mezuniyet balosunda sizce habgi elbise rengi giyilmesi gerkir
Kırmızı
Siyah
Lacivert
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
üniversite hele ki lise balosuysa kesinlikle bordo, mürdüm, lacivert gibi ağır, koyu renklerden kaçınılmalıdır. balolar ztn mayıs-haziranda yani havaların ısındığı döneminde olur. kızlar ilkbahar gibi cıvıl cıvıl uçuş uçuş olmalıdır. kızlar zaten +30 dan sonra ağır kıyafetler giyecek. ne gerek var ağır elbiselerle, ağır makyajlarla daha 18-22sinde 30 gibi görünmeye? saten kumaş bence fazla olur. şifon, tül kumaşlar harika. renk olarak pudra pembesi, bej, mint (açık yeşil), mercan, somon renkleri gibi pastel, soft tonlar tercih edilmelidir.
oyum A. ben beyaz tenli oldugum icin ve sari sacli kirmizinin beni daha seksi gösterecegini düsünürüm, ayrica kirmizi giydiginde herkes sana bakar, ben tüm dikkatlerin benim üstümde olmasini isterim, diger kizlar yanimda sönük kalsinlar :D
kırmızı çok dikkat çeker çok seksi :) böyle görünmek istiyorsan kırmızı
yoksa siyah güzeldir asalet ve ağırlık var ;)
renk ile bir alakası yok şıklık önemli şık ve hoş durduktan sora her renk giyilebilir...
Cevap
11Cevap
Yeşil giyebilirsin. Bence renkten önce elbisenin boyuna ve tarzına karar vermelisin.
ne yakisiyorsa o! mezuniyet balosununda rengi mi olurmus
Sen kırmızı şalvar giy git sana yakışır havalı sarışın :)
Fusya
Neden dersen soylemesi kulaga hos geliyor baska bir nedeni yok
şeffaf bşey olsun transparan baktınmı karşısı gözüksün
bu mevsimde nerden mezun oluyorsun? dur hele ilkbahar gelsin, yaz modası belli olsun..
lacivert... güzel yakışır..
KırmızıKırmızı
saygılar
kilolo olduğun için fark etmez yakişmayacak
Siyah giymelisin asilliğini gösterirr
kırmızı giy çatlat milleti
Yavruağzı giy mezuniyette.
Pastel renkler
Renault
Toyota
Wolkswagen
kkk