Gene kızlar tarafından yaklaşayım olaya, tayt giyiyorsunuz onlarca kişinin gözü sizin üzerinizde oluyor. İnsanlar bacaklarınızı süzerken, yürüme hızını size göre ayarlarken, arkanızdan sapık sapık konuşulurken kendinizi ne kadar rahat hissediyorsunuz?
Güzel duruyor hoş duruyor ama güzelliğinizi size özel olan birine göstermeniz, çevreye olay etmemeniz daha uygun olur. Şahsen ben önümde taylı birisi yürürken ya karşı kaldırıma geçerim, ya hızlanıp kızı geçerim. Dolmuşta taytlı birisi yanıma yaklaşınca da yüzümü cama dönerim.Çünkü çevre tarafından yanlış anlaşılabiliyor. Bu rahatsızlığı da yaşatmıyor değilsiniz bir çoğumuza.
Kızlar tayt giyerken çevreden rahatsız olmuyor mu ve sevgilisi tayt giyen erkek ne tepki verir?
tayt giymeyen ve giydirmeyenler çok bakıyorumda sokakta geçöenler ya birinin sevgilisi ya da karısı? zaten taytan başka ne giycekki rapçi gibi pantolonda giyemez oda dar ne giycek abi basmalı etek giycek hali yok
reis iyide başka yok? zaten psikolojik olarak baktıgımız zaman kapalı kadınlar daha gizemli erotik bulunur evemi kapatalım kadınları kızları bakan itoglu it her açıdan bakar misal anamız bacımız yoldan geçse 3 itte duvarın dibinde otursa her türlü bakar bu böle? yani öyle düşünürsek hertürlü bakıyolar zaten hee olay benim için şudur baktıgını gördügüm veya laf attıgını duydugumda kafa atarım zaten göstere göstere yanında erkek varken bakan olmaz
Ha seni çıplak görmüşüz ten renginde, ha siyah görmüşüz tayt renginde. Vücut hatların belli olduktan sonra bana kalırsa tamamen rahatsız etmesi gereken bir durum.
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne giyerlerse ben her zaman mali suzerim tayt hosuma gider ama kimse giymesin ki bizde bakmayalim demi krdsm sevglme bn asla oyle bsy giydrmmem bu ulkede ben
Süzmek ayrı bir şey. Önünden taylı birisi yürürken onun arkasında yürümekten rahatsız olmuyor musun mesela. İnsanlar sapık olduğunu sanacak, hakkında abaza diye düşünecek gibisinden...
Ben bakalim kardsm herkez giymesin o zman kizlar zaten kendini oyle histtrmek seksi hisstrmek icin giyor raht oldgubicin mi sanki adam gogusleri bir acior kafam egsem hersy meydanda ben her carsiya ciktgmsa kafayi yiorm hepsi vucut gosderisi yapior ben dyanamam gymsnler bkmam bile bu kade gymsnler
En İyi Cevaplar