Gercekten boyle salaklik yapmicam birdaha.
Allahıma şükürler olsun saglikliyim.
Allahım beni affet 😟😟
Da ne kadar degisken bir ruh halim var bunun icin care bulmam lazim benim dgsgsgg
mavi gözlüyüm fakat bu bir şeyi değiştirmez ilk önce bakış açını değiştir insanların düşünceleri değil kendi düşüncelerini ön planda tut seninle alay edenleri gül geç ve hayatta cesur ol ezilen olma.. göz o kadar abartılacak bir şey değil takıntı yapmışsın ve seni sevecek olan erkek seni herşeyinle kabul etmeli yoksa 1 saniye bile durma benden bu kadar :)
Çok sağol :) ama işte demissin ya seni her seyinle kabul etmeli diye iste kabul etmeli gormezden gelmeli hani sanki bir kusurmus gibi 😕 navi gozluyum demissin halihazırda sorayim mavi gozlu biri kahverengi gozlu biriyle çıkar mı?
guzel olmayan goz yok. ayrica benim favorim yesille kahverengi. hemde en koyusundan. mavi ve ela itici geliyor. oyoe bisey yok yani bosuna takinti yapiyorsun. benimde goz rengim koyu kahverengi ve cok memnunum bu durumdan. derlerki organlarinda duygulari vardir. sen gozlerini begenmezsen kuserler sana. gercekten cirkinlesirler
bak o da doğru aslinda küsmesinler bana 😦😓
😀 asdfgh aynen
Olabilir tabiki. Ama renkli bir başka tabi.
Göz önemli ama güzellik göz renginden ibaret değil.
Saçma düşünüyosun takıntı yapma.
Obsesyonun var ciddi derecede. bence psikiyatriste gitmen gerekir
Cevap
14Cevap
Bazı kahverengi gözlü kızlar renkli gözlülerden daha güzel olabiliyor. Bazılarının gözleri parlıyor resmen yani kafana takma güzelsin :)
Benim gözlerim 13 yaşımdan önce kahverengiydi sonra bir hastalık gibi birşey geçirdim ve gözlerim çok güzel bir mavi oldu. Benim kahverengi olduğum zamanlar mavi göz takıntım vardı senin gibiydim. sonradan iyiki mavi gözlü olmuşum. ve şu aralar birşey farkettim mavi göz o kadarda önemli değil eğer güzel bir kızsan göz rengin önemli değil
Kahverengi gozluyum bircok renkli gozlu kadindan da daha guzelim :D
Zatn kahverengi gozlu kizin guzel olmama gibi bir durumu yok. 1-0 onde baslamis bidefa.
Guzellik yakisiklilik sende bende degil karsimizda ki bizi nasil goruyor o onemli bos seylere takilma
İşsizmisin sen sevdiğim kız kahverengi gözlü mesela
Ama renkli gözler dikkat çeker doğru ama kahverengi iri ve ve canlı ise renkli gözü geçer seninki öylemi
oluyor neden olmasın ne saçma sorular bunlar sabır sabır
kahverengi gözlü kızlar sempatik gelmiyorlar bana :S
Sağol ya. s
Yani diyorsun ki gerçekçi konusalim goz cok onemli kahverengi gozluler asla guzel olamazsiniz sizi kandirmaya gerek yok ölün. Peki.. :/
Bence gözünün kahverengi olması güzel olmaman için hiç mantıklı bir sebeb değil.
salak salak konuşma be. beyler biri şu kıza değer versın diğerleri gibi olur zaten. o zaman düzelir
Gozlerim kahverengi ve herkes hasta bence takilma
Bkz. Fahriye Evcen
Türkân Şoray
şilan makal :)
Monica Belluci 😻
Olabilir ve olan'da var zaten güzel.
Şaka mısın?
Soruya bak :(
olabılır
Hemde Nasıl :D
evet güzeldir
Olabilir.