı kolaylaştırdığına inandıkları bir şeydir günümüz de amacı veya ilk amacıyla alakası olmayan saçma sapan bir alet oldu bana kalırsa ne kadın ne erkek hem kendini cinsel obje sınıfına sokmamak için hem de sağlığına dikkat etmesi acısından uzak durmalıdır tabi ki bu benim kendi görüşümdür.
En İyi Cevaplar