Yüzüm çok büyük elmacık kemiklerim belirgin ve yanaklarım çok şişman hangi saç kesim modelini önerirsiniz?

saçlarım şuan omuzlarımda ve dümdüz saçlarım var yüzüm çok büyük ve şişman rihanna gibi kahkül önden uzun arkadan kısa model kestirmek istiyorum ama kendim sıkıntıya gelemeyen bir insanım daha önce hiç kahkül kestirmedim acaba kahkül beni sıkıntıya sokar mı? ikidebir saç gözümün önüne gelerek?kahkülün bakımı zor mu? arkadaşlar bana uygun yüzümün büyüklüğünü ve şişmanlığını kapatacak bir kesim modeli önerir misiniz? hangi tip saç kesim modelleri bana yakışır?çok uzun saç istemiyorum zira çok yağlanıyor ve de bakımı da zor.saçlarım kötü kesilince psikolojim bozuluyor!bu benim için çok önemli bişey ! link yollayarak bana kesim modelleri önerir misiniz? teşekkürler herkese..
Güncellemeler
+1 yıl
benim saçlarım çok ince telli ve düz olduğu için paçoz gibi duruyor saçlarım kuaför sürekli kısaltmam gerektiğini söylemişti ve de yağlı bakımı zor peki kız arkadaşalrdan niye öneri gelmiyor ? erkekler ne anlıcak bu işte ya?
Yüzüm çok büyük elmacık kemiklerim belirgin ve yanaklarım çok şişman hangi saç kesim modelini önerirsiniz?