Her mevsim kullanılabileceğim hafif kokulu bir deodorant öneriniz var mı? Siz deodorant kullanıyor musunuz?
Her mevsim kullanılabilecek hafif kokulu bir deodorant öneriniz var mı?

Her mevsim kullanılabileceğim hafif kokulu bir deodorant öneriniz var mı? Siz deodorant kullanıyor musunuz?
Selamlar🌸
Gün içerisinde kaça bölünmem gerektiğini hala hesaplayabilmiş değilim, düşünün öyle bir yoğunluk içerisindeyim. Bir yandan işe bir yandan kursa bir yandan da kendime vakit ayırmaya çalışırken siz de tahmin edersiniz ki en büyük sorunum tabii ki terleme problemi. Bu yüzden deodorant kullanmadığım bir dünyayı hayal bile edemiyorum. 😂
Bu arada tabii ki tercih edeceğim deodorantın hem gün boyu koruyucu hem de her an mis gibi kokmamı sağlayabilecek bir ürün olması gerekiyor. Neyse ki son dönemlerde beni bu yoğun tempo arasında terleme problemiyle karşı karşıya kalmaktan kurtaran harika bir deodorant keşfettim ve tabii ki hemen sizinle paylaşmaya geldim. 🤩
Dove Original hem 48 saate kadar kalıcı hem de inanılmaz hafif ve güzel bir kokuya sahip. 💙 Kullanmaya başladığım günden beri “Acaba ter kokuyor muyum?” sorusu benim için tamamen rafa kalkmış durumda. İnsanın her an güzel koktuğundan emin olarak dolaşması ne kadar güzel bir hismiş meğerse. 😍
Kullanacağım ürünün yüzüm ya da vücudum için olması hiç fark etmiyor benim için çünkü oldukça hassas bir cilde sahibim. Asla tahmin edemeyeceğim ürünlerin bile cildime iyi gelmediğini fark ettiğimden beri de ürün tercihinde ekstra dikkatli davranmaya özen gösteriyorum. Ve tabii ki kullanacağım deodorantın da cildimi tahriş etmemesi benim için en önemli kriter.
Dove Original ise bu konuda uzun zamandır içimi en çok rahatlatan ürün. Hem kalıcı hem de güzel kokusuyla beni inanılmaz iyi hissetirirken aynı zamanda da cildimin onunla her an tahrişe karşı koruma altında olduğunu biliyorum. 💙
Dove Original benim için “Bir deodoranttan en fazla ne beklersin?” sorusunun adeta vücut bulmuş hali: Hem kalıcı hem koruyucu hem de nemlendirici! 😍 Gerçekten bir deodoranttan başka ne bekleyebilirim ki? ¼ nemlendirici özelliğiyle zaten koruduğu koltuk altımı bir de yumuşacık yapıyor, gel de aşık olma şimdi. 😂
Dove Original’i deneyen kadınların %90’ı bu ürünü tavsiye ediyor. Ee bu kadar güzel özelliğinden sonra önermemek büyük bir hata olurdu bence de. 🤩 Eğer siz de hem koruyucu bir yapıya sahip hem de her mevsim gözünüz kapalı kullanabileceğiniz bir deodorant arıyorsanız Dove Original’dan daha doğru bir seçenek gelmiyor aklıma. Deneyin ve farkı hissedin! 💙
Görüş
5Görüş
bana kendi deodorantımdan başkasınınki berbat geliyo ağır geliyor anında başıma ağrı giriyo
sadece ama sadece bunu kullanabiliyorum artık alışkanlıktan mı bilmiyorum ama hafif geliyo kokusu. ve ferahlatıcı. aynı markanın başka renginden falan olsun yine başıma ağrı girer ille de bu sadece bu (yeşil)
www.hepsiburada.com/.../productDetails.aspx bu güzel kız arkadaşım kullanıyor
Aaaaa ben yeni aldim denemeden almisdim ama eve gelinc3 bayildim cok hafif ttam yazlik. Emoitoin mor cicekler var ustunde kesin dene
Parfümden pek anlamıyorum.
Ama gül kokusu bulabilirsen çok hoş, boyunda koklamak güzel oluyor :) **
Kullanıp çok sevdiğim bir deodorant isterseniz bir bakın
Rexona Aloe Vera Bamboo Aerosol
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😊👍
johnsons baby kolonyası
Kullandığım ve çok sevdiğim deodorant
Deodorant kullanmıyorum.
kullanmıyorum = )
hacı yağı al sür
hacı yağı
En İyi Görüşler