sadece kızlar cevaplasın... hemcinslerimizde gördüğünüz giyim hataları nelerdir? mesela; kısa boyluların dizüstü çizme giymesi gibi :))
Cevabın nedir?
+1 yılşişmanalrın tayt mı artık ne diyorsunuz o daracık giysiye onu giymesi çok mide bulandırıcı ve çok zayıfların giymesi normal bir kızda harika duruyor at gibi hatta diyorum bazen şuna bak at gibi falan :D ve sıkı bir südyen göüsler üsten fışkırıyor üzerinede bady ve göbeklerde ortada eğer şişmansan dar giyinmiceksin senin bütün iğrenç yağ kütlelerini görmek zorunda değilim görüntü kirliliği yapma=))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim en çok gördüğüm şu : Bazı kızlar illa ki dar paça dar kot giyip seksi olma çabasına giriyor ama o çırpı bacaklarına çok bol duruyor pantolon. bunun yerine şöyle ispanyol paça kot pantolonları yakıştırıyorum şahsen ben kızlara, tabi benim görüşüm bunu saygılar :)
00 Yorumla
link
en sevmediğim bu .bide düşük bel kot giyenlerde de çıkıyor ya böyle ona da sinir oluyorum41 Yorumla
+1 yıl99 Yorumla- +1 yıl
böghh:(
- +1 yıl
lanet gelsin ergenlere.
- +1 yıl
Ayşe yıkmış ortalığı :D
- +1 yıl
ona bakamıyorum bile:(
- +1 yıl
Maviliyi erkek sandım haline gülemedim bile :S
- +1 yıl
bende öyle sanmıştım=/
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
38Cevap
+1 yılYa bilmiyorum da mesela kız simsiyah giyinmiş, çantası bile siyah, altına da lacivert bir ayakkabı giyinmiş oluyor ya benim göz zevkimin içine ediyor, moda mıdır nedir bi kaç kişide gördüm, dedim tuhaflık bende mi bunlarda mı... Bir de düşük bel giyenler yok mu? İnsan çirkinleşmek için neden bu kadar zahmete giriyor, vücutları yamuk yumuk oluyor kadın mıdır erkek midir belli olmuyor, yuvarlak hatlar kayboluyor, hele ki kilolu olanların düşük bel giymesi beni deli ediyor, birincisi, onda nasıl rahat ediyorlar ikincisi görüntü kirliliğinin farkında değiller mi?
Vücutlarının ölçülerine bakmadan iddalı giyinen, yakışmadığı halde sırf moda diye giyinen tiplemeler hoşuma gitmiyor, bu sene moda değilse beş sene sonra yine moda olur, moda dediğin şey devamlı tekrarlanan şeylerdir, bu kadar itibar etmeye gerek yok yani arkadaşlarım :;)21 Yorumla- +1 yıl
evet:D
+1 yıltayt-babet ya da tayt-topuklu kombinasyonunu hiç sevmem ben, bir de taytı sanki pantolonmuş gibi kısacık tişörtlerle giyenleri.Üzerindeki uzun olacak arkadaş önden ne kadar iğrenç görünüyor o.Şişman olayına girmiyorum bile.Çizme konusunda haklısın ben bir de ugglarda ve lastik çizmelerden nefret ederim.Ugg kadar kaba bişey olamaz, kızsın sen.Ve lastik çizmeler öyle özenti ki...Bi moda çıktı diye herkes ondan alıyor işçinin ayağında görseler ıyy yaparlardı bikaç sen evvel.Leopar desenini de hiç sevmem onu bir de bir sürü takı makyaj la birleştiriyorlar akla zarar.Dar giyenler de zayıf bile olsalar taşan bir yerleri varsa giymesinler mesela.Zayıf olup göbeği olanlar oluyor rezalet görünüyor.Göğüsleri sarkanlar taşanlar ya da çok küçük olanlar da önü açık dekolteli şeyler giymemeli hoş değil. çok uzun olmuş daha da gider bu :D
15 Yorumla- +1 yıl
ne taşı attım ki ben şimdi seni görmedim nasıl taş atabilirim :D
- +1 yıl
- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılacık burun topuklu altına külotlu çorap giymeleri çok uzun boylu bayanları altına çok yüksek topuklu giymesi minyon tipli kişilerin diz üstü çizme giymesi klacalrı cok olmayan kızların altına tayt giymesi önüne gelenin gelmeyenini mini etek giymesi üzerine olmadıgı halde isaten pantolon ve gömlek giyilmeye klakması memeleri cok büyük olanların dar kıyafetler giymesi daha saysam roman olur bence
50 Yorumla Beyaz çorap veya açık renk çorap.
Aklıma geldikçe hala gülüyorum Ünide bir arkadaşım vardı siyah kumaşın altına beyaz çorap giyerdi beyaz çorabın krolukda en uç nokta olduğunu anlattım zorla bunu beyaz çorap giymekten vazgeçirdim o da gitti gri çorap giymeye basladı :))))22 Yorumla
+1 yılaşırı şimanların tayt giymesi,göğüsü iri olanların gögüs dekolteli kıyafet giymesi,seksi olmaya calışmakiçin popo çatılını açıkta bırakcak pantolan giyen tipler çok itici sadece bayanlar için değil erkekler içindebunlar bööö denilenler,sıradanlara gelelim geniş yüzlü ve boynu kısa olanların bogazlı kazak giymeleri yada fular takmaları,boyuna kilosuna bakmadan şu uzun etek modasına katılma olayı çuval gibi duruyo bide babet derimont giymesin kimse ya her tarafta bu giyim tarzı
01 Yorumlahemcis demişsin ama içimi dökmeden duramıycam :)
babet sadece çıtı pıtı kızlara yakışıyor.
ugg kimseye yakışmıyor.
tayt sadece formda kızlara yakışıyor.
dizüstü çizme aynen dediğin gibi uzun boylulara yakışıyor :)
aslında sorun moda diye giydiğiniz ama kendi fiziğinize uygun olmayan kıyafetler genelde.20 Yorumladaha kötüsünü söyleyyeim kısacık boylarına rağmen boyundan büyük çanta taşıması
günlük giyimde çok taşlı tuşlu bluzlar hırkalar
bacağı kalın kadının ugg giymeye ısrar etmesi
o çakma çantaları ısrarla takmak istemeleri22 YorumlaBenim en cok gordugum hata uzerine olmayan bir body giyip dolasanlar . sonra orasını burasını cekip body nin yok gobegi gozukmesın assagı cek baktı degaje acıldı yukarı cek aa gobek yine cıkmıs assagı yukarı bole sırayla giden hareketler zinciri madem ustune oolmuyor giyme arkadasım kendini guzel gosterecen diye rezil olmanın anlamı nedirki?
00 Yorumla
+1 yılbazı kızlar var onları amerikan askerlerine benzetiyorum , çünkü üstünde ne var çözemiyosunuz , bi yana nakıyon şal atmıi ora bakıyon 2-3 tane kolye var ,elin de çantavar valiz gibi , öbür köşeye bakıyon güllü çiçekli giysiler , elin de telefon cüzdan gözlük öylei şmi olur yaa :D
40 Yorumla150 boyundaki kızın kasığına kadar bot giyip kotunu içine sokması. kız bottan ibaret gibi bir görünüm alıyorum olmuyor ya. giy işte efendi efendi spor ayakkabını sana yakışanı o :D sana derken seni kastetmedim 56 cım sen uzun bir ablaya benziyorsun hasjhasjd.
10 Yorumlaya arkdas ne gıyersen gıy hıc bır sey dıyemem saygı duraırmda beyaz etek veya pantoln gıyıp ıcıne renklı bır seyler gıymeyın hdı onda anladım gıyorsunuz cok guzel gornuyor kabul edıyourm tum erkeler sıze bakıyor hos kız oluyorsunuzda barı ramazanda ypmayın :))
00 Yorumla
+1 yıl23 Yorumla- +1 yıl
carsaf türban.
Vücudunuza göre giyinin. Vücudunuzu bilin öyle giyinin. Vücudunu bilen nasıl giyineceğini iyi biliyodur ve hata yapmaz :) tek sıkıntı burda.
20 Yorumlaeveeettt bencede kısa boylu kızların uzun çizme giymesi mini etek giymesi , bacakları kalın olan kızların da mini etek ve tayt giymesi çok kısa elbise giymesi vs vs :)
00 YorumlaSimsiyah ve hos giyinip altina degisik renklerde ayakkabilar giyiyorlar birde mini giyip cekistiriyorlar ya ifrit oluyorum. Tasiyamadigi seyleri giymesinler yaa
10 Yorumlarenk uyumu olmayabiliyor ya da çok desenli allı güllü giyinenler oluyor.
kiloluların da bol şeyler giyip kusurlarını örtmeleri gerekirken dar giyiyorlar kötü görüntü çıkıyor.30 YorumlaTaytı düşük bel giyen kızlar leş ya berbat yada içine ince dar iç çamaşırı giymiyorlar o zmnda berbat oluyo tayt giyiyosan tangayada katlanıcaksın bu kadar basit
10 Yorumlakadın dediğin siyah kırmızı yada zümrüt yeşili giyer bence o ne rengarenk modaymış dişi olamk lazım :D
02 Yorumla- +1 yıl
neden ama sonra bizi baştan çıkartıyorsunuz gördüğümüz zaman işte o an çıldırıyorum :D
ne suçumuz günahımız var evkmi alıyorsunuz bir erkeğin kalçalarınıza göüslerinize bakmasından..
Kızların en büyük hatası kendi aralarında sidik yarışına girmesi .
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şu itfaiyeci çizmelerinden giymeleri. Moda diye bazıları ne bulsa geçiriyor üstüne. Hata demek doğru mu bilmiyorum tabi zevk meselesi en nihayetinde
10 Yorumla
+1 yılBir insan kısa pişman uzun vs. Diye beğendiği şeyleri giymesin mi?Bence isteyen herkes istediği gibi giyinsin ha illa birşey olacaksa patik çorapla babet giyilmesin
00 Yorumla
+1 yılkoca memeli sarkık gögüslü kadınların dekolte giymeleri.. bide çatalları görünür ya ıyyyy
00 Yorumlaher elbıselerı yarım tek hata bu etek yarım corap yarım blus t shırt yarım hep bıyerler meydaanda
00 YorumlaDolgun kalcalari olmayan kizlarin legging giymeleri beni sinir eder :/ Tahta bildigin, senin legging neyine..
00 Yorumlamesela kendini sergileyip sonrada namuslu yada çok muhavazakar gibi konuşmlar yapmalarına hastayım
10 YorumlaGizli sorsun seçeneği gibi Kızlar sorsun diye bi seçenek varsa onu işaretle bi daha ki sorunda.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamam herkesin bi hatası vardır da şu çok moda oldu artık kısa boylular dizüstü çizme giymesin komık , şişmanlar tayt gıymesin iğrenç ya şöyle bişey var belki giymek istiyolar belki hoslarına gidiyo niye eleştiriyosunuz kı bunları
00 Yorumla
+1 yılBenim söyleyeceğim biraz farklı ama burda söylesemmi bilmiyorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
Bazılarının pantolonunun arkasından bişeyler belli oluyor bilmem anlatabildimmi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılüst bedeni kısa olanların eteği yukarı çıkartıp gömleğini onun içine sokması.üst bacağı kalın olanların dar pantolonlar giymesi hiç hoş değil.
00 Yorumlakadınların çoığu kot pantolon giymeyi beceremiyor ya da kendilerine yakıştıramıyor (dar la bol arası pantolonlardan bahsediyorum )
00 Yorumla
+1 yılönceden kızları hep tayt ve tunikle görürdüm.şimdi tuniksiz sadece taytla dar giyiniyolar belki sexi ama çok iticii
00 Yorumla
+1 yıl:) kilolu kızların tayt giymesi gibii kısa boyluların uzun hırka giymesi gibi ve kısa şortun altına topukla ayakkabıda tuhaf duruyo kışın tabi
00 Yorumla
+1 yılhaksızlık var abicim hem kızlar soruyor hem de kızlar cevaplıyor oldumu sımdı
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılherkese herşey yakışcak die birşey yok lütfen aynaya bakarak bi giyinin ( giyinmeyi bilmeyen kızlar için )
00 Yorumla hata değil abartı diyelim.. cok abartıyolar bu olayı bazı kızlar :D
00 Yorumla
+1 yılVucuduna uygun giyinmeyip birde düğün saçı,abartı makyaj yapanlar var.Kınıyorum.
00 Yorumlataytın ustune bısey gıymemesı ıgrenc :) kapatınca daha ıyı mesela uzun kazakla
20 Yorumlakisa boylu sismanlarin tayt giymesi gibi :Digrenc :-)) birde altina cizme topuklu oh my good :-)))
03 Yorumla- +1 yıl
oh my good? :D
- +1 yıl
god olcak good değil :D
bugun gordum gıdıp soyleyecektım nerdeysee yaa boy elbisesi askılı mini üstüne süveter altına converse bu kadar olmaz yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sen gibi zayıf tipli küçük göğüslü kızların üzerindeki gibi önden dekolteli bluz giymesi itici.
böyle tiplerin omuzları kapatması lazım önüde illa çatala kadar göstercem diye kemik show yapmaması lazım01 YorumlaDar pantolonları kednilerini zayıf göstermek için giymeleri sonuçta göze çarpmaları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbasen sorunları olanların basenden genişleyen yada basenden fırfırlı şeyler giymeleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ya benimde bingil bingil. :) yolda yürürken uçuyorlar sanki ama erkek arkadaşim seviyor işte. :)
00 Yorumlaüst medine alt paris türünde giyinenler out
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıltaşan göğüsler
tayt üstüne mini bluzlar00 Yorumla desenli taytlar çok iğrenç
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılşişmanların tayt giymesi giymeyin yahuuu :/
10 Yorumla Kızlar demişinn hepsii yazmışşş mübarek =)
01 Yorumla
+1 yılTayt giymeyen dişilere ölüm ...
13 Yorumla- +1 yıl
Sen yaşa ks hariç, dememi bekleme benden ...
+1 yılİç çamaşırlarını belli edecek şeyler giyinmeleri.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 349 cevap paylaştı. arada bi etek giyin elbise giyin yav :))
10 Yorumlakız yok pampa ben karışıyım mı konuya?
01 YorumlaBen ızleyıcı olarak burdayım.
00 Yorumla
+1 yılhem cinslerim demiş önüne gelen cevaplamış
10 Yorumlalütfen şeffaf elbise içine siyah sütyen giymeyin.
21 Yorumla
+1 yılforum istanbul mu orasi
02 Yorumla- +1 yıl
arkadaki evlerden tanidim:)
kilolu kızların tayt giymesi :/
00 YorumlaKilot ve südyen giymesinler!
00 Yorumlaizmirli kırmızı sana gitmiyor.
14 Yorumlaleopar desenli taytlar
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı