Moda & Stil Bence yeşilçamın en güzel kadını? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hale soygazi valla her gördüğümde aşık oluyorum kadına bnce en güzeli :Dtürkan şorayda güzel evet ama bu kadını görünce gerçekten kalbim değişik atıyor :Dsizce en güzeli kim :D Bence yeşilçamın en güzel kadını? Cevapla En Güzel Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nehir61__ Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Siz Hülya Avşar'ın gençliğini unuttunuz heralde. Kadını pek sevmem ama görünenide inkar edemem hiç biri onun kadar güzel değil. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok ya bnce normal güzelliği hani abartılacak şekilde değil ama kadın yıllardır genç kalmayı başardı o yüzden hakkını vermek gerek :D Yorumla Nehir61__ +1 yıl Normal mi😱 Abartıldığından değilki Hülya Avşar'n gençliği güzelliğinde kimse yok. Şimdi yaşlandı çok olmasa bile kötü oldu biraz.Ben sevmem onu pek. Buna rağmen diyorum yani. Yorumla
Melikşah_ Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Gülşen Bubikoğlu ve Harika Değirmenci3.bp.blogspot.com/.../h.d.-1.jpgmedia.sinematurk.com/.../poster-059.jpg 0 0 Yorumla
meva12 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl gülşen bubik oğlu onlardan sonra gelen jeberasyonda hülya avşar 0 0 Yorumla
dişi_yakarışı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl tartışmasız gulsen bubikoğlu diyorum ben :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bnce bu kadın güzel değil bana kalırsa oynadığı filmlerde rolleri size çekici geliyor o yüzden beğeniyorsunuz :D Yorumla dişi_yakarışı +1 yıl rollere bakacak olsaydım türkan şoray derdim. Yorumla
varyans Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 732 cevap paylaştı. Filiz akin 0 0 Yorumla
KolalıCelibonnn Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. filiz akın 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar