Kızlar İstanbul'da en iyi saç kesen, gayet iyi diyeceğiniz güvendiğiniz kuaförler var mı?

Kızlar İstanbul'da en iyi saç kesen, gayet iyi diyeceğiniz güvendiğiniz kuaförler var mı?

İstanbul deniz sen kepçe kuaför dükkanı mı arıcan?
:) ben zaten yerimde durmuyorum ki avrupa yakasında okulum anadolu yakasında işim ikisinde hergün gidiyorum sorun değil nerde olduğu merkezi olsun yeter :)
Bir kuaförün, en iyi kuaför olduğunu çıkan kadınların gülüyor olmasından anlarız herhalde. Ucundan aldırmak istediğimiz saçlarımızın yerleri örttüğünü görünce gözler bir dolmadı değil, biliyorum. Saç modeli gösteririz, bambaşka bir kesimle adaya veda ederiz.
Hal böyle olunca camında bayan kuaförü yazan mahalle arası kuaförlere güvenimiz azaldı. Ben kadın kuaförü seçimimi özenle yapıyorum şahsen. Çünkü bu kendime verdiğim bir hediye.
Bana kulak verin ve İstanbul'daki en iyi kadın kuaförleri listemi dikkate alın. Listemde en iyi saç kesen, kaliteli hizmet, en trend saç tasarımları, başarılı ve en iyi kuaförler, hatta en ünlü kuaförler yer alıyor.
Ve işte sizin için özenle seçtiğim İstanbul'un en iyi kuaförleri:
Beşiktaş’taki bu güzel kuaför, ünlülerin de uğrak noktası.
Yine Beşiktaş’taki iyi kuaförlerden biri.
Etiler kuaför salonları arasından seçim yapacaksanız: Ulus, Tarabya ve Zekeriyaköy şubeleri var. En iyi kuaförler arasında sayabiliriz.
Fulya’da hizmet veren popüler kuaför salonu.
Kadıköy kuaför önerisi isterseniz, kendinizi bu mekanda saraylı gibi hissedeceksiniz.
Caddebostan’daki bu usta ellere güvenebilirsiniz.
Yine Caddebostan’da gidebileceğiniz iyi kadın kuaförü.
Ataşehir’de en iyi kadın kuaförlerden biri de burasıdır.
Bağdat Caddesinde hem ortamıyla hem de hizmetiyle ünlü kuaförlerdendir.
Beşiktaş, Caddebostan ve Nişantaşı şubelerinde hizmet alabilirsiniz.
Florya’da en iyi kadın kuaförü hiç şüphesiz bu adrestir.
Umarım faydalanır ve güzelliğinize güzellik kararsınız. <3 <3
Var ama tuzlu iyidir baya da
Nerede hangi semt?
Cevap
0Cevap
Taksim'de Sıraselviler Caddesi'nde Ersin Kuaför'ü denemenizi tavsiye ederim. Ben uzun zamandir gidiyorum, ozellikle kesim konusunda cok basarililar. Yuzunuze uygun model oneriyorlar, zorla bir sey dayatmiyorlar. Kaynak sac da yaptirdim gayet memnun kaldim. Fiyatlari da bolgeye gore makul. Google'da yorumlarini inceleyebilirsiniz, Taksim civari icin kesinlikle en iyi seceneklerden biri.
Dünya üzerinde iyi bir kuaför mü var? Shdhfhhfhfhf
Arca Acar Sıraselviler de süper kuaför. Benim kendi saçım pixi cut. İstanbul'a her geldiğimde değişik kuaföre gittim hiçbirinde memnun kalmadım. Biri vardı maalesef İngiltere ye gitti. En son Arca Acara gittim adam kısa saç uzmanı.
Diliay Çınar Hair Studio diyorum ben, Dilay Hanım çok iyi bir saç kesim uzmanı gerçekten memnun ayrılırsın.
Şişli ve Nişantaşındaki kuaförleri tavsiye ederim. Özellikle beşiktaştan uzak dur:)
bir tanesinden bilem memnun kalmadım :/
Bayanlar iyi kesemiyor gen itibariyle
kemal dogulu kessin iyi kesiyor
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?