Kahverengi Gözlü Kız Güzel Olabilir Mi?

Arkadaşlar belki saçma gelecek ama benim takıntım var. Etrafımdaki insanlar beni güzel buluyorlar ama ben kahverengi gozlerime cok takintiliyim ve sirf bu yuzden kimsenin beni begenmeyecegini dusunuyorum. Geceleri bazen agliyorum sirf bu yuzden. Kahverengi gozlu biri cok guzelse bile sirf gozleri yuzunden begenilmemeye ve aşağılanmaya mahkum mudur? Kahverengi gozlu biri de begenilebilir mi? Sizce bu kadar onemli mi? Insanlari artik sadece goz olarak gormeye basladım. Uyandigimdan yatana kadar sadece goz dusunuyorum. Kahverengi gozlu bir bebek gordugumde bile Maşallah diyecegime "Allah yardim etsin" diyorum içimden. Lens de yapmacık ve cok ozentice. Sizce kahverengi gozlu biri de mavi gozlu biri kadar guzel olabilir mi yoksa bir kizda sadece goz mu onemli renkli goz cok mu onemli ya KENDIMI HEP EKSIK HISSEDIYORUM. Aslinda bu guzel olmamdan kaynaklaniyor simdi uzunum ve zayıfım fizigim çok iyi saclarim belime kadar guzel yuzum falanda ama gozlerim KAHVERENGI Ve sirf bu yuzden hic tam anlamiyla iyi olamayacagim ve hep eksik kalacagim gibi hissediyorumm. Sonra diyorum gerizekali Allah'ina şükret sana goren bir cift goz vermis diyoeum ama yinede devam ediyor bu takinti nasil kurtulabilirim lutfen yardim edin 😭 Hayır birde ben kahverengi gözlü birine falan aşık olmuş burisiyim bana kalsa tamam sorun değil ama etrafimdaki kız arkadaslarim nispet yapar gibi Allah'ın her saniyesi mavi gozlü kızları gosterip "asla boyle olamayacagiz" tarzi seyler soyleyip duruyorlar. eger renkli gozlu olsaydim bunu yapamayacaklardi of. Sinirimi bozanda bu hep arkadaslarim beni boyle yaptı ben ozguvenli bir kizdim :( Yardim lutfennn..
Güncellemeler
+1 yıl
Ya Allahım ne kadar gerizekalıyım ya Allah beni sağlıklı yaratmış ve bana goren gozler vermis ben burada sacmalamisim. Soruyu yazarken ruh halim baya kotuymus. Töbe birdaha yazmam boyle bur şeyde.
Gercekten boyle salaklik yapmicam birdaha.
Allahıma şükürler olsun saglikliyim.
Allahım beni affet 😟😟
Da ne kadar degisken bir ruh halim var bunun icin care bulmam lazim benim dgsgsgg
Kahverengi Gözlü Kız Güzel Olabilir Mi?