Gayet basit bir soru :)
Bakalım ne durumdayız?
Kaç tane kot pantolonunuz var ?
Bakalım ne durumdayız?
Kaç tane kot pantolonunuz var ?
Abi benim sadece 1 tane var.Ya ben çok sorunluyum ya da insanlar bi garip .1-3-5 anlarımda dünyanın pantolonunu napıyorsunuz çok merak ediyorum.Ben çok eski kafayım sanırım.Giydiğin düzgün olsun insan içine çıkabileyim yeter.Valla şunu diyim malınızın esiri olmayın derim ben mal sizin esiriniz olsun.Dış görünüş o kadar önemli değildir...Tabi hepsim benim görüşüm...
Bu arada sadece 1 tane pantolonum yok o kadarda demedik:)Genel de keten tercih ediyorum rahat ,püfür püfür...
Kırışma derdi olmasa daha güzel olacak :D bende keteni çok severim
Ütü kısmı dert zaten o kadar pantolonu ütüle ütüle bir yazın hiç çekilmiyor. Bu gidişle pres ütü alırım herhalde :D
3-4 tane var ama hep si s.k gibi pazar malı
allahım ya yoruma bak :D
Bir hayli fazla. Çünkü lise yıllarımdakini bile atamıyorum nedense. Hala hoşuma gider her ne kadar eski de olsa.
Bir "cin cin çıkacak cin çıkacak" operasyonuna girişmek gerek. Kot kumaşları zira sağlığa iyi gelmiyor diyor uzmanlar.
13 tane pantolonum var bir kaçı taşlarla süslenmiş bir kaçı streç bir kaçıda kotlanmış kotlar ve hepsinide severek giyiyorum giymeyeceğim bir şey için boşa ücret ödemem. :)
Cevap
17Cevap
Rotasyona bindirip sürekli giydiğim 6 tane pantolonum var. Giymediklerimi de sayarsam 40 tane falandır.
Özellikle mavi renkli bir Little Big marka bir pantolonum var, en çok onu seviyorum.
İyide ben sürekli zamanı dolanları atıyorum dolapta kaç tane var emin değilim ama şuan 6 tane güncel :/
pantolon ve ayakkabı hastalığım var bi 15 tne falan olması lazım yeni gelenler eskileri gider yenileri gelir ama 15 i falan geçmez aslında gereksiz ama görünce güzel birşey paramda varsa alıyorum napiim
nasıl bir soru bu böyle niye ögrenmek istiyorsun birde buna cevap verenleri merak ediyorum böyle bir soruya neden cevap verilir
1.Gülünecek bir durum yok
2..Her tür soru bakarım insanlar ne kadar saçma şeyler düşünüyormuş görürüm merak ederim neden böyle şeyler insanların aklına gelir
3.Okumaktan zarar gelmez yorulmam okurken
4.Fikir verdiğin için sağol
5. Mantığını sevdim ama ben almayım
6.Neden numaralandırıyor sen soru soruyorsun bende cevapları liste şeklinde yapıyorum
7.böyle sacma sapan bi soru için neden bu kadar mevzuyu uzattın anlamış değilim
1-Ben gülüyorum ne olacak şimdi ? keyfimin kahyasımısın ?
2-Saçmalıkları seven bir insan oldugunu kabul etmen güzel birşey aferin sana ama burada bi parantez açıyorum iyi oku fazla merak iyi değil. anladın sen.
3-oku oku aferin sanaa bak büyügünden verdim ha kıymetimi bil.
4-Rica ederim efenim ne demek insanları aydınlatmak vazifedir üstümüze.
5-Numara vermezsen sayıyı bilemezsinde ondan güzelim. Bak birşey daha ögrendin sayemde.
7-Napalım oldu bi kere unutursun büyüyünce dert etme
8-yerkalmadı
1.Keyfinin kahyası değilim ister gül ağla.Seni güldürdüysek ne mutlu bana bir insan oğlunu güldürdük daha kendi adıma ne isteyim
2.Yazmayı iyi bildiğini gördüm ama okuyamıyorsun yada okuduğunu anlamıyorsun saçmalıkları severim diye bir sey söylemedim insanların ne kadar saçma seylerle ilgileniyor onu görmek için okuyorum bende parantez acıyorum b.k ne kadar karıştırırsan o kadar kokar diye bir söz ver harbi doğru ben üzerine geldikçe sen daha saçmalıyorsun ve seviyeni düşünüyorsun
Napıyonuz siz ya :D
10 tene falan vardir ama hic giymem ,bend aha cok etek ve elbise hastasiyim.
benimde hiç yok:D bitane var ama çoooooook eski giymiyorum o nu:)
şu an heralde bir tane kalmış. alışveriş yapma vakti gelmiş, genelde 3 olur.
:)) suan aklımdan saydım 5 tane kot var 6 tane kanvas var 3 tane kumaş var :)))
Ögrenciyken çok vardı. Şimdi 2 tane olabılır.
Tam da hatırlamıyorum sayısını
7 tane..ama takık biriyim anca 3nü falan qiyiyorumdur..
1 tane var : ) Onuda 1 kez gıydım ılk aldıgım gun sanırım: )
genelde yılda 3 defa kot pantolon alırım eskitirim kot şort yaparım :D yeni pantolon alırım sonra
9-10 tane var. Fakat hep bir tanesini giyiyorum. Diğerleri süs :).
6 tane ama 4unu giyiyorum.
20-25 tane vardır saymadım ki hiç
5 tane varmış :D rahatladın mı :P
4 tane var yeter artar bile
12-13 civarı bişeydir sanırım:)
7 8 tane giydigim var
8 9 tane war ama 2 tanesini giyiyrm sadece
8-9 tane ama 4 yada besını anca gıyıyorumdur :)
2.
5 tane
9 tane de bende var
2 diyerleri kumaş ve keten
sadece 3
8 tane var şuan
6.
7-8 tane mevcut.
17
5-6 tane.
8 tane var.
5 :) var yeter mi :)